Červen 2, 200817 r to by podle mě problém byljak chceš udělat spínání jednotlivých stupnů ? jak je chceš převést na CAN ? aby to budíky pochopily? Videl som na felde spravene zobrazovanie zaradeneho prevodoveho stupna tak, ze dal okolo paky pole fototranzistorov a lediek. Keby mal pristup k infoskam ako jeneburg, moze spravit komunikaciu a "emulovat" RJ automatickej prevodovky. Na druhej strane, chcem vidiet, ako to niekto dotiahne do zdarneho konca, nie je to malo prace...
Červen 5, 200817 r Cvicne jsem pripojit Maxidot palubku na Oktavku rv 01/99. Kanal 50 v adaptaci je nepristupny at uz zadam spravny login, nebo i bez loginu. Je to tim, ze mi to nekomunikuje s motorovou CAN ? Maxidot je novy, nema v sobe jeste ani ulozenej VIN. Komfortka je tam 2 gen. (zatim)
Červen 5, 200817 r víš o tom že ti nepůjde na maxidotu spotřeba ? ani dojezd Jasne. Vse jsem nastudoval
Červen 5, 200817 r víš o tom že ti nepůjde na maxidotu spotřeba ? ani dojezd pude pokud si koupí převodník na can elektriku obcas je to ne ebayi
Červen 5, 200817 r Ted dival jsem se do schemat. Mam motor s ABS a budikama pres CAN. ( na modre svorkovnici budiku) VAG-COM vidi ABS a RJ motoru. ale proc mi to nejde prizpusobit ? Kanal 50 nic Upraveno Červen 5, 200817 r od dolezelk
Červen 5, 200817 r pude pokud si koupí převodník na can elektriku obcas je to ne ebayi a už jsi to zkoušel ? nebo víš že to někomu funguje ???
Červen 5, 200817 r Ted dival jsem se do schemat. Mam motor s ABS a budikama pres CAN. ( na modre svorkovnici budiku)VAG-COM vidi ABS a RJ motoru. ale proc mi to nejde prizpusobit ? Kanal 50 nic máš propojeny CAN motoru s budíky ?
Červen 5, 200817 r jasne. mam propojeny budiky s motorovym CANem. Spis jestli to nema problem s RJ motoru. Je cipnuta od Sportmotoru. Jinak jsem se dival a budiky vi o ABS i RJ motoru.
Červen 5, 200817 r Ted dival jsem se do schemat. Mam motor s ABS a budikama pres CAN. ( na modre svorkovnici budiku)VAG-COM vidi ABS a RJ motoru. ale proc mi to nejde prizpusobit ? Kanal 50 nic CAN je napojený na zelené svorkovnici budíků, seš si jistý, že tam ten CAN máš?
Červen 5, 200817 r ano 100% tam je. T32b/19 a T32b/20 - zelena svorkovnice. Videl a meril jsem ho. NAvic od 08/98 je to i ve schematech
Červen 5, 200817 r je to cely nejaky divny. Jeste to cely jednou projdu. V nejhorsim to do budiku dohraju rucne ..... Nebo me s tim nekdo pomuze z okoli Brna ? (do 100km)
Červen 5, 200817 r a už jsi to zkoušel ? nebo víš že to někomu funguje ??? To je ono ebay MKtech to prý už montoval
Červen 5, 200817 r do AGU. rv12/98. Tak jsem si prochazel vsechno znova a jediny co jsem zatimnedelal tak jsem nechal puvodni spinacku se starym immo. Takze mi panel pristroju hazel chybu prilis slaby signal klice. Tak jedine, ze by to bylo timhle ? Spis to ale vidim na pekny vylet do Prostejova
Červen 5, 200817 r Podle vseho CANBUS komulikace frci mezi ABS a motorem tohle by taky asi slo pouzit na konverzi analogu na CAN pro spotrebu: http://www.accuratetechnologies.com/en/pro...er-266-263.html ale chteji za to $880 (( to si radeji bud sezenu neco na ebay nebo si to postavim sam na MCP2551 Uz jsem psal par lidem , co ten interface na ebay prodavali. Treba to nekdo jeste ma. Upraveno Červen 6, 200817 r od dolezelk
Červen 6, 200817 r Tak adapter z necanovych signalu na CANovy je objednanej. Vyzkousim a dam vedet jestli to pojede. Hlavne potrebuju nejak naparovat ty budiky s ECU motoru.....
Červen 6, 200817 r dalsi problem. Nova sada zamku, pry nepouzita a samozrejme klice jsou uz naparovany s jinym autem, takze na ........ Ja se na to asi ....... jeste abych ted shanel tycinky s parovanim budiku nikdo nic ?
Červen 6, 200817 r CASTECNE VYRESENO !!!! Vzal jsem klic z Golfa IV (immo2) z toho tycinku a s tim se mi to podarilo rozjet. Mam naadaptovanej jeden klic , Budiky nejsou sparovany s r.j. motoru , ale auto normalne jezdi !!!!!!!! JAK JE TOHLE MOZNY ???? Dalsi poznatek: GOLF nejezdi )) immo klic nebere, takze se neco zapsalo do klice Upraveno Červen 6, 200817 r od dolezelk
Červen 8, 200817 r Takze dalsi zajimavy poznatek. Pokud neni komfort 3gen spojen s palubkou pres A-BUS a B-BUS tak nefunguje ovladani zrcatek )))
Červen 9, 200817 r jelikož je 3. generace o CANu, a centrum CAN (gateway) je v budících tak celkem pochopitelny že spousta věcí nebude fungovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.