domino666 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 ahojte. rozmyslam o kupe pre mojho tatka, ale radsej by som tam mal sklo, aby bol lepsi vyhlad z auta. idealne by bolo vymenit plechy za sklo, ale to sa asi neda... daju sa dat do fabie praktik normalne zadne dvere napr. z classic-a? a oplati sa to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 No ja by som skôr kúpil obyčajné kombi Classic, vyhodil sedadlá a dorobil tam tú podlahu. Bude s tým menej roboty a malo by to vyjsť aj lacnejšie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 (editace) No ja by som skôr kúpil obyčajné kombi Classic, vyhodil sedadlá a dorobil tam tú podlahu. Bude s tým menej roboty a malo by to vyjsť aj lacnejšie! : ze lacnejsie: praktik 2oo5 50tkm za 165t Sk, praktik 2oo3 50tkm za 135t Sk a combi classic 2oo4 210t Sk PS 1.2 12V mi do mesta staci Editováno: 30. Listopad 2007, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Stále trvám na tom, že jednoznačne je lacnejšia podlaha, ako dvere a zasklenie... Inak s tými cenami Praktikov bacha - všetky sú to N1, takže ceny sú uvádzané bez DPH. Pekne si prirátaj k tým 165t dphčku a si na 196t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 (editace) Stále trvám na tom, že jednoznačne je lacnejšia podlaha, ako dvere a zasklenie...Inak s tými cenami Praktikov bacha - všetky sú to N1, takže ceny sú uvádzané bez DPH. Pekne si prirátaj k tým 165t dphčku a si na 196t ok, diky ved prave to som sa pytal ci sa to oplati ... a s tou dph-ckou neviem mozno mas pravdu, len preco to tam nepisu ze bez dph EDIT: som sa ich pytal a tie ceny su vratane dph ale este stale nie som rozhodnuty, ci zobrat praktik alebo normal kombi Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.