cosby Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 rozteč stejnou jako OI-5×100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 super diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Nevíte jaký rozměr patří k pneu na scouta kentaur 17´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Nevíte jaký rozměr patří k pneu na scouta kentaur 17´ 205/40 R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ahoj, chci se zetpat na kombinaci : budu ted porizovat roomstera 1,4 Style v bily barve, hodne se mi k tomu libi kola Dotz Hanzo ale nejmensi jsou v rozmeru 17´´ 5x100 ET 32 Pujde mi to dat na roomstera bez nejakyho zasahu jde mi hlavne o to ETcko a co zapis do TP bude muset byt a jsou s tim problemy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Vlez by to tam melo vlezt. A co se tyce zapisu do TP, pokud k tome nedostanes TUV list tak to nezapises, takze bacha na to. Jinak zkus napsat do milotecu oni na roomstra davali 17" elektrony a reknou ti presne jakou sirku a jake ET. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ahoj, chci se zetpat na kombinaci : budu ted porizovat roomstera1,4 Style v bily barve, hodne se mi k tomu libi kola Dotz Hanzo ale nejmensi jsou v rozmeru 17´´ 5x100 ET 32 Pujde mi to dat na roomstera bez nejakyho zasahu jde mi hlavne o to ETcko a co zapis do TP bude muset byt a jsou s tim problemy? uz zase hanzo. nehovorim ja mam tiez spidery co je dost bezny disk. ale kebyze mam peniaze na nove tak kupim nieco originalne a tieto hanzo uz ma kazdy a pritom len na maloktorom aute vyzeraju dobre. hanzo je z tej kategorie diskov co na obrazku vyzeraju brutal ale v reale na aute slabota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 spis mi poradte jaky jsou amx hodnoty ET ktery tam vleze bez uprav. Ja myslim ze je kazdyho vec jaky tam ma disky kdyz se mi libej Hanzo tak si koupim hanzo, to ze tady jezdi nespocet OII na siriusech taky nikdo neresi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Dotz Hanzo, ET 32. Podle mě se to tam nevleze. I podle 3d konfigurátoru, kde píšou úpravy už od ET 35. Já bych to radši nejdřív odskoušel. Jukni na to. http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonf...mp;typ=typ%205J Já osobně mám na Roomu 17" Kentaury. A musím říct, že jsem se taky trochu bál, jak to bude tvrdé. Jde o zvyk a hlídání, aby člověk netrefil nějakou díru. Ale jsem jinak spokojen. Editováno: 18. leden 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) NO ja to nakonec zmenil na Dotz Shurikeny bily k tomu bilymu Rumovy by mohly vypadat pekne a ty maj ET38, tak ty by se tam snad mohly vlezt Editováno: 19. leden 2009, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Jo ty budou bez problému. A budou vypadat docela pěkně, juknul jsem na ně. Editováno: 18. leden 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 problem je ze na www.elektrony.cz je u vetsiny vetsich disku napsane, mozne upravy, ale nemusi to byt pravda, napsal bych do toho milotecu, ti budou urcite vedet a budou to mit i vyzkousene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.