Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcel by som sa spytat ci by mi niekto nevedel poradit mam fabiu 1,4 16v 55kw a niekedy mi venechava 4 valec aspon to ukazala diagnostika. Skusali prehodit vstrekovace v skodovke medzi sebou ci to nerobi on ale vzdy sa to prejavilo na 4 valci, nevedia si rady. Skuste mi niekto pomoct. Vopred vdaka. Sviecky nemaju ani rok su v poriadku poyerali to.

Upraveno od jomi9

muze taky delat EGR,praskly 1 dil vyfuku,netesnost sani,vada valce- praskly krouzek.........milion moznosti je teba zacit vylucovat.jak vypada svicka ? je ulita?

• Autor
muze taky delat EGR,praskly 1 dil vyfuku,netesnost sani,vada valce- praskly krouzek.........milion moznosti je teba zacit vylucovat.jak vypada svicka ? je ulita?

sviecky nemaju ani rok to kontrolovali skus mi napisat co by som mohol zacat vylucovat ja a nemusel ist do servisu

robi ti to pravidelne ? mne nepalil tiez valec potom sa sem tam pridal 2 a 3 a bolo treba vynemit ERG ventil.

p.s.: upozornujem ze som prisiel do servisu s drobnostou a vymenili mi moj ERG ventil za zly, cize odchadzal zo zavadou, preto bez dozoru auto nenecham a vyhybam sa servisu skoda a davam veci robit inde a co si dokazem spravit tak sam. su to ojebavaci su dve moznosti bud su blby a nevedia alebo velmi dobre vedia co tomu je a teba nechaju dusit sa aby si videl ake je to narocne a vytrieskaju s teba take prachy za nic. chod niekde za sukromnikom co ma vag a uvidis ako rychlo ti vyriesi zavadu.

Upraveno od houmr

• Autor

No dnes to maju v skodovke som zvedavy naco pridu ak nanic tak musim to niekam dat nevie mi niekto poradik kam v okoly ZILINY.

Upraveno od jomi9

No dnes to maju v skodovke som zvedavy naco pridu ak nanic tak musim to niekam dat nevie mi niekto poradik kam v okoly ZILINY.

tak jak to dopadlo ve škodovce, přišli maníci na něco?

tak jak to dopadlo ve škodovce, přišli maníci na něco?

nie manici ale co vykoumali koumaci ?

p.s.: mozno sa trafim do ich odpovede: zatial sme nanic neprisli, ale auto potrebujeme tu nechat zopar dni aby sme mohli testovat v com je problem, vtedy rychlo prec.

• Autor

odstranili to a nepovedali cim to bolo a nic nemenili mam to od piatku a zatial to neurobilo pretm to robilo denne

odstranili to a nepovedali cim to bolo a nic nemenili mam to od piatku a zatial to neurobilo pretm to robilo denne

to je škoda, že ses nezeptal čím to bylo. A oprava grátis?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.