Přejít na obsah

Jaká barva FRS je ta nej?

P2M

Doporučené příspěvky

ne jezdim s ni, respektive moje manzelka, nekupoval jsem to na to, aby stala v garazi...

to cerny RS je kluku ze servisu

tech 10 ks byl normal prodej od skodovky (par slo na sklad a zbytek na objednavku), nevim jak ostatni, ale ja jsem byl primo u vyroby meho auta, takze ma pro me takovou zvlastni cenu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne jezdim s ni, respektive moje manzelka, nekupoval jsem to na to, aby stala v garazi...

to cerny RS je kluku ze servisu

tech 10 ks byl normal prodej od skodovky (par slo na sklad a zbytek na objednavku), nevim jak ostatni, ale ja jsem byl primo u vyroby meho auta, takze ma pro me takovou zvlastni cenu :)

Si prostě přišel do škodovky a řek si jim že chceš modrou RS a oni ti řekli jo jasný máme tady deset kusů poďte se podívat mi Vám jí smontujem na počkání :palec2:

Ne je to fajn, že si to viděl! taky bych si toho auta potom vážil. Ne že bych si ted svýho nevážil. :p

Odkaz ke komentáři

Si prostě přišel do škodovky a řek si jim že chceš modrou RS a oni ti řekli jo jasný máme tady deset kusů poďte se podívat mi Vám jí smontujem na počkání :palec2:

Ne je to fajn, že si to viděl! taky bych si toho auta potom vážil. Ne že bych si ted svýho nevážil. :p

no presne tak to bylo, prisel a oni rekli tak pojd lol

Odkaz ke komentáři

No vidis, to jsem rad ;) Stvalo by me ze se mnou souhlasi nekdo, kdo si mysli, ze cim jede rychleji tim je vetsi zima ;)

Mylet si můžu co chci ne, navíc jste mi to vyvrátili a to víc mě to mrzí. Víš jaký je to pocit, když ti někdo sebere něco, čemu od malinka věříš.... :feve::help::)

Odkaz ke komentáři

Vytlačil: Manželka fandí Rossimu? A koho napadly ty ORS II odrazky dozadu??? :) Nebo v Praze jezdí ještě jiná v modrý limited? :)

Ne ne to neni ta nase, ty mas na mysli tu ze spalenky 7A2 8989, tu ma jeden starsi pan a ty odrazky tam uz ma pekne dlouho:-), jeste je minimalne jedna dalsi v Praze, i kdyz uz jsem ji dlouho nevidel...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...