Haillender Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 A tak to jsem si mysle sakris:-) diky denní už mam to je v poho eps taky jen jsem to napsal špatně.Tak mě nezbejvá nicjiného než někde sehnat novou jednotku díky ...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remare Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Ahoj, hledám někoho z Prahy který by byl ochoten nakódovat funkci corner do OII 2007 jestli to jednotka dovolí. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 na Praze 8 by nebyl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Praha 1 také není problém. Pokud to jednotka dovolí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remare Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Tak mám nakódováno, jednotka to povolila. Ozi je machr a ještě jsme dobře pokecali. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa1191 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ahoj, mám OII FL 5/2010. Chtěl bych taky Corner, musí se něco měnit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Jestli máš mlhovky tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa1191 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Jo, mlhovky mám. Mám nakodované denní svícení. Comming home. Ve značce mi řekli, že se musí vyměnit nějaká jednotka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Kluci, mě taky řekli, že mi corner nebude fungovat, mam OCT2 2005... jinak coming home se mi povedlo se známím nakodovat, ale leaving nejde... prý to bude nejspíš záviset na snímači a že musí bít na kolečku pro světla ten AUTO/TUNEL LITE funkce a musí být zapnutá, jinak to asi fungovat nebude... co je na tom pravdy? na jakém principu coming a leaving home funguje? Teď mi jde pouze coming (když přicházím a odemknu auto...) Nějaké rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 leaving home bude fungovat, ale pokud nemáš deštový senzor budou se světla rozsvěcovat pokaždé když odemkneš... pokud máš maxidot tak si funkci můžeš zapnout a vypnout, nastavit dobu po kterou to bude svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa1191 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Milhausek: Zdravím, četl jsem, že jsi z Humpolce, to mám nejblíž, jsem z Jihlavy. Chtěl bych nakodovat Corner - jak jsem psal výše - je to OIIFL 5/2010. Mlhovky mám. Půjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 leaving home bude fungovat, ale pokud nemáš deštový senzor budou se světla rozsvěcovat pokaždé když odemkneš... pokud máš maxidot tak si funkci můžeš zapnout a vypnout, nastavit dobu po kterou to bude svítit Děšťový senzor mám, akorát je deaktivovanej, protože mi to náhodné midlání skla nevyhovuje. coming mi svítí pokaždé, to je pravda, ale nefunguje mi leaving... když zamknu, nic se neděje. Nemám ten spínač světel s AUTO/TUNEL LITE... prý ta funkce je na tom závislá, že to musí být přepnuté na to AUTO, jinak to nefunguje.. coje na tom pravdy? má to závislost na tom spínači? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 řekl bych že si pleteš leaving a coming... obě dvě funkce jdou aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 řekl bych že si pleteš leaving a coming... obě dvě funkce jdou aktivovat Dobře, tak vlastně obráceně... prostě když odemknu auto, rozsvítí se mi světla, když zamknu, nerozsvítí se mi... obě funkce přitom jsou aktivované... kde může být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 coming home funguje v případě že je deštový senzor pouze v případě že je venku tma... pokud deštový senzor není - nebo je odpojený funguje coming home pouze v případě že necháš světla v poloze tlumených světel a poté vypneš klíček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 (editace) pokud chceš využívat funkci coming home a nechceš stále nechávat světla v poloze tlumených světel při odchodu - doporučuji aktivovat deštový senzor! Editováno: 19. Duben 2012, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Tak to mam nějaké posahané... Když zamknu, tak to nesvítí ani při parkovačkach ani při potkávacích světlech... Mám nastavené denní svícení na mlhovky, mám fci AMERIKA - ruční brzda zhasne světla, potom mám deaktivovanej dešťovej senzor a nemám kolečko s AUTO funkcí. Tak a ikdyž mám aktivovaný coming home i leaving home, tak mi funguje jen to leaving home a to svítí pořád, ať je tma nebo neni a coming home nikdy nesvítí. Navíc se nám nepodařilo nastavit ani corner a ani pípnutí při zamčení a odemčení auta, ačkoli mám škoda alarm s vnitřním a náklonovým čidlem... fakt už nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 dal bych to nakodovat tomu, kdo tomu opravdu rozumí! a né dělat pokusy! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoc123 Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Ahoj mám octávku 4/2009 a chcem si nakodovať corner. Pomôže mi niekto upraviť kód vopred ďakujem. Predpokladám, že treba upraviť v byte 14 bit 7 z 0na1. Opravte ma prosím ak sa mýlim. Ešte raz ďakujem. 40180ABAD041F1C040080080110001E4050000AE62208D605C0440000000 BCM PQ35 H 020 0538 1K0 937 087 Ipm: 654 WSC 29980 1K0951605D LIN BACKUP HO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roved Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 (editace) Caute tak ja mam spravnu jednotku spravim toto kodovanie Kódování: 09-Centrální elektrika, kódovaní-07 kód kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódováni, v bytu 23 zvolit z nabídky bitu 3-4 (08) Turn Light via Fog Light a nefunguju nechapem tomu dakujem za radu tak pardon ja som tam mal 08 takze som neuaskrtol tu polozku nad tym teraz uz je 0C a funguju super Editováno: 29. Září 2012, autor: roved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buggy Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 chalani je tu toho strasne moc tak mi poradte ak mozte co najednoduchsie... mam octaviu Rv2006 elegance, mam aj ESP co mi treba k tomu aby som mal prisvecovanie do zakrut? aby sa zapli hmlovky? dakujem vam za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 vyměnit a nakodovat BSG jednotku za novější která to podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galahad Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Omlouvam se vsem co tu jsou jako doma za dalsi otazku ktera se tu v podstate stale opakuje. Mam Octavii r.v. prosinec 2010. Nemam tuseni co vse lze nakodovat, ale napr. corner bych uvital. Nemam zdani kde nebo jak toto prekodovat a tedy mne zajima jestli to lze a kolik zaplatim. Diky vsem kteri mi venuji trochu casu na odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 ano jde to... napiš odkud jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galahad Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Jsem z Prahy. Potrebujes vedet neco o voze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.