Doli Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Dík:) tak zustanu jen u příchoziho svíceni!Ty máš taky ty žlute hmlovky?\nevadi to cajtum že je to jako denni svíceni?Myslím tu barvu než samotné mlhovky. Ne, nemam. Mam normalne z vyroby...Uz s tim jezdim docela dlouho. Policajti uz me nekolikrat videli a !!zatim!! NIC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Žluté mlhovky na denní svícení by jim rozhodně vadit mohly..protože tak můžou svítit právě jen mlhovky, vše ostatní bíle.Záleží, čím AUDI a BMW ve dne vpředu svítí a jak mají jednotlivá světla homologována při schvalovacím procesu..určitě jde schválit leccos, aby příslušný paragraf byl splněný.. jinak pokud nemám třeba na OII výrobcem žádná světla pro denní svícení daná (a homologovaná), tak platí, že svítí potkávací..ty jsou vpředu a obrysová..a ty jsou vpředu i vzadu..celkem by mně zajímalo, kde vyčtu něco jiného..tedy že jen vše vpředu. Nikde tam nestojí, že by jen některá obrysová nebo snad přední obrysová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 No jsou dodatečně montovaná, homologovaná světla, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Az me chytnou a dostanu flastr dam vcas vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 No jsou dodatečně montovaná, homologovaná světla, ne? To rozhodně..ale stejně tak to ale nejsou seriově montované mlhovky v OII. V případě, že jsou na vozidle HOMOLOGOVANÁ (výrobcem vozidla nebo výrobcem světla) světla pro denní svícení, pak svítí jen ta a neplatí část o svítících obrysových a potkávacích, je to tak? Rozhodně ale v případě "klasických" světel na OII by mělo svítit vpředu i vzadu, holt tak praví naše legislativa. A jestli to jde nastavit jinak nebo nejde, je podružná věc..výrobce se přizpůsobuje legislativám i v jiných státech, někde to tak třeba možné je = ne všechno, co se dá nastavit, je i u nás legální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ja zkoušel i variantu že nechám světla v poloze zapnuto a to fungovalo a po 20s se to celý samo zhaslo, ještě třebas ani nebylo zamknuto.Ale zas nechci nechta zapli světla. zaktivujes si to a pak si to ridis na Maxidotu. Muzes si to pak vypinat nastavovat cas atd. Sviti to jen po prijezdu tedy kdyz bezel motor. Doba se pocita od uzamceni vozidla. Svetla zhasnou sama asi po minute ci dvou pokud prijedes vypnes motor a nezamknes auto a prepnou se na parkovacky. Zadne strachy ono to auto nenecha svetla svitit. Ma zrejme pud sebezachovy. o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) ak mas mr 08 tak v kazdom servise skoda len pomocou binarneho kodovania,alebo mi posli dlhe kodovanie a ja ti ho zmenim alebo 23 byt zmen z 00000000 na 00001100 a je to Dneska, když jsem přebíral nového SCOUTA a chtěl ať mi nakódují Corner, tak že na SCOUTA to prý nejde. Tak jsem jim vrazil lístek s "23 byt zmen z 00000000 na 00001100 a je to" a fakt to bylo. To sami čuměli. Tak vřelé díky, seš machr Editováno: 29. Duben 2008, autor: hasici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Dneska, když jsem přebíral nového SCOUTA a chtěl ať mi nakódují Corner, tak že na SCOUTA to prý nejde. Tak jsem jim vrazil lístek s "23 byt zmen z 00000000 na 00001100 a je to" a fakt to bylo. To sami čuměli. Tak vřelé díky, seš machr o)))) No jo no. To je hned. Tak uzivej. Se divim, ze jim to jejich zarizeni dovolilo nakodovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím. Tak jsem dnes byl v servisu Škoda a chtěl jsem aby mi nakódovali funkci "Corner" .Mám modelovej rok 08,po 1/2 hodině mi řeklii že to nejde a kdyby to bylo tak jednoduché tak by to nebyla věc za příplatek.Tím se semnou končili.Tak teda netuším kdo by to byl schopen zapnout .Není nějaký polopatický návod kde a jak co změnit(typu "položku tam a tam navol tím a tím způsobem na tu a tu hodnotu) jinak se asi s nima v servisu nedohodnu. Dík Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím.Tak jsem dnes byl v servisu Škoda a chtěl jsem aby mi nakódovali funkci "Corner" .Mám modelovej rok 08,po 1/2 hodině mi řeklii že to nejde a kdyby to bylo tak jednoduché tak by to nebyla věc za příplatek.Tím se semnou končili.Tak teda netuším kdo by to byl schopen zapnout .Není nějaký polopatický návod kde a jak co změnit(typu "položku tam a tam navol tím a tím způsobem na tu a tu hodnotu) jinak se asi s nima v servisu nedohodnu. Dík Jarda To je hold servis s tim nic neudělaš.Mě to taky neudělali pač to neuměj a asi ani nechtěj umět.Ale od sad z fora mi to jeden člověk nakodoval.Jinak když si to tu pročteš tak se dočteš i návodu.A na servis bych s tim už nešel.Budou za to chtít aspoň 400kila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) To je hold servis s tim nic neudělaš.Mě to taky neudělali pač to neuměj a asi ani nechtěj umět.Ale od sad z fora mi to jeden člověk nakodoval.Jinak když si to tu pročteš tak se dočteš i návodu.A na servis bych s tim už nešel.Budou za to chtít aspoň 400kila. Zdravím. A jak je to s tím ESP musí to mít nebo ne.? Jarda Editováno: 2. Květen 2008, autor: Kubrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím. Zeptám se uplně jinak,není nějaká dobrá duše v okolí Děčína která by tuto funkci nakódovala? Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 myslím že ho mit nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím. Zeptám se uplně jinak,není nějaká dobrá duše v okolí Děčína která by tuto funkci nakódovala? Jarda Omlouvám se za OT..ale jinak to nejde Koukám další děčínák do party? To už jsme tu tři Napadá mně Nexus, který se tu trošku taky motá na škole..a měl by mít kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím.A jak je to s tím ESP musí to mít nebo ne.? Jarda NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodiak Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Dneska, když jsem přebíral nového SCOUTA a chtěl ať mi nakódují Corner, tak že na SCOUTA to prý nejde. Tak jsem jim vrazil lístek s "23 byt zmen z 00000000 na 00001100 a je to" a fakt to bylo. To sami čuměli. Tak vřelé díky, seš machr to zariadenie VAS 5051 B je dobre len snim treba vediet robit a rado sa stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 o)))) No jo no. To je hned. Tak uzivej. Se divim, ze jim to jejich zarizeni dovolilo nakodovat ... Už chápu tvojí poznámku.Včera jsem byl v servisu s polopatickym manuálem "jak na to" Ve finále jsem zjistil že jejich soft ji povolí nanejvejš kódování do čísla 22. Protože 23 je binární kódování a to je pro ně tabu.Vysvětlení je jednoduché "každej se do toho sral a tak jin to následující aktualizací zakázali"Každej jouda se v tom povrtal a potom jim nechodilo kde co.Tak že odpověď že to nejde je hloupost oni to maji zatrhnuté. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Souhlas..dříve dělali kódování na denní svícení změnou bitu, dnes už mají v softu prostě položku denní svícení ANO/NE. Zbytek mají nepřístupný. Svého času mi to tak ukazovali, že jim aktualizovali soft za účelem nevrtání se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodiak Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) po najnovsej aktualizacii to stale ide Editováno: 19. Květen 2008, autor: dodiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 takze treba u mi ambiente MR06 staci vymenit BSG jednotka, nakodovat a hotovo? Kde se ta jednotka nachazi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Když sundáš kryt vlevo zespodu palubky..pod ním se nachází ta jednotka, je v místě pod přihrádkou vlevo od volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 da mi nekdo tip, kde se da sehnat tato jednotka? vim ze u alesia jeste nekde? diky za PM.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Taky se přidávám.Koupil bych tu BSG ŘJ + montáž. Najde se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Bazár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Nemohl by sem někdo hodit nějakej podrobnější návod, dneska jsem byl v servisu Škoda a jediný co jsme našli byla položka Cornerlight, tak jsme dali nakodovat a stále to nejde - Mám Ambiente MR08, bez ESP PS: hodil by se mi i návod jak překodovat halogen na xenon. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.