Doli Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Vorlajz, na stelovani do stran je ten spodni sroub. Ale stelovani do stran nedelej-vetsinou je to dobre!! Staci imbus 6. Nebo 10 klic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 ok díky za rady hoši... po výměně těch parkovaček mám ta světla krapet rozhašený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 a ještě jeden dotázek... u těch projektorů, které mají nastavení sklonu na kolečko, se asi tohle nastavení provádí v poloze kolečka na té vodorovné čárce co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 takhle to svítí mě... zatím bez štelování, co myslíte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Řekl bych, že je jedno v jaký pozici je kolečko.. viděl bych to na levý světlo trochu níž nebo pravý trochu výš.. ve tmě to uvidíš ještě líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 jj.. ale na to jsem neměl dneska čas ještě to pořeším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Hlavně by to chtělo natřít ty vrata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Jo, to levy o malinkej kousicek niz, aby ta sponi linka tvorila jednu rovinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 takhle to svítí mě... zatím bez štelování, co myslíte??? Sry ještě za OT, ale ta haubna na ty fotce vypadá, jako by byla stříbrná . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 vrata nejsou moje, světlo snížím a ta kapota je Cappuccino ty koxo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baus Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Caute. Vie mi niekto visvetlit ze kde v Xenonovem svetlometu je rozdelovac. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Res5ekt Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Dotázek jednoho novýho majitele Octavie 2009(ale skladovky 9/2008 takze bez faceliftu) strasne me stve u xenonu ze pokazde jak dam klíč do zapalování (a jednou otočím abych se mohl hrabat v maxidotu) okamzite se mi zapnou svetla (xenony) udajne denní sviceni. Toto mi prijde hrozne neprakticke (v maxidotu jsem to nezjistil jak vypnout (i kdyz funkci na svetla tam je menu) = vadi to xenonum moc to zapinani pred startovanim? 2) mlhovky corner (jde to nejak take vypnout?) nebo se to vse musi v servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Oboje se musí řešit přes VAG (VAS), takže buďto si koupíš kabel a uděláš sám, nebo ti to udělá někdo známej a nebo servis ...btw, ty xenony se daj řešit přepnutím na parkovačky, aby ses mohl hrabat v maxidotu a nemusel svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 O tom ze bych chtel nekdo vypnout Corner jsem jeste neslysel...jiny za to daji tisice... Xenony muzes vypnout tim ze das ovladac do polohy parkovacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Res5ekt Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 dikas kluci, Corner No , co se týče mlhovek corner funkcí (u xenonů mi to přijde celkem zbytečná funckce) xenony svítí dost široko a nijak jsem nezaznamenal že by mi to výrazně pomáhalo (je pravda, že jsem nejel zatím v úplné tmě třeba někde z lesa :-), vždy tam byly pouliční lampy. (Corner jsem měl bez příplatku , bral jsem skladovou Octavii takže tam vše bylo) .... Prostě mi přijde že v roce 2009, když člověk připlatí za maxidot (já ho tam měl také v té skladovce) že to neumí základní věci nastavování. a je to jen "hezčí zobrazení palubních údajů. je smutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Corner Ti posvítí dost do boku, já jsem s tím spokojený, jen si někdy říkám jak to vypadá když někdy kličkuju :-), a třeba jestli žárovky v mlhovkách při tom moc netrpí. S tím maxidotem máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No ta mlhovka občas někoho asi překvapí, na mě už dokonce blikali ali policajti v domění, že mi svítí jen jedna...ale já to neřeším, jen ať se diví kdo chce, poslední dobou začíná blikat vícero aut...hlavně meďoury a škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 dneska som videl klasicku OII corner ale prišlo mi to také divné, v guľatých hmovkách RS a Scout to vyzerá lepšie, viď. meďáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Na tom výkresu od karlose je rozteč svislých os světlometů "A" 1010mm - není to u každého auta (např. OI vs FI vs OII) jinak a nebude to mít vliv na výsledek? Já třeba bych to chtěl použít na světla na Focus II, ale ten jen širší než OII (1840 vs 1769mm)... Co vy na to? Edit: koukám, že ta "směrnice" je z r. 1984 a to byla jinak "široká" auta, takže i v tom může být rozdíl proti dnešku a navíc jako střed paraboly brát střed paraboly, nebo střed čočky v případě, že je čočka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Dnes jsem byl na seřízení xenonů ve Škodovce a max. spokojenost. 20min. a bylo hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak jsem dnes rozebral světla za účelem vyčištění čoček, byli pokryté takovým bílým povlakem. Po namontování byli trochu rozhozený, to jsem si doladil podle zdi, ale mám na konci tu fajfku hrozně nahoru. Může to být clonkou? Dal jsem jí až nadoraz nebo má být nad tím šroubem? První foto od karlos3 nastavení z fabriky druhé moje po seštelování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Tak jsem dnes rozebral světla za účelem vyčištění čoček, byli pokryté takovým bílým povlakem. Po namontování byli trochu rozhozený, to jsem si doladil podle zdi, ale mám na konci tu fajfku hrozně nahoru. Může to být clonkou? Dal jsem jí až nadoraz nebo má být nad tím šroubem? První foto od karlos3 nastavení z fabriky druhé moje po seštelování. jestli se bavíš o Tvé OI, tak ta má oproti OII jiný lom světla, takže proto je ta fajfka jiná! Editováno: 26. Duben 2009, autor: SKAJA Necituj pls fotky, je to zbytečný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ok neřešim, svítí to good jen jsem zjistil že jsou mírně vypálené ty misky Tohle je docela zajímací vývoj a konstrukce světlometů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.j Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Zdravím. Musel som dať niečo opraviť na mojom aute (nie v Škoda servis), a keď som prišiel pre auto, tak som videl, že motor beží, xenonové svetlá vonku. Niekde som čítal, že ak je auto naštartované bez svetla, auto stratí schopnosť automatického nastavovania xenonov, a treba ho to znova naučiť. Je to pravda? Mám sa tým vôbec zaoberať? Minule mi menili v Škoda servise žiarovku, tiež boli svetlá vonku, ale motor nebežal a ani nič nenastavovali. Ako treba naučiť základnú pozíciu vo VAG. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 světla se musí nastavovat po každém jeho vyndání, pokaždé ho totiž dáš jinak. u xenonů je při štelování dobré udělat základní nastavení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.