Martinoslav Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 P2M: No, precti si to dukladne a cele a najdes tam jistou pasaz, ktera se toho tyka A ono ti hlavne vubec neuskodi si prostudovat i ty zbyly veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Prostě uznej, že stříbrná je tuctovka nejtuctovější, protože tvoje argumenty už začínaj bejt trapný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Velky prd pane velky P Stribrna FRS je klenot, kterych moc nejezdi a proto ji maji jen ti nejvetsi mafianove A ani se nedivim, ze dostala tak malo hlasu - na silnicich totiz neni moc videt a proto si i malokdo dokaze predstavit ji v plne krase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Da best je zelena natural.Ale ani za ciernu by som sa nehanbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Da best je zelena natural.Ale ani za ciernu by som sa nehanbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Bemo, ty můžeš říct jakou barvu chceš, když žádnou nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 modrá a basta jen se podívejte na výsledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 modrá a basta jen se podívejte na výsledky dvě nej. barvy....taky jí máš vedle sebe na foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Bemo, ty můžeš říct jakou barvu chceš, když žádnou nemáš Len nebud nafuknuty ,ty kvaaazi admin Nezabudni ,ze ani ty ziadnu nemas lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Vy s těma barvama naděláte.... Všechny jsou na FRS pěkné...... Ale červená je nejhezčí Červená RULEZZ Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Len nebud nafuknuty ,ty kvaaazi admin Nezabudni ,ze ani ty ziadnu nemas lol No jo, ale v garáži je, kdyžto ty musíš někam k Dušanovi a ještě se ho optat, jestli vůbec smíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Vy s těma barvama naděláte.... Všechny jsou na FRS pěkné...... Ale červená je nejhezčí Červená RULEZZ To nemá smysl, musel bys napsat doslova, že ta co prohrála (fuj, ani přes jazyk to jméno odstínu nedostanu ) je ta nej na FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) No jo, ale v garáži je, kdyžto ty musíš někam k Dušanovi a ještě se ho optat, jestli vůbec smíš Smejde,asi hodim foto z predbaraku.... Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Tak já se taky přidám, vždycky se mi líbila žlutá, ale ta je IN spíš na OIIRS, na FRS je dokonalá černá.. Musim taky říct, že červená ta nepřipadá v úvahu, možná někoho urazim, ale ta se mi na FRS fakt nelíbí, ale musim uznat, že jich je celkem dost, takže na té barvě asi něco bude, ale mě se fakt nelíbí.. Na jaře už snad koněčně auto koupim, tak je teď žhavým kandidátem FRS černá, mladý se žlutá přestala líbit no a stříbrná myslim taky nevypadá zle, ale těch je jak máku, hlavně obyč fábií.. Závěrem: jedině ČERNÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Jedině červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Velky prd pane velky P Stribrna FRS je klenot, kterych moc nejezdi a proto ji maji jen ti nejvetsi mafianove A ani se nedivim, ze dostala tak malo hlasu - na silnicich totiz neni moc videt a proto si i malokdo dokaze predstavit ji v plne krase NA silnicich ta barva opravdu neni moc videt a kdyz uz se podari, tak ji clovek stejne prehledne jako tuctovku :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Poznámka: nedávno jsem z dostupných materiálů počítal kolik se FRS vyrobilo, vyšlo mi číslo větší než 21000, a z toho v CZ zůstalo jen cca 1500 ks Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Proto jsou mezi zloději tak žádané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Ja ti dam TUCTOVKU ty pudlo. NA silnicich ta barva opravdu neni moc videt a kdyz uz se podari, tak ji clovek stejne prehledne jako tuctovku :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Ja ti dam TUCTOVKU ty pudlo. Milo, samo ze tva tam nepatri=)))To bych ti neudelal=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Zacinam to postupne prelakovavat - Na ...... CERVENO Zacinam od Praveho blatnika. HEE Milo, samo ze tva tam nepatri=)))To bych ti neudelal=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Takže to vypadá, že to uzavřem. Totální debakl nám tu utrpěla "nečekaně" stříbřenka komínová, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Takže to vypadá, že to uzavřem. Totální debakl nám tu utrpěla "nečekaně" stříbřenka komínová, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) Já už přišel na chuť každý barvě :-) Ale ta modrá se mi na fabce moc nelibi a to sem o ní tak básníl. PS: Bobiku honil sem na monitoru tu mouchu dalši co se chyt co? Černá je pro mafii jako je velký P a další. Červená je nejhezčí Ale také jich moc nejezdí nejvíc jezdí snad černých a stříbrných.Největší klenot je modrá to je samo a žlutá to je skvost potkat někde :-) Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Taky mi připadá, že žlutých je suverejně nejmíň, černých rozhodně nejvíc ( a nejen aut ) a modrou jsem ještě in natura neměl možnost ani vidět. BTW: jsem jediný takový úchyl, že když potkám FRS v mé barvě ( červená ) tak mi to nedá a bliknu na ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.