ultim Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 ked ju chcem nastartovat tak mi nechce otocit starter ani nevyda ziaden zvuk ale baterka je uplne nova aj svetla svietia aj okna sa daju spustit len neviem preco nechce otacat starterom ani ho netukne poradte ci v tom je iba neaka malickost alebo ho mam dat do servisu? prosi o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 ked ju chcem nastartovat tak mi nechce otocit starter ani nevyda ziaden zvuk ale baterka je uplne nova aj svetla svietia aj okna sa daju spustit len neviem preco nechce otacat starterom ani ho netukne poradte ci v tom je iba neaka malickost alebo ho mam dat do servisu? prosi o radu možná elektromagnet startéru, pročisti an startéru ještě kontakty a změř napětí na ovládání elektromagnetu, vyndáš plastový konektor a na něm při otočení klíčku do pozice startování by mělo být 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Mám stejný problém! Chtěl jsem nastartovat a ani ťuk.Kontrolky a vše svítí tak jak má.Vypadá to jako by do startéru nešla žádná šťáva.Kontrolky ani sbětla se neztlumí,když dám klíček do polohy start-prostě se nestane vůbec nic!Takže jsem zůstal stát a teď nevím co s tím? Napadají mě dvě věci: 1) startér 2) Spínací skřínka Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Tak to byl startér.Ve Škodě mi honabídli za 13 000,- tak jsem jim poděkoval a sehnal si ho sám za 2300,- Aspoň zbylo na dárky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 dobří židáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Mám stejný problém! Chtěl jsem nastartovat a ani ťuk.Kontrolky a vše svítí tak jak má.Vypadá to jako by do startéru nešla žádná šťáva.Kontrolky ani sbětla se neztlumí,když dám klíček do polohy start-prostě se nestane vůbec nic!Takže jsem zůstal stát a teď nevím co s tím? Napadají mě dvě věci: 1) startér 2) Spínací skřínka Co myslíte? pozri ten tenší drôt na štartery či nieje vypadnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) Tak to byl startér.Ve Škodě mi honabídli za 13 000,- tak jsem jim poděkoval a sehnal si ho sám za 2300,- Aspoň zbylo na dárky ne? to jerry5: Proč odpovídáš na něco, co už má hawkei víc než týden vyřešeno (viz citovaný příspěvek). Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: FRANK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.