Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj, chci se zetpat na kombinaci : budu ted porizovat roomstera

1,4 Style v bily barve, hodne se mi k tomu libi kola

Dotz Hanzo ale nejmensi jsou v rozmeru 17´´ 5x100 ET 32

Pujde mi to dat na roomstera bez nejakyho zasahu jde mi hlavne o to ETcko a co zapis do TP bude muset byt a jsou s tim problemy?

post-6554-1232190696_thumb.jpg

Vloženo

Vlez by to tam melo vlezt. A co se tyce zapisu do TP, pokud k tome nedostanes TUV list tak to nezapises, takze bacha na to. Jinak zkus napsat do milotecu oni na roomstra davali 17" elektrony a reknou ti presne jakou sirku a jake ET.

Vloženo
Ahoj, chci se zetpat na kombinaci : budu ted porizovat roomstera

1,4 Style v bily barve, hodne se mi k tomu libi kola

Dotz Hanzo ale nejmensi jsou v rozmeru 17´´ 5x100 ET 32

Pujde mi to dat na roomstera bez nejakyho zasahu jde mi hlavne o to ETcko a co zapis do TP bude muset byt a jsou s tim problemy?

uz zase hanzo. nehovorim ja mam tiez spidery co je dost bezny disk. ale kebyze mam peniaze na nove tak kupim nieco originalne a tieto hanzo uz ma kazdy a pritom len na maloktorom aute vyzeraju dobre. hanzo je z tej kategorie diskov co na obrazku vyzeraju brutal ale v reale na aute slabota

Vloženo

spis mi poradte jaky jsou amx hodnoty ET ktery tam vleze bez uprav.

Ja myslim ze je kazdyho vec jaky tam ma disky kdyz se mi libej Hanzo tak si koupim hanzo, to ze tady jezdi nespocet OII na siriusech taky nikdo neresi

Vloženo (editace)

Dotz Hanzo, ET 32. Podle mě se to tam nevleze. I podle 3d konfigurátoru, kde píšou úpravy už od ET 35. Já bych to radši nejdřív odskoušel. Jukni na to.

http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonf...mp;typ=typ%205J

Já osobně mám na Roomu 17" Kentaury. A musím říct, že jsem se taky trochu bál, jak to bude tvrdé. Jde o zvyk a hlídání, aby člověk netrefil nějakou díru. Ale jsem jinak spokojen.

Editováno: , autor: foromen
Vloženo (editace)

NO ja to nakonec zmenil na Dotz Shurikeny bily k tomu bilymu Rumovy by mohly vypadat pekne a ty maj ET38, tak ty by se tam snad mohly vlezt :)

Editováno: , autor: Octavian1
Vloženo

problem je ze na www.elektrony.cz je u vetsiny vetsich disku napsane, mozne upravy, ale nemusi to byt pravda, napsal bych do toho milotecu, ti budou urcite vedet a budou to mit i vyzkousene.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...