Přejít na obsah

Fabia II Combi - v predaji od 12.11.2007

Igor

Doporučené příspěvky

Tak informačné embargo končí za necelých 30 minút, tak už sa môže:

Zajtra, t.j. 12.11.2007 oficiálne začína predaj novej Fabie Combi na slovenskom trhu :palec2:

Autá už je môžné objednať, bohužiaľ predajcovia zatiaľ nemajú k dispozícii žiadne reálne vozy. Prvé demo autá by mali doraziť až druhý decembrový týždeň :feve:

Ceny sú veľmi priaznivé, v porovnaní so starou Fabiou Combi rozhodne. :palec2:

post-140-1194820635_thumb.jpg

post-140-1194820643_thumb.jpg

post-140-1194820652_thumb.jpg

post-140-1194820657_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde mi editovať pôvodný príspevok, takže píšem nový:

V podstate sa dá povedať, že Combi je voči hatchbacku drahšie o 25tisíc Sk (u starej Fabie bol rozdiel o 15tisíc Sk). Vo výbave pre Combi je jedine navyše strešný nosič čiernej farby za 6500 Sk, alebo nosič striebornej farby za závratných 12850 Sk.

Tak, kto ju bude mať prvý B) ?

Odkaz ke komentáři

igor si poklad..

nasu domacu fabiu sedan1,9 tdi ide vystrideat v blizkej dobe(do konca roka) nieco nove tak uvidime.. zatial mame vybrateho noveho accenta 1,5crdi - 110koni - komplet so vsetkym aj tempomatom aj park. senzormi vpredu a vzadu proste secko co sa tam da narvat s alarmom, defendlockom, gumenou vanou potahmi elektoronmi atd.. tak to robi komplet 460 000,- takze uz v tom mame chaos.. limit je 500 000.. a za tu cenu som fakt nic lepsie na naftu nenasiel.. za rok sa na nej najazdi cca 35 000 - 45 000km

teraz mozno pride na rad tento tu ambient ice za 520 000 ale podla mna je to vela..

Odkaz ke komentáři

Byrto: Ten Accent vážne za tie peniaze nie je zlý, to treba uznať. Ale je to bohužiaľ sedan, pre veľa ľudí (vrátane mňa :) ) nepriechodné riešenie. Keď auto, tak jedine Combi :palec2: Ceny benzínových F2C sú veľmi priaznivo nastavené, sú o niečo nižšie, než rovnako vybavené F1C. Dízle boli a vždy budú bohužiaľ drahé :kuk:

Odkaz ke komentáři

igor si poklad..

nasu domacu fabiu sedan1,9 tdi ide vystrideat v blizkej dobe(do konca roka) nieco nove tak uvidime.. zatial mame vybrateho noveho accenta 1,5crdi - 110koni - komplet so vsetkym aj tempomatom aj park. senzormi vpredu a vzadu proste secko co sa tam da narvat s alarmom, defendlockom, gumenou vanou potahmi elektoronmi atd.. tak to robi komplet 460 000,- takze uz v tom mame chaos.. limit je 500 000.. a za tu cenu som fakt nic lepsie na naftu nenasiel.. za rok sa na nej najazdi cca 35 000 - 45 000km

teraz mozno pride na rad tento tu ambient ice za 520 000 ale podla mna je to vela..

byrto, nie je to sice vystavny kus, ale to mozno aspon odstrasi zlodejov. poznam par ludi co jazdia roky na starych accentoch, myslim ze nemali ziadne trable. a nepocuvaj igora, kombiky su pre polnohospodarov, dospele auta su sedany :p (igor, no offense) :D

Odkaz ke komentáři

jezdím Fabkou Tdi 74 a na jaře bych chtěl něco nového. Jen Fabka kombi tdi 77 v normální výbavě v metle a na kolech je min 450tis Accenta mam v 81kw za nějakých 320tis v eleganci.. není to sice škodovka ale zas mi ho neukradnou :-) prostě jen rozdíl těhle aut co se týka ceny je docela obrovský. .

Odkaz ke komentáři

Frenky: Áno, Ceed SW je veľmi dobrá alternatíva v cene Fabie 2 Combi. Bohužiaľ stráca výbavou (tempomat do benzínových motorov ee), je absolútne nemožné vyskladať si auto podľa presných požiadaviek, treba vyberať u nás z 3 (u vás 4 či 5) stupňov výbav a koniec... Bacha ale na náhradné diely - tá lacná cena auta sa musí niekde prejaviť. Trebárs výmena čelného skla na Ceed je vrátane práce 18600 Sk (!!!). Motory má ale Ceed bezkonkurenčné, to treba uznať -_-

xman: Prídem ťa povzbudzovať s transparentom, keď budeš do sedanu nakladať kočík :D

DavidC3: Dízle sú u koncernových vozov zbytočne predražené a nielen podľa mňa nie sú nejak extra vydarené (hlavne čo sa týka hluku). Do F2C by bol ideálny nový pripravovaný 1,6 CRDI. Accent nie je zlý, ale pozor - nie je všetko zlato, čo sa blyští. Protiargument rovnako ako u Kie - je absolútna nemožné zvoliť si výbavu podľa požiadaviek. Veľa vecí sa dorába až u dealera (trebárs tempomat, vyhrievanie sedadiel) a nejak extra dôveru by som v to nemal...

Odkaz ke komentáři

Igor: bude to nieco na sposob jezek v kleci, spolieham sa teda na to ze hlavolamy mi celkom idu :) verim ale ze svoje slovo s transparentom dodrzis, ozvem sa ked to bude aktualne

btw. na Kia Ceed su zatial dobre ohlasy co sa tyka testov a podobnej platenej inzercie ale samotni ludia od predajcov si tie auta vraj nekupuju... neviem ci su to predsudky alebo maju najlepsie informacie z prvej ruky. chcel by som sa niekedy povozit len zatial nejak nebol cas a ked bol tak nemali volnu predvadzacku. ako auto na 4 roky to nemusi byt zle, este k tomu vybavit havarijnu poistku bez spoluucasti a radost jazdit - a predava sa potom dalej este v zaruke, tiez plus.

Odkaz ke komentáři

Jsem také zastance vozů combi,ale Fabia II Combi mněě vůbec nebere. Začíná jse mi líbit Kia cee’d SPORTY WAGON ,a hlavně jde o výbavu a cenu diesloveho motoru. Četl jsem recenze a testy,je dobře hodnocená.

Tak to jo, než fábku II tak raději tohle... Za ty peníze.... 7 let nebo 150 000 km to nemá chybu... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Frenky: Áno, Ceed SW je veľmi dobrá alternatíva v cene Fabie 2 Combi. Bohužiaľ stráca výbavou (tempomat do benzínových motorov ee), je absolútne nemožné vyskladať si auto podľa presných požiadaviek, treba vyberať u nás z 3 (u vás 4 či 5) stupňov výbav a koniec... Bacha ale na náhradné diely - tá lacná cena auta sa musí niekde prejaviť. Trebárs výmena čelného skla na Ceed je vrátane práce 18600 Sk (!!!). Motory má ale Ceed bezkonkurenčné, to treba uznať -_-

xman: Prídem ťa povzbudzovať s transparentom, keď budeš do sedanu nakladať kočík :D

DavidC3: Dízle sú u koncernových vozov zbytočne predražené a nielen podľa mňa nie sú nejak extra vydarené (hlavne čo sa týka hluku). Do F2C by bol ideálny nový pripravovaný 1,6 CRDI. Accent nie je zlý, ale pozor - nie je všetko zlato, čo sa blyští. Protiargument rovnako ako u Kie - je absolútna nemožné zvoliť si výbavu podľa požiadaviek. Veľa vecí sa dorába až u dealera (trebárs tempomat, vyhrievanie sedadiel) a nejak extra dôveru by som v to nemal...

Pokud se dobre pamatuji, tak akcent je HB, coz je celkem rozdíl. :feve:

T.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...