Daddo Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 U koho by ste si dali urobit chip ak by cena u oboch bola rovnaka? Som rozhodnuty ist do toho, neviem si vsak medzi tymito dvomi vybrat. Ma niekto Fabiu 1.2 HTP cipnutu od mm-racing (od Cimbu som mal moznost vyskusat vcera - dik Domino666, takze viem co mozem od nich cakat, ale nemam ziadne info od niekoho, kto to dal mm-racingu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 U koho by ste si dali urobit chip ak by cena u oboch bola rovnaka? Som rozhodnuty ist do toho, neviem si vsak medzi tymito dvomi vybrat. Ma niekto Fabiu 1.2 HTP cipnutu od mm-racing (od Cimbu som mal moznost vyskusat vcera - dik Domino666, takze viem co mozem od nich cakat, ale nemam ziadne info od niekoho, kto to dal mm-racingu)? nemas zac, ja som rad, ze som sa z s tebou zoznamil inak profor ma tiez chip od cimbu, ale pisal mi, ze pozna toho chlapika z mm-racingu a ze sa v tom vyzna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 U koho by ste si dali urobit chip ak by cena u oboch bola rovnaka? Som rozhodnuty ist do toho, neviem si vsak medzi tymito dvomi vybrat. Ma niekto Fabiu 1.2 HTP cipnutu od mm-racing (od Cimbu som mal moznost vyskusat vcera - dik Domino666, takze viem co mozem od nich cakat, ale nemam ziadne info od niekoho, kto to dal mm-racingu)? kurna ze som sobotu nemohol ... aky bol rozdiel chip vs nonchip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 kurna ze som sobotu nemohol ...aky bol rozdiel chip vs nonchip fabka preco si neprisiel ? ani si sa neospravedlnil... ja som vysaval, umyval riady, aj okna celu sobotu, len aby ma mlada pustila na stretko... hanbi sa ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 fabka preco si neprisiel ? ani si sa neospravedlnil... ja som vysaval, umyval riady, aj okna celu sobotu, len aby ma mlada pustila na stretko... hanbi sa ! kde bolo stretko?, ake? kedy? preco? kde som bol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Colins daj pozor aby ti to neostalo-myslím to upratovanie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Colins daj pozor aby ti to neostalo-myslím to upratovanie! upratovanie mi asi ostalo navzdy, rodina si le vozi lenive zadky v aute, ja tankujem a upratujem. :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 fabka preco si neprisiel ? ani si sa neospravedlnil... ja som vysaval, umyval riady, aj okna celu sobotu, len aby ma mlada pustila na stretko... hanbi sa ! vypadol net a nevedel som sa nakontaktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Aj jaj tak si už stratený!Nuž čo -škoda ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 hmm pekny off topic to fakt nikto z vas nema chip od mm-racing, aby povedal svoje skusenosti s nimi ? PS ked chcete mozeme spravit nejake mikulaske stretko v tt, ale radsej zalozte novy topic, takto je tu kopec -u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tak pani, s radostou Vam oznamujem, ze som sa vcera stal novym clenom klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 no a nejake predbezne zavery z chipu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tak pani, s radostou Vam oznamujem, ze som sa vcera stal novym clenom klubu gratulujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 gratulujem jj, diq. Inak som tym chipom prijemne prekvapeny, lebo som ocakaval od toho trochu menej. Tebe Domino taha tusim uz od 2.000 ot/min, mne zhruba od 2.500, ale je to naozaj poznat. Btw. Svarc mi tam capol najnovsi soft pre moju RJ, nie z roku 2004, ako si spominal ty. Neviem sa toho nabazit, to bude spotreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 jj, diq. Inak som tym chipom prijemne prekvapeny, lebo som ocakaval od toho trochu menej. Tebe Domino taha tusim uz od 2.000 ot/min, mne zhruba od 2.500, ale je to naozaj poznat. Btw. Svarc mi tam capol najnovsi soft pre moju RJ, nie z roku 2004, ako si spominal ty. Neviem sa toho nabazit, to bude spotreba. a ja som si myslel, ze po tych blaznivych zavodoch proti stopkam uz nikdy ziadny chip nikagdá nebúdet ! blahozelam ! cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 a ja som si myslel, ze po tych blaznivych zavodoch proti stopkamuz nikdy ziadny chip nikagdá nebúdet ! blahozelam ! cena ? Diq. Cena klasika: 4.400 Sk (bez bloku a so zarucakom). P.S. Vazne to taha viac, nez som ocakaval, ked chces, mozes sa prijst o tom sam presvedcit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronan Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Napis prosim, ake mas cislo RJ motora, ci je to ten uplne novy soft ktory ide aj na FII. A obcas nezabudni prihodit nejake skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Napis prosim, ake mas cislo RJ motora, ci je to ten uplne novy soft ktory ide aj na FII. A obcas nezabudni prihodit nejake skusenosti. fuuha, no bol som prave mrknut na tu jednotku a je tam 03e 906 033 a. A soft to je podla Svarca najnovsi, ktory pre tuto RJ existuje, ci vsak ide aj na FII ani srnky netusia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 fuuha, no bol som prave mrknut na tu jednotku a je tam 03e 906 033 a. A soft to je podla Svarca najnovsi, ktory pre tuto RJ existuje, ci vsak ide aj na FII ani srnky netusia. FI MR07 ako aj FII má RJ ktrorá končí číslami 023D ! - tá je 51-56kW to čo píšeš 033A to je stará RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 FI MR07 ako aj FII má RJ ktrorá končí číslami 023D ! - tá je 51-56kWto čo píšeš 033A to je stará RJ jj, ja mam na FI MR 05 RJ - ...033 AB a tatko FI combi MR 08 RJ - ...023 D. daddo ma myslim este mr 2oo3-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 jj, ja mam na FI MR 05 RJ - ...033 AB a tatko FI combi MR 08 RJ - ...023 D. daddo ma myslim este mr 2oo3-4 Presne tak, brate, mam MR 04. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 jj, ja mam na FI MR 05 RJ - ...033 AB a tatko FI combi MR 08 RJ - ...023 D. daddo ma myslim este mr 2oo3-4 domino cítiš na tých motoroch rozdiel? (snad sa ti dá tatko odviesť). Ja mám svoju MR07 a služovné je MR05 a tá moja sa mi zdá lenivšia!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 dominocítiš na tých motoroch rozdiel? (snad sa ti dá tatko odviesť). Ja mám svoju MR07 a služovné je MR05 a tá moja sa mi zdá lenivšia!!!!!!! teraz sa vozim na tatkovej, bo este ma stareho favorita a rozdiel citit je, ale v prospech starsej, bo tam mam chip, ta nova taha poriadne az od 3000ot - vtedy idu obe cca rovnako, niekedy to skusim zmerat. PS nova sa este zabieha ma nabehanych len 1300km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasx Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Zdravim ! Rád bych se zeptal jestli jako laik mohu zjisti zda mám auto čiplé. O co mi jde : Mám 1.2 47 KW a vzhledem k tomu, že nejsem první majitel tak neznám jeho minulost. Na volnoběh mi ukazuje otáčkoměr při zahřátem motoru hodnotu kolem 850 ot.min a spotřebu 0.6-07, někdy 05. Teď jsem dostali na firmu HTP 47 KW a ta na volnoběch ukazuje tak 750 ot.min a spotřebu 0.5-06 při zahřátem motoru. Co se týče jízdy zdá se mi, že ta moje jede o tošku lépe, ale to může být subjektivní, nicméně rozjezdy a chod motoru na volnoběh je u mého lepší. No a to je to co mě hlodá mám to čiplé mohu to nějak zjistit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 a ty mas aky rocnik doma ked nie si majitel je po alebo pred faceliftom, moze byt ine nastavenie s vyroby. to ze sa ti zda ze ide lepsie tvoja moze byt subjektivne, mozno ju mas lepsie zabehnutu, pises ze ste dostali nove auta takze tie mozu byt este nezabehnute a po zabehu sa to zlepsi ked budu mat viac nabehane. p.s.: ziadne rovnake motorovo auto nemusi ( nejde ) rovnako je to kus od kusa ako sa im vydarilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.