Publikováno Listopad 30, 200717 r Cus kluci, kdyz otevru kufr, rozsviti se svetlo a po nejake dobe blikne, proč? Neda se nejak nastavit, aby po te dobe zhaslo? Treba kvuli vetrani, aby to tri hodiny nesvitilo. Dik.
Listopad 30, 200717 r Cus kluci,kdyz otevru kufr, rozsviti se svetlo a po nejake dobe blikne, proč? Neda se nejak nastavit, aby po te dobe zhaslo? Treba kvuli vetrani, aby to tri hodiny nesvitilo. Dik. Jo blikne, to je normální - ale proč? To asi ví jenom konstruktéři z MB.
Listopad 30, 200717 r Myslim ze blikne tehdy, kdy by zhaslo vnitrni osvetleni. Tak jsem to odpozoroval. Dal nevim nic.
Listopad 30, 200717 r Blikne to jak vsichni rikali ,ale dej si tam vnitrni svetla ze 120 a napoj to.Uz jsem to zkousel ale mel jsem osuntele a stare.Jinak nove stoji 130KC. Je tam vypinac.
Listopad 30, 200717 r Autor No, zatim to resim, tak, ze precvaknu zamek v patech dveri, aby to nesvitilo. Nesmi se na to zapomenout pri zavirani. ...ale proc to blika???
Listopad 30, 200717 r No stropni svetlo v interieru taky blikne po nejake minute a mam dojem ze po 10 min. se vypne samo. Nejde nahodou svtelo v kufru taky pres komfortku?
Listopad 30, 200717 r Cus kluci,kdyz otevru kufr, rozsviti se svetlo a po nejake dobe blikne, proč? Neda se nejak nastavit, aby po te dobe zhaslo? Treba kvuli vetrani, aby to tri hodiny nesvitilo. Dik. Jo blikne, to je normální - ale proč? To asi ví jenom konstruktéři z MB. Vypne se zesilovač osvětlení, takže je to normální. Myslím, je to někde dokonce popsané přímo v příručce k vozu.
Prosinec 1, 200717 r Jo, je to normální jak je tu napsáno. Jen nechápu, proč se samo nezhasne.. NJN., asi bude něco pravdy na tom, že Octavia je už "lacinej němec"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.