brunoos Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 http://www.zkouknito.cz/prehraj-video?m=845f0fc079 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Máááááááááááááááááááááááááázec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 OMG tak todle je naprosto uzasny !!! To sem se jako vazne ale vazne nasmal az mi slzy tekly !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Tak to nemá chybu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 dost dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Mohli ještě udělat to že tankista jako že s tím poodjede at se podivaji na skutečne škody a omylem by tam hodil zpatečku a procouval by celým autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 rolbar napsal: Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Hledej hledej ... chceme take videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 rolbar napsal: Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Na to si vzpomínám, to bylo dobré. Ho myslím schválně zkoušeli jestli bude sprostý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 kdyz neni Eben aspon vydra http://youtube.com/watch?v=Apy5kqCRMao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 MichalF napsal: rolbar napsal: Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Hledej hledej ... chceme take videt Taky jsem se pokoušel najit ale našel jsem pouze tuto zmíňku: "Na palmě Zdeněk Izer a Marek Dobrodinský se 31. prosince objeví v silvestrovském vydání pořadu Na palmě. V další scénce bude do rozpaků přiveden Marek Eben. Jeho vypůjčené auto, s nímž přijel do práce, nemůže odjet, někdo mu totiž ukradl motor." To video snad nikde není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 brunoos napsal: http://www.zkouknito.cz/prehraj-video?m=845f0fc079 mooc peknyy!! chcal jsem smichy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 brunoos napsal: Taky jsem se pokoušel najit ale našel jsem pouze tuto zmíňku:"Na palmě Zdeněk Izer a Marek Dobrodinský se 31. prosince objeví v silvestrovském vydání pořadu Na palmě. V další scénce bude do rozpaků přiveden Marek Eben. Jeho vypůjčené auto, s nímž přijel do práce, nemůže odjet, někdo mu totiž ukradl motor." To video snad nikde není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Tak to je nehoraznej masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.