RaKa Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Protože mi sporadicky neukazují budíky teplotu vody, tak chci vyměnit čidlo. V ETCE jsem našel číslo 059 919 501A - dvojité čidlo teploty. Je to správně pro ATD motor? Dá se vyměnit "na ulici"? Pokud ano, jakej je postup? Už vidím, jak by si zase v servise za to řekli min o litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Protože mi sporadicky neukazují budíky teplotu vody, tak chci vyměnit čidlo. V ETCE jsem našel číslo 059 919 501A - dvojité čidlo teploty. Je to správně pro ATD motor? Dá se vyměnit "na ulici"? Pokud ano, jakej je postup? Už vidím, jak by si zase v servise za to řekli min o litr. jj, je to ono, na ulici to 100% vyměníš, odendáš horní kryt motoru, vytáhneš závlačku a rychle čidla prohodíš - aby nevyteklo moc vody a máš hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Protože mi sporadicky neukazují budíky teplotu vody, tak chci vyměnit čidlo. V ETCE jsem našel číslo 059 919 501A - dvojité čidlo teploty. Je to správně pro ATD motor? Dá se vyměnit "na ulici"? Pokud ano, jakej je postup? Už vidím, jak by si zase v servise za to řekli min o litr. jj, je to ono, na ulici to 100% vyměníš, odendáš horní kryt motoru, vytáhneš závlačku a rychle čidla prohodíš - aby nevyteklo moc vody a máš hotovo Zrovna s čidlem si kup i těsnění . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Protože mi sporadicky neukazují budíky teplotu vody, tak chci vyměnit čidlo. V ETCE jsem našel číslo 059 919 501A - dvojité čidlo teploty. Je to správně pro ATD motor? Dá se vyměnit "na ulici"? Pokud ano, jakej je postup? Už vidím, jak by si zase v servise za to řekli min o litr. jj, je to ono, na ulici to 100% vyměníš, odendáš horní kryt motoru, vytáhneš závlačku a rychle čidla prohodíš - aby nevyteklo moc vody a máš hotovo Zrovna s čidlem si kup i těsnění . Pokud nechceš aby vyteklo hodně vody tak nejdříve povol víčko vyrovnávací nádržky kapaliny ať si odfoukne přetlak u teplého motoru, znovu utáhni a pak měň. Už jsem o tom tady psal: (Soused dnes měnil na teplé oktě 55 kw čidlo teploty bez upuštění přetlaku z vodního okruhu, tak se divil jak to stříkalo. Přišel s prosíkem ať mu koupím nem. kapalinu.....). Kup radši origo. Já koupil nějakého piráta za 250kč, původně mi v autodílech řekli, že bude za 650 kč, objednali a jak jsem pro něj přišel tak mi říkal, že sehnal levnější. Tak jsem ho vzal ale není 100% asi ho vyměním za orig. Staré ukazovalo po 3 - 5 km 90stupňů. Pirát tak po 12-15km. Topí dobře takže čidlo nebude OK. http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=601016 Editováno: 23. Listopad 2007, autor: milix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ketor Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 ja som vymenil čidlo aj termostat a stále mi ukazuje tak 40 stupňov a ručička behá hore dole,mohol by mi niekto poradiť čo stým mám.mám oktaviu 1.9tdi 81kw rok99. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Kupoval jsem od NoiseR(a) a neslo výsostné znaky VW - cena byla kolem 150,- tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 23. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Kupoval jsem od NoiseR(a) a neslo výsostné znaky VW - cena byla kolem 150,- tak uvidíme Ted jsem byl u tech lupicu v autorizovanem servise na Jarove a chteli za to cidlo 700. Tak jsem rekl dekuji nechci. Koukal jsem na autodilykrc.cz a skoda-dily.cz a tam se cena pohybuje kolem 200 a pisou ze je to original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Kupoval jsem od NoiseR(a) a neslo výsostné znaky VW - cena byla kolem 150,- tak uvidíme Ted jsem byl u tech lupicu v autorizovanem servise na Jarove a chteli za to cidlo 700. Tak jsem rekl dekuji nechci. Koukal jsem na autodilykrc.cz a skoda-dily.cz a tam se cena pohybuje kolem 200 a pisou ze je to original. tak jsem se dnes stavil u místního prodejce ND. Vytáhl čidlo za 350,- bez jakékoliv značky výrobce a neřekl k němu nic tak jsem ho nebral. Ten pirát co mám v oktě mi stačí. Ve škodovce chtějí 650,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.