Publikováno Prosinec 29, 200618 r Tak jsem zkusil vyndat tu mřížku z nárazníku podle návodu v manuálu a ani náhodou. Nemá na to někdo nějaký fígl? Mám auto po faceliftu. Nebo máte někdo fotku toho nárazníku s vyndanou mřížkou? Chci tam přidělat přídavná světla a potřebuju kvůli umístění vědět, kde je přesně ta díra na tažné oko.
Prosinec 29, 200618 r Chce to trochu trpelivosti Zkus to pomoci malych plochyh srubovaku. Mrizka ma celkem tri zarazky nahore, tri dole.. Musis zacit nahore. Strcit srubovak zhruba doprostred a zatlacit opatrne nahoru, druhym srubovakem na jednu stranu a pak na druhou.. Pohyb srubovakem by mel byt nahoru a zaroven k sobe.. Vrch odskoci a ze spodni hrany mrizku jenom vytahnes. Pri montazi nasadis nejprve spodni hranu a vrch staci zacvaknout
Prosinec 29, 200618 r Autor já si říkal, že podle návodu zabrat prstama nahoře a dole vyvléknout asi moc nepůjde.
Prosinec 29, 200618 r Pokud ti to pomuze - ja mam auto pred faceliftem a vzdy jsem to vyndal klicem - startovacim klicem, ale ja tam mam mrizku foto 1 . Treba kamarad ma SLX a uz tam nema mrizku ale ma tam foto 2. Po faceliftu neporadim Upraveno Prosinec 29, 200618 r od Host
Prosinec 29, 200618 r A tady po faceliftu. Ja bych tam svoje pazoury mozna narval Upraveno Prosinec 29, 200618 r od Host
Listopad 15, 200717 r Zdravím odborníky, můžete mi někdo poradit zda se dá použít tažné oko z fabie na octavii I. díky moc. J.
Listopad 15, 200717 r Zdravím odborníky, můžete mi někdo poradit zda se dá použít tažné oko z fabie na octavii I.díky moc. J. Pokud ti pasuje závit tak ano, ty výkovky mají dostatěčnou pevnostní rezervu.
Listopad 15, 200717 r Protoze to nemam moznost momentane overit jde mi hlavne o ten zavit, jestli je to univerzal octavia, fabia apod., nebo jestli to maji uplne jinak.
Listopad 15, 200717 r Zdravím odborníky, můžete mi někdo poradit zda se dá použít tažné oko z fabie na octavii I.díky moc. J. Pokud ti pasuje závit tak ano, ty výkovky mají dostatěčnou pevnostní rezervu. Nevím jak na Fabii,ale Octavie má napevno navařený oko.
Listopad 15, 200717 r neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene.
Listopad 15, 200717 r neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene. Vzadu je taky navařený,Okta nemá šroubovací ani jedno.
Listopad 15, 200717 r neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene. Vzadu je taky navařený,Okta nemá šroubovací ani jedno. - ale má, předfacelift má vepředu šroubovací oko. Facelift už navařený Pasujou tam oka i z felicie Upraveno Listopad 15, 200717 r od michal9
Listopad 15, 200717 r neni tam nejaky rozdil v r.v. apod. vim, ze nektere octavky to tam maji v zadu, ale nemel jsem jeste sundany predni kryt pod, kterym je bud zavit na oko nebo oko jiz navarene. Vzadu je taky navařený,Okta nemá šroubovací ani jedno. - ale má, předfacelift má vepředu šroubovací oko. Facelift už navařený Pasujou tam oka i z felicie Mám předfacelit a napředku mám oko navařené, takže tvé tvrzení padá. Taky si myslím, že oktávka má vždy oka napevno. Už jsem ho musel použít
Listopad 15, 200717 r Mám taky předfacelift a oko na pevno. On mate ten prolis u rezervy na uložení toho šroubovacího oka, ale OCtavie ho nemají, měly ho Felicie po faceliftu!
Listopad 15, 200717 r Mám taky předfacelift a oko na pevno.On mate ten prolis u rezervy na uložení toho šroubovacího oka, ale OCtavie ho nemají, měly ho Felicie po faceliftu! Šroubovací oko jsem měl i u Felicie před faceliftem - byla to vyztužená karoserie pro zástavbu airbagu.
Listopad 15, 200717 r Mám taky předfacelift a oko na pevno.On mate ten prolis u rezervy na uložení toho šroubovacího oka, ale Octavie ho nemají, měly ho Felicie po faceliftu! Šroubovací oko jsem měl i u Felicie před faceliftem - byla to vyztužená karoserie pro zástavbu airbagu. Tak na tu jsem zapoměl
Listopad 16, 200717 r S tím pevným okem jste mě kluci překvapili já na své Okině MR08 mám vpředu oko šroubovací-na pravé straně u mlhovky je pro něj závit.
Listopad 16, 200717 r S tím pevným okem jste mě kluci překvapili já na své Okině MR08 mám vpředu oko šroubovací-na pravé straně u mlhovky je pro něj závit. To ale mluvíš o Oktavii II. Nebo snad o OI? Upraveno Listopad 16, 200717 r od KaJe
Listopad 16, 200717 r O své OII 1.8T MR 08. Upraveno Duben 1, 201411 r od plasmo Necituj předchozí příspěvky
Listopad 16, 200717 r Jsem se tam upsal, už jsem to opravil. Tak to asi bude tak, že OI má napevno a OII má šroubovací.
Listopad 16, 200717 r asi teda zalezi na typu, nevite jak je to z. r.v. 2001 (MR 2002) 1,6 75kW. Dik No úplně jednoduše to na svém voze zjistíš-když se podíváš na čelo pravého podélného nosníku-buď tam uvidíš navařené oko nebo někde v té oblasti uvíš kus silné trubky se závitem a budeš mít hned jasno.
Listopad 16, 200717 r Jelikož jsem žil v domění, že mi to tažné oko ve výbavě chybí, tak aniž bych se podíval jestli je na pevno přivařené jsem koupil original ve škodovce nové šroubovací. Zajímavé je, že jsem chtěl na oktu I a prodavač se mě vůbec neptal na jaký rok výroby to mám. Možná bude pasovat i na Fabii. Takže pokud by měl někdo zájem, já ho nepotřebuju. Mám to ještě nerozbalené ( viz. foto ). Houdis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.