brunoos Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 http://www.zkouknito.cz/prehraj-video?m=845f0fc079 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GK_ Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Máááááááááááááááááááááááááázec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 OMG tak todle je naprosto uzasny !!! To sem se jako vazne ale vazne nasmal az mi slzy tekly !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi-rek1,8T Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Tak to nemá chybu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blizard Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 dost dobrý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoos Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 Mohli ještě udělat to že tankista jako že s tím poodjede at se podivaji na skutečne škody a omylem by tam hodil zpatečku a procouval by celým autem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Hledej hledej ... chceme take videt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Na to si vzpomínám, to bylo dobré. Ho myslím schválně zkoušeli jestli bude sprostý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s-talker Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 kdyz neni Eben aspon vydra http://youtube.com/watch?v=Apy5kqCRMao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoos Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Hledej hledej ... chceme take videt Taky jsem se pokoušel najit ale našel jsem pouze tuto zmíňku: "Na palmě Zdeněk Izer a Marek Dobrodinský se 31. prosince objeví v silvestrovském vydání pořadu Na palmě. V další scénce bude do rozpaků přiveden Marek Eben. Jeho vypůjčené auto, s nímž přijel do práce, nemůže odjet, někdo mu totiž ukradl motor." To video snad nikde není :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jero Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 http://www.zkouknito.cz/prehraj-video?m=845f0fc079 mooc peknyy!! chcal jsem smichy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Taky jsem se pokoušel najit ale našel jsem pouze tuto zmíňku:"Na palmě Zdeněk Izer a Marek Dobrodinský se 31. prosince objeví v silvestrovském vydání pořadu Na palmě. V další scénce bude do rozpaků přiveden Marek Eben. Jeho vypůjčené auto, s nímž přijel do práce, nemůže odjet, někdo mu totiž ukradl motor." To video snad nikde není :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasteR Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Tak to je nehoraznej masakr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts