jomi9 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 (editace) Chcel by som sa spytat ci by mi niekto nevedel poradit mam fabiu 1,4 16v 55kw a niekedy mi venechava 4 valec aspon to ukazala diagnostika. Skusali prehodit vstrekovace v skodovke medzi sebou ci to nerobi on ale vzdy sa to prejavilo na 4 valci, nevedia si rady. Skuste mi niekto pomoct. Vopred vdaka. Sviecky nemaju ani rok su v poriadku poyerali to. Editováno: 9. Listopad 2007, autor: jomi9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 muze taky delat EGR,praskly 1 dil vyfuku,netesnost sani,vada valce- praskly krouzek.........milion moznosti je teba zacit vylucovat.jak vypada svicka ? je ulita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jomi9 Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 muze taky delat EGR,praskly 1 dil vyfuku,netesnost sani,vada valce- praskly krouzek.........milion moznosti je teba zacit vylucovat.jak vypada svicka ? je ulita? sviecky nemaju ani rok to kontrolovali skus mi napisat co by som mohol zacat vylucovat ja a nemusel ist do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 (editace) robi ti to pravidelne ? mne nepalil tiez valec potom sa sem tam pridal 2 a 3 a bolo treba vynemit ERG ventil. p.s.: upozornujem ze som prisiel do servisu s drobnostou a vymenili mi moj ERG ventil za zly, cize odchadzal zo zavadou, preto bez dozoru auto nenecham a vyhybam sa servisu skoda a davam veci robit inde a co si dokazem spravit tak sam. su to ojebavaci su dve moznosti bud su blby a nevedia alebo velmi dobre vedia co tomu je a teba nechaju dusit sa aby si videl ake je to narocne a vytrieskaju s teba take prachy za nic. chod niekde za sukromnikom co ma vag a uvidis ako rychlo ti vyriesi zavadu. Editováno: 9. Listopad 2007, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jomi9 Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) No dnes to maju v skodovke som zvedavy naco pridu ak nanic tak musim to niekam dat nevie mi niekto poradik kam v okoly ZILINY. Editováno: 12. Listopad 2007, autor: jomi9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 No dnes to maju v skodovke som zvedavy naco pridu ak nanic tak musim to niekam dat nevie mi niekto poradik kam v okoly ZILINY. tak jak to dopadlo ve škodovce, přišli maníci na něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 No dnes to maju v skodovke som zvedavy naco pridu ak nanic tak musim to niekam dat nevie mi niekto poradik kam v okoly ZILINY. tak jak to dopadlo ve škodovce, přišli maníci na něco? nie manici ale co vykoumali koumaci ? p.s.: mozno sa trafim do ich odpovede: zatial sme nanic neprisli, ale auto potrebujeme tu nechat zopar dni aby sme mohli testovat v com je problem, vtedy rychlo prec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jomi9 Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 odstranili to a nepovedali cim to bolo a nic nemenili mam to od piatku a zatial to neurobilo pretm to robilo denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 odstranili to a nepovedali cim to bolo a nic nemenili mam to od piatku a zatial to neurobilo pretm to robilo denne to je škoda, že ses nezeptal čím to bylo. A oprava grátis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.