Majký Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Ahoj mám dotaz někdy se seká zadní stěrač tak v 1/3 co to dělá ? o stěračích tu je dost témat ale toto nemohu najít Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 (editace) Ahoj mám dotaz někdy se seká zadní stěrač tak v 1/3 co to dělá ? o stěračích tu je dost témat ale toto nemohu najít Díky to je na výměnu motorku stěračů mi tenkrát řekli v servise... proto nemám rád servisy - je to pouze výměnárna dílů oprava toho motorku doma = 0,- Editováno: 16. Říjen 2007, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 co tam bylo - jak to opravid Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 co tam bylo - jak to opravid Díky Ja mam skusenost zo zadnym stieracom punta. Ked som to rozobral nasiel som medzi dvoma zubami prevodu nejaku necistotu a ta sposobovala zasekavanie. Vycistil som to namazal a frci doteraz, teda myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellmen Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 co tam bylo - jak to opravid Díky Ja mam skusenost zo zadnym stieracom punta. Ked som to rozobral nasiel som medzi dvoma zubami prevodu nejaku necistotu a ta sposobovala zasekavanie. Vycistil som to namazal a frci doteraz, teda myslim. Mě to občas dělalo taky a měl jsem málo dotaženej stěrač k motorku. Jinak motorek byl OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 ve ztručnosti... motor stěrače musí ven z auta dá se bez problémů rozebrat torxama uvnitř je převodoný plastový kolo ve kterém je vlisován měděný pásek po kterém jezdí kontakt. v jednom místě je přerušený - aby věděl kdy má vypnout. měl jsem 2 případy - buď nevypínal vůbec nebo zůstával v 1/3 když nevypínal - na tom přerušeném místě byl "natahán" měděný povlak, který byl dostatečně silný na to aby nedovolil kontaktu dostat se na nevodivý plast a tak to stále jezdilo dokola když zůstával zaseknutý tak na tom měděnym pásku byla nečistota - v obou případech stačilo očistit tech. ben. nebo lihem a ušetřilo se 3.500,- za servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 super díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellmen Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík Upevňovací body jsou stejný, ale na F2 je delší komínek. Tzn. že stěrač by byl jakoby výš nad sklem. A asi by nesedělo vybrání pro gumovou průchodku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Mal by som jednu otázku.Pasuje zadný stierač z F2 na F1?Neviem či sa to tu riešilo,ale nevedel som to nájsť.Dík Upevňovací body jsou stejný, ale na F2 je delší komínek. Tzn. že stěrač by byl jakoby výš nad sklem. A asi by nesedělo vybrání pro gumovou průchodku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Presne to som mal na mysli .Chcel som vymeniť len tú vonkajšiu časť stierača.Rameno a samotný stierač.Nie celý mechanizmus.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 takze odpoved je pasuje? a kolko sranda stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 cca 750,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franclik Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy. Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy. Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek . A skusal si pozret poistku? tu asi najskor vypali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franclik Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Zapoměl jsem nechaný zapnutý zadní stěrač. V noci napadlo deset čísel sněhu . Ráno jsem nastartoval auto , zadní stěrač se dal do pohybu a zustal zaseknutý v pulce okna. Nereaguje na ovládání a nemohu ho za žádnou cenu dostat do základní polohy. Když to skouším silou tak bych ho spíš zlomil než vrátil zpět . Neměl jste někdy někdo podobnou závadu ? Co s tím ? Bojím se aby neodešel motorek . A skusal si pozret poistku? tu asi najskor vypali. Máš pravdu bylo to tou pijistkou. Dal jsem novou a vše je v pořádku. Také mě to mohlo napadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Toto isté sa stalo aj mne len s tým že bol úplne primrznutý. Myslel som už na motor stierača lebo na starších autách sa stávalo že zhorel. Ešte ma ale napadlo skontrolovať poistky a našťastie to bola len poistka. Je to poistka č.32 a je na 10A(červená) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha. Takze davat bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha.Takze davat bacha MNE NEZHOREL, odpálilo len poistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Ak zabudnete pusteny stierac a v noci primrzne, motorcek zhori. Aj na Fabii. Je to casta porucha.Takze davat bacha MNE NEZHOREL, odpálilo len poistku. ja len, ze sa to stava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.