Draajea Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 me se nejvic libi, teda nevim, jestli je to ta stejna modra, ale nejvic se mi libi ta modra co je ted na OII RS, tak jestli takova je i na FRS, tak to by se mi asi libilo nejvic, ale jeste sem to nevidel:) Jinak me se libi cerna se zlutou:) pak bych volil asi cerenou a nakonec stribrnou...nevim proc, ale me se moc stribrny auta nelibej:)mozna to tak neni, ale pripada mi, ze stribrnych aut je asi nejvic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 me se nejvic libi, teda nevim, jestli je to ta stejna modra, ale nejvic se mi libi ta modra co je ted na OII RS, tak jestli takova je i na FRS, tak to by se mi asi libilo nejvic, ale jeste sem to nevidel:) Jinak me se libi cerna se zlutou:) pak bych volil asi cerenou a nakonec stribrnou...nevim proc, ale me se moc stribrny auta nelibej:)mozna to tak neni, ale pripada mi, ze stribrnych aut je asi nejvic.. Ta modrá je good, ale modrý rska jezděj jenom ve speciální edici v Anglii, myslim že to je 1000 kusu, který maj svoje vlastní pořadový čísla. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ta modrá je good, ale modrý rska jezděj jenom ve speciální edici v Anglii, myslim že to je 1000 kusu, který maj svoje vlastní pořadový čísla. :palec2: nejen v anglii, ale i v cr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 nejen v anglii, ale i v cr S volantem na druhý straně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 S volantem na druhý straně? Pár se jich dostalo i do ČR s volantem na správné straně Já vím asi o 3 ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Pár se jich dostalo i do ČR s volantem na správné straně Já vím asi o 3 ks. Fakt jo? ta barva je úžasná :-) úplně jí vidim s černejma foliema na chromech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 S volantem na druhý straně? [/quote¨ no ja mam zrovna jednu doma a s volantem tam, kde ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Pár se jich dostalo i do ČR s volantem na správné straně Já vím asi o 3 ks. v cr by melo byt presne 10 ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 v cr by melo byt presne 10 ks ahoj, hod foto jak to vypada.... musi to bet good barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tak asi takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dráček Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Nádhera!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tak asi takhle jak říkám,modrá je dobrá lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 V tehle barve se fabie normalne vyrabely ze zacatku vyroby, ale byla v prodeji asi rok a pak tu bervu stahli. SOused ma jednu takovou 1.4 MPi v garazi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 V tehle barve se fabie normalne vyrabely ze zacatku vyroby, ale byla v prodeji asi rok a pak tu bervu stahli. SOused ma jednu takovou 1.4 MPi v garazi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 V tehle barve se fabie normalne vyrabely ze zacatku vyroby, ale byla v prodeji asi rok a pak tu bervu stahli. SOused ma jednu takovou 1.4 MPi v garazi.... to byla ale jiná barva než tato na RS jinak taky vím o jedné modré FRS v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ja mam pocit, ze to byla ta sama nebo minimalne HODNE podobna... Udelam fotky a ukazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ja mam pocit, ze to byla ta sama nebo minimalne HODNE podobna... Udelam fotky a ukazu... byla světlejší, tuším že Pacific, dávala se i na poslední felicie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Presne tak... Byla ale hodne hodne podobna te, co ted davaji na OII RS a co je i na teto modre FRS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Presne tak... Byla ale hodne hodne podobna te, co ted davaji na OII RS a co je i na teto modre FRS.. No zas tak moc podobná barva to neni! Ale ta modrá rska je fakt super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Mam na to jiny nazor, rekl bych, ze je v podstate stejna Nic to nemeni na tom, ze modra je dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 stejna rozhodne neni, v novinkach je tema modra rs (leden - brezen 2007), kde kodemi prilozil i obrazek te puvodni modre a je videt dost zretelny rozdil...v kazdem pripade to nemeni nic na tom, ze jde o omezenou serii FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Hele covece ja ti to nepomlouvam, me se ta modra taky libi Je moc hezka Ale zkratka faktem je ze ty dve barvy jsou si hoooooooooooooooooooodne podobne Berte to tak Rozdil je asi takovej jako cervena rallye a cervena corrida Kdyz jsou ty barvy spinavy, tak obe vypadaj uplne stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 tak jeste takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Dej pryc tu podlozku pod SPZ, ta to kazi Jinak je to krasavice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Hele covece ja ti to nepomlouvam, me se ta modra taky libi Je moc hezka Ale zkratka faktem je ze ty dve barvy jsou si hoooooooooooooooooooodne podobne Berte to tak Rozdil je asi takovej jako cervena rallye a cervena corrida Kdyz jsou ty barvy spinavy, tak obe vypadaj uplne stejne no ted je spinava jako jetel, strasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.