Listopad 22, 200717 r OMG tak todle je naprosto uzasny !!! To sem se jako vazne ale vazne nasmal az mi slzy tekly !!!
Listopad 22, 200717 r Autor Mohli ještě udělat to že tankista jako že s tím poodjede at se podivaji na skutečne škody a omylem by tam hodil zpatečku a procouval by celým autem
Listopad 22, 200717 r Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem
Listopad 22, 200717 r Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Hledej hledej ... chceme take videt
Listopad 22, 200717 r Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Na to si vzpomínám, to bylo dobré. Ho myslím schválně zkoušeli jestli bude sprostý.
Listopad 22, 200717 r Autor Jako Vašut byl solidně nasr* , škoda, že nemůžu najít Ebena, jak mu vyndali z auta motor, ten za celou dobu neřekl jediný sprostý slovo, to bylo taky mooc dobrý, tuším, že to bylo z pořadu Napalmě s Izerem Hledej hledej ... chceme take videt Taky jsem se pokoušel najit ale našel jsem pouze tuto zmíňku: "Na palmě Zdeněk Izer a Marek Dobrodinský se 31. prosince objeví v silvestrovském vydání pořadu Na palmě. V další scénce bude do rozpaků přiveden Marek Eben. Jeho vypůjčené auto, s nímž přijel do práce, nemůže odjet, někdo mu totiž ukradl motor." To video snad nikde není :(
Listopad 22, 200717 r http://www.zkouknito.cz/prehraj-video?m=845f0fc079 mooc peknyy!! chcal jsem smichy
Listopad 22, 200717 r Taky jsem se pokoušel najit ale našel jsem pouze tuto zmíňku:"Na palmě Zdeněk Izer a Marek Dobrodinský se 31. prosince objeví v silvestrovském vydání pořadu Na palmě. V další scénce bude do rozpaků přiveden Marek Eben. Jeho vypůjčené auto, s nímž přijel do práce, nemůže odjet, někdo mu totiž ukradl motor." To video snad nikde není :(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.