Listopad 17, 200717 r Jo, jo taky jsem nejdřív koukal do toho polystyrénu, že je tam výlisek na to oko. Tak si ho holt budu muset koupit říkám si, tak jdu změřit ten závit a koukám na navařený oko Upraveno Duben 1, 201411 r od plasmo Necituj předchozí příspěvky
Duben 1, 201411 r Zeptám se, netušíte někdo jaký je to závit na tom oku? Potřebuji na své octě předělat pevné, navařené oko na tohle šroubovací, myslel jsem že bude stačit sehnat matku a navařit, ale matku jsem zatím nesehnal a kus kastle fabie mi na vrakáči nechtějí říznout, předem díky.
Duben 1, 201411 r S tou matkou to nebude tak jednoduché, aby to vydržela a teď si nejsem úplně jistý, ale není tam obrácený závit? Kup na vrakáči přední výztuhu z Feliny facelift nebo předfacelift s vyztuženou kastlí a máš to, to ti na vrakáči snad dají za cenu železa.
Duben 1, 201411 r Fakt z feliny? No tak to se optám, ano je tam obrácený závit a ještě ne zrovna standardní ... jako navaření mám vymyšlené aby to drželo, ale jen sehnat něco do čeho to našroubovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.