Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nedal. Nedávno jsem měnil a dával normální. Mě to v podstatě stačí. Otázka je, jestli ty Cuprácký vydrží opravdu o tolik víc.. :)

víc než myslíš, už od pohledu, tak se totiž nemá co utrhnout ;) , obzvlášť na těžším FRS

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak jsem byl znovu preventivně na geo a předek v pohodě jak odklony tak sbíhavost, ale vzadu mám na jednom kole nepatrně sbíhavost mimo normu 0,05 místo 0,08 a mimo normu jízdní osu. bylo mi řečeno, že jedině vyměnit celou nápravu, ale na to kašlu. :feve:

Vloženo

Zdar chlapi. Včera jsem měnil tlumiče přední i zadní. Největší problém mi způsobila levá kost stabíku, v které mi zůstal prasklý torx. Jinak to ško docela ok. Časově cca 3 hodiny, dával jsem Kayaby, který jsou podle mě kvalitou hodně nahoře (japonskaá technologie je japonská technologie :) ) cenově mě to vyšlo na 7 tis-tlumiče, dorazy zadních tlumičů, přední horní uložení+ložisko horního uložení a nějaký ten nový spojovací material (matice poloos a pár šroubů) Mám 1.4 peklo (mpi50KW), najeto 125tkm a byly tam původní tlumiče. Teď je to po výměně jako sto a jedna. Jen nechápu, proč se lidi mordují s vytahováním tlumiče, když stačí pohodlně odstřelit tří šrouby na čepu spodního ramene a povolit matici polosy... Povolovat celou nápravu je hloupost...

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Tlumiče Bilstein B4 F1 sada 4ks na 1 auto = 4240,- do konce května poštovné zdarma i dobírka (100-150kč)!

Editováno: , autor: sebo
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Môžem Ti napísať, čo mám ja a som spokojný. Mám základný pevný športový podvozok KW, teda tlmiče a pružiny. Je to nižšie asi o 20 mm (malo byť 30, ale je to menej). Na Slovensku stojí KW asi 17 000 korún v tuningshop.sk. Aj ja ho mám odtiaľ. Tlmenie je fantastické, keď idem po dlažobných kockách, auto sa vôbec nekýve. Pružiny sú tvrdšie, ale primerane. Žiaden spolujazdec sa nesťažoval... Auto nemá také veľké medzery medzi blatníkom a kolesom.

post-19160-1216974975_thumb.jpg

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Sportovci potrebujem poradit.Mam na aute nahodene fungl nove tlmice sachs a pri prejazde akoukolvek nerovnostou mi zadok skace ako teren koza.Konkretne pri prejazde retarderom ide matku vystrelit zo zadneho sedadla ako katapult.Cim to moze byt?DIk za radu...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...