najmis Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 já už teprve nemám FRS To tady všichni dobře víme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Modra je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Vydíim, že stříbrná se moc nechytá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Mello: Vsichni dostanete BAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 To by se ti hodilo A stejně je stříbrná nejfádnější...a stejně...a stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Mello: A ty dostanes jeste pohlavek za to "vydim" Ja ti dam nejfadnejsi... Vsechny bych vas srovnal do late Akorat zavidite, ze ji nemate... Tim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Jo já zapomněl, že já vlastně závidím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 konečně muj člověk doufám že jsi hlasoval pro tu náááádhernou modrou no vidim ze muj prvni hlas pro modrou nezustal osamocen,tahle barva je proste nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 jeden hlásek pro červenou Koukám,že vede černá......si snad děláte prd..,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Jako nevim, kdo si koupí stříbrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Jako nevim, kdo si koupí stříbrnou Martinoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Tak už ho nechte ať si dál myslí, že má nejlepší barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Ahojte:) mě se líbí černá a s uplně černýma oknama:) takový malý pohřební vůz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Tak ty úplně miluju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Tak jasne ze CERNA Ale takova Bila by taky nevypadala spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Tady je to samej zakaz prispivani na pul roku minimalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Jeste ja tady nebyl=))))))))))))))) Vite jakou bych si nikdy v zivote nekoupil?????????????????=))))))))))))))))))))))))))))) Jsem slysel, ze takovou tu nejhorsi barvu, pry i davaji zadara=)))))))))))) Uhadne nekdo kdo ji ma??=))))))(ale hlavu vzhuru M............,kdyz ji nebudes myt, trosku ztmavne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 jinak je na Fábii nej šedá stone OTJAKSFIŇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 A proc je na Petrovo IP adresu zaregistrovano 12 ruznych uzivatelu? A prave dnes? I ty kecko, neunesls prohru, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 P2M a Grygy: Tohle je stranka presne pro Vas dva čtěte až do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 No nechápu, co to má co dělat s tématem a tím, že stříbřenka to těžce projela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 u mě na každe RS vyhrava červena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 u mě na každe RS vyhrava červena Můj člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.