Roman F. Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) zdravím vsetkych.... mam taku trosku sprostu otazku... nevedel by mi niekto poradit ako dat dolu klucky od otvarania okien lebo chcem vymenit tapec a nejak mi tie klucky nejdu prec... a nerad by som to urval ps mam octavku 2001/ po facelifte so strasnou vybavou (ak to je vybava ) classic mozte aj na maila : roman.finka@zoznam.sk dakujem pomoze mi niekto ???? Editováno: 26. Listopad 2007, autor: Roman F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 zdravím vsetkych.... mam taku trosku sprostu otazku... nevedel by mi niekto poradit ako dat dolu klucky od otvarania okien lebo chcem vymenit tapec a nejak mi tie klucky nejdu prec... a nerad by som to urval ps mam octavku 2001/ po facelifte so strasnou vybavou (ak to je vybava ) classic mozte aj na maila : roman.finka@zoznam.sk dakujem Kroužek pod kličkou vysuneš do boku a klika jde sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman F. Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Tady to máš z DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) na tom obrázku je šipka opačně, zajišťovací kroužek se tahá an druhou stranu Editováno: 27. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman F. Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 fakt... dik... aj som si mysll ze tak nejak... len nejaky kamos mi tvrdil ze sa to sroubuje.. a to mi neslo... a mal som strach ze to urvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.