Vytlacil Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 a takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Je to moc hezká modrá! Asi bych jí vyměnil za mojí černou. Ale musely by tam bejt folie a nějaký pěkný kola :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jak na to reagujou lidi? otocej se za takovym exotem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 nejprve neveri, ze to je FRS, pak to zkoumaji a nakonec prichazi nabidky a chteji to koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Vyhoda je, ze si ta limitovana edice bude drzet cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 zatim urcite, nabidky jsou vic nez dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 zatim urcite, nabidky jsou vic nez dobre takže jí máš v garáži a nejezdíš s ní? na tý fotce vzadu je ještě jedno černý rso. A ten prodej těch 10 kusů byl normálka originál od škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 ne jezdim s ni, respektive moje manzelka, nekupoval jsem to na to, aby stala v garazi... to cerny RS je kluku ze servisu tech 10 ks byl normal prodej od skodovky (par slo na sklad a zbytek na objednavku), nevim jak ostatni, ale ja jsem byl primo u vyroby meho auta, takze ma pro me takovou zvlastni cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tahle modrá je fakt pecka! Dokonce udělali ve Škodovce i úpravu barvy brzdičů Je to fakt jen pro tuhle barvičku.. Zelená by k tomu byla divná Martinoslav: modrá race a modrá pacifik je kurňa rozdíl ale obě sou slušivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 cerveny brzdice nejsou jen pro modrou FRS, pocinaje r. 2007 doslo ke zmene barvy nejen u FRS, ale i ORS...je vsak pravda, ze cerveny v kombinaci s touto barvou vypadaji lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Cervena je nejlepci prece, to vsichni vi !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 ne jezdim s ni, respektive moje manzelka, nekupoval jsem to na to, aby stala v garazi...to cerny RS je kluku ze servisu tech 10 ks byl normal prodej od skodovky (par slo na sklad a zbytek na objednavku), nevim jak ostatni, ale ja jsem byl primo u vyroby meho auta, takze ma pro me takovou zvlastni cenu Si prostě přišel do škodovky a řek si jim že chceš modrou RS a oni ti řekli jo jasný máme tady deset kusů poďte se podívat mi Vám jí smontujem na počkání Ne je to fajn, že si to viděl! taky bych si toho auta potom vážil. Ne že bych si ted svýho nevážil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak jestli byť i na špinavém autě vypadají červené corrida a rallye skoro stejně, tak by měl někdo navštívit očaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak jestli byť i na špinavém autě vypadají červené corrida a rallye skoro stejně, tak by měl někdo navštívit očaře Čekal sem, že se ozveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Já chci taky modrou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Si prostě přišel do škodovky a řek si jim že chceš modrou RS a oni ti řekli jo jasný máme tady deset kusů poďte se podívat mi Vám jí smontujem na počkání Ne je to fajn, že si to viděl! taky bych si toho auta potom vážil. Ne že bych si ted svýho nevážil. no presne tak to bylo, prisel a oni rekli tak pojd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Mello: Ty jsi se znemoznil uz v jinem tematu, tve odpovedi beru jako provokaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Mello: Ty jsi se znemoznil uz v jinem tematu, tve odpovedi beru jako provokaci A já tebe neberu už vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No vidis, to jsem rad Stvalo by me ze se mnou souhlasi nekdo, kdo si mysli, ze cim jede rychleji tim je vetsi zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No vidis, to jsem rad Stvalo by me ze se mnou souhlasi nekdo, kdo si mysli, ze cim jede rychleji tim je vetsi zima Mylet si můžu co chci ne, navíc jste mi to vyvrátili a to víc mě to mrzí. Víš jaký je to pocit, když ti někdo sebere něco, čemu od malinka věříš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 sakra, te´d mě štve, že jsem asi tak před měsícem dal svůj hlas černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 sakra, te´d mě štve, že jsem asi tak před měsícem dal svůj hlas černé Toho doufám nelituješ? :-)) Černá taky moc dobrá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Vytlačil: Manželka fandí Rossimu? A koho napadly ty ORS II odrazky dozadu??? Nebo v Praze jezdí ještě jiná v modrý limited? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 a takhle Nemít svoji už objednanou, tak ji mám v modré taky Ale je vážně hezká, ale lakování je hned o něco dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Vytlačil: Manželka fandí Rossimu? A koho napadly ty ORS II odrazky dozadu??? Nebo v Praze jezdí ještě jiná v modrý limited? Ne ne to neni ta nase, ty mas na mysli tu ze spalenky 7A2 8989, tu ma jeden starsi pan a ty odrazky tam uz ma pekne dlouho:-), jeste je minimalne jedna dalsi v Praze, i kdyz uz jsem ji dlouho nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.