michal9 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 (editace) Jo, jo taky jsem nejdřív koukal do toho polystyrénu, že je tam výlisek na to oko. Tak si ho holt budu muset koupit říkám si, tak jdu změřit ten závit a koukám na navařený oko Editováno: 1. Duben 2014, autor: plasmo Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Zeptám se, netušíte někdo jaký je to závit na tom oku? Potřebuji na své octě předělat pevné, navařené oko na tohle šroubovací, myslel jsem že bude stačit sehnat matku a navařit, ale matku jsem zatím nesehnal a kus kastle fabie mi na vrakáči nechtějí říznout, předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 S tou matkou to nebude tak jednoduché, aby to vydržela a teď si nejsem úplně jistý, ale není tam obrácený závit? Kup na vrakáči přední výztuhu z Feliny facelift nebo předfacelift s vyztuženou kastlí a máš to, to ti na vrakáči snad dají za cenu železa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Máš pravdu,závit je levý a ta Felicie je dobrá rada,to jde jako železo do pece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Fakt z feliny? No tak to se optám, ano je tam obrácený závit a ještě ne zrovna standardní ... jako navaření mám vymyšlené aby to drželo, ale jen sehnat něco do čeho to našroubovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Nemusi to být ani face, pevné oko bylo na feldě do rv95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.