olisoft Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 to by podle mě problém byljak chceš udělat spínání jednotlivých stupnů ? jak je chceš převést na CAN ? aby to budíky pochopily? Videl som na felde spravene zobrazovanie zaradeneho prevodoveho stupna tak, ze dal okolo paky pole fototranzistorov a lediek. Keby mal pristup k infoskam ako jeneburg, moze spravit komunikaciu a "emulovat" RJ automatickej prevodovky. Na druhej strane, chcem vidiet, ako to niekto dotiahne do zdarneho konca, nie je to malo prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Cvicne jsem pripojit Maxidot palubku na Oktavku rv 01/99. Kanal 50 v adaptaci je nepristupny at uz zadam spravny login, nebo i bez loginu. Je to tim, ze mi to nekomunikuje s motorovou CAN ? Maxidot je novy, nema v sobe jeste ani ulozenej VIN. Komfortka je tam 2 gen. (zatim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 víš o tom že ti nepůjde na maxidotu spotřeba ? ani dojezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 víš o tom že ti nepůjde na maxidotu spotřeba ? ani dojezd Jasne. Vse jsem nastudoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 víš o tom že ti nepůjde na maxidotu spotřeba ? ani dojezd pude pokud si koupí převodník na can elektriku obcas je to ne ebayi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Ted dival jsem se do schemat. Mam motor s ABS a budikama pres CAN. ( na modre svorkovnici budiku) VAG-COM vidi ABS a RJ motoru. ale proc mi to nejde prizpusobit ? Kanal 50 nic Editováno: 5. Červen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 pude pokud si koupí převodník na can elektriku obcas je to ne ebayi a už jsi to zkoušel ? nebo víš že to někomu funguje ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Ted dival jsem se do schemat. Mam motor s ABS a budikama pres CAN. ( na modre svorkovnici budiku)VAG-COM vidi ABS a RJ motoru. ale proc mi to nejde prizpusobit ? Kanal 50 nic máš propojeny CAN motoru s budíky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 jasne. mam propojeny budiky s motorovym CANem. Spis jestli to nema problem s RJ motoru. Je cipnuta od Sportmotoru. Jinak jsem se dival a budiky vi o ABS i RJ motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 jakej máš rok ? a viděl jsi ten propoj fyzicky nebo jen ve schématech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Ted dival jsem se do schemat. Mam motor s ABS a budikama pres CAN. ( na modre svorkovnici budiku)VAG-COM vidi ABS a RJ motoru. ale proc mi to nejde prizpusobit ? Kanal 50 nic CAN je napojený na zelené svorkovnici budíků, seš si jistý, že tam ten CAN máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ano 100% tam je. T32b/19 a T32b/20 - zelena svorkovnice. Videl a meril jsem ho. NAvic od 08/98 je to i ve schematech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 tak to potm muí jít dělal jsem 3 AGU na maxidot a krom spotřeby bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 je to cely nejaky divny. Jeste to cely jednou projdu. V nejhorsim to do budiku dohraju rucne ..... Nebo me s tim nekdo pomuze z okoli Brna ? (do 100km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 já jsu do 100km ale stejne nevím jak chceš ukecat tu spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 a už jsi to zkoušel ? nebo víš že to někomu funguje ??? To je ono ebay MKtech to prý už montoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 do čeho to dával ? do AGU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 do AGU. rv12/98. Tak jsem si prochazel vsechno znova a jediny co jsem zatimnedelal tak jsem nechal puvodni spinacku se starym immo. Takze mi panel pristroju hazel chybu prilis slaby signal klice. Tak jedine, ze by to bylo timhle ? Spis to ale vidim na pekny vylet do Prostejova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Podle vseho CANBUS komulikace frci mezi ABS a motorem tohle by taky asi slo pouzit na konverzi analogu na CAN pro spotrebu: http://www.accuratetechnologies.com/en/pro...er-266-263.html ale chteji za to $880 (( to si radeji bud sezenu neco na ebay nebo si to postavim sam na MCP2551 Uz jsem psal par lidem , co ten interface na ebay prodavali. Treba to nekdo jeste ma. Editováno: 6. Červen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Tak adapter z necanovych signalu na CANovy je objednanej. Vyzkousim a dam vedet jestli to pojede. Hlavne potrebuju nejak naparovat ty budiky s ECU motoru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 dalsi problem. Nova sada zamku, pry nepouzita a samozrejme klice jsou uz naparovany s jinym autem, takze na ........ Ja se na to asi ....... jeste abych ted shanel tycinky s parovanim budiku nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) CASTECNE VYRESENO !!!! Vzal jsem klic z Golfa IV (immo2) z toho tycinku a s tim se mi to podarilo rozjet. Mam naadaptovanej jeden klic , Budiky nejsou sparovany s r.j. motoru , ale auto normalne jezdi !!!!!!!! JAK JE TOHLE MOZNY ???? Dalsi poznatek: GOLF nejezdi )) immo klic nebere, takze se neco zapsalo do klice Editováno: 6. Červen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Takze dalsi zajimavy poznatek. Pokud neni komfort 3gen spojen s palubkou pres A-BUS a B-BUS tak nefunguje ovladani zrcatek ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 a safe mode, podsvit ovladačů na dveřích mimo řidiče, ten je extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 jelikož je 3. generace o CANu, a centrum CAN (gateway) je v budících tak celkem pochopitelny že spousta věcí nebude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.