vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Ta tvoje spotřeba je velice pěkná, asi tomu pomohla i ta dlouhá cesta ale je to opravdu velice pěkná spotřeba. hele, mě to furt vrtá hlavou, jestli ty nemáš na zadku napsáno TDI... jinak si tu spotřebu nedovedu vysvětlit! s FSI takhle krásně, potichu, plynule, prostě bohovsky, jenom za 6,2 l? to snad není možný!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 a nezabírá ta plynová nádrž v kufru moc místa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 hele, mě to furt vrtá hlavou, jestli ty nemáš na zadku napsáno TDI... jinak si tu spotřebu nedovedu vysvětlit! s FSI takhle krásně, potichu, plynule, prostě bohovsky, jenom za 6,2 l? to snad není možný!!! Ale jo vždyť se bavíme o 1.6FSI nikoliv o dvoulitru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ale jo vždyť se bavíme o 1.6FSI nikoliv o dvoulitru. hh... jasný... já jen, že za chvíli dojdou TDIčkařům argumenty! kluci, dělám si srandu! vždyť sme tu vlastně všichni jedna velká Škodorodina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 hele, mě to furt vrtá hlavou, jestli ty nemáš na zadku napsáno TDI... jinak si tu spotřebu nedovedu vysvětlit! s FSI takhle krásně, potichu, plynule, prostě bohovsky, jenom za 6,2 l? to snad není možný!!! 2.0 - na delších cestách v pohodě 6,8L Ve městě je to rapidně více - tak nad 10L JInak super motor a to nemám nic proti TDI (to jen aby mě neukamenovali) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) no včera město-město či spíš parkoviště 7.2, jinak normálně 5,7. minulej víkend při cestě pro RS nárazníky mimo město 4.9 (průměr 91 km/h). budu se muset ještě hodně snažit,abych se dostal na 10.5 asi s TDI 2.0 budu muset něco udělat Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 no včera město-město či spíš parkoviště 7.2, jinak normálně 5,7. minulej víkend při cestě pro RS nárazníky mimo město 4.9 (průměr 91 km/h). budu se muset ještě hodně snažit,abych se dostal na 10.5 asi s TDI 2.0 budu muset něco udělat už je to tu zase!!! božééééééé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) 2.0 - na delších cestách v pohodě 6,8L no tady je přesně vidět, že těch 4x4 veme o litr navíc! taky počítám, že si ta spotřeba ještě sedne... Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 no včera město-město či spíš parkoviště 7.2, jinak normálně 5,7. minulej víkend při cestě pro RS nárazníky mimo město 4.9 (průměr 91 km/h). budu se muset ještě hodně snažit,abych se dostal na 10.5 asi s TDI 2.0 budu muset něco udělat No z toho vyplývá málo dynymická práce s plynem, neměls někdy nedávno nějaký úraz kotníku?Připadá mi, že v něm máš nějakou menší hybnost a nedaří se ti pořádně sešlápnout pedál. Spotřebu máš pěknou to fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 můžu sem napsat, jakou jsem měl spotřebu včera ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 můžu sem napsat, jakou jsem měl spotřebu včera ? co máš za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 můžu sem napsat, jakou jsem měl spotřebu včera ? Samozřejmě, od toho je demokracie.Pokud se nám nebude líbit, navrhneme ti buď změnu jízdního stylu nebo vhodnou rehabilitaci spodní části pravé končetiny (např. zmoždění kotníku) abys mohl hůře ovládat plynový pedál. Jest-li bude menší než 3,7l vážně mě naštveš-za míň jsem s chrochtáčkem 1.9TDI v Okině II nikdy nejel. Nic ve zlém, samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 co máš za motor? dobrej motor, dobrej !!! Když zrovna nestojí v servisu, tak je fakt dobrej. Dobře tedy. Jel jsem na Moravu k dodavateli, 800 km obě cesty, z toho půl dálnice, půl okres. Průměrná rychlost tam 109 za 5,6 litru a prázdnej. Průměrná rychlost zpátky 102 za 6 litrů a naloženo 480 kg. Tak, teď to víte. Je ale taky pravda, že to počítadlo vážně dost kecá. Vidím to minimálně na 0,5 litru. Jenže to vám určitě taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 dobrej motor, dobrej !!! Když zrovna nestojí v servisu, tak je fakt dobrej.Dobře tedy. Jel jsem na Moravu k dodavateli, 800 km obě cesty, z toho půl dálnice, půl okres. Průměrná rychlost tam 109 za 5,6 litru a prázdnej. Průměrná rychlost zpátky 102 za 6 litrů a naloženo 480 kg. Tak, teď to víte. Je ale taky pravda, že to počítadlo vážně dost kecá. Vidím to minimálně na 0,5 litru. Jenže to vám určitě taky. Ale stejně podle mě jestli nekecáš tak to je výborná spotřeba na benzinák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 jo, to víš, že jo, to bych tam byl tak o 2-3 litry víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 jo, to víš, že jo, to bych tam byl tak o 2-3 litry víc. To máš pravdu, taky to tak odhaduji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 no, ale kdyby měl 2.0 FSI, tak maximálně o 1 litr navíc, že? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 no, ale kdyby měl 2.0 FSI, tak maximálně o 1 litr navíc, že? :D ...tak to už by bylo minimálně na další takto obsáhlé téma, že? V jakejch výbavách se vůbec dělaj Scouti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ...tak to už by bylo minimálně na další takto obsáhlé téma, že? V jakejch výbavách se vůbec dělaj Scouti? já to vím, já tam byl. Je to khaki košile, hnědý kalhoty, hnědej klobouk a šátek s koženým turbánkem. A perla všeho je lilie s psí hlavou, jako znak na prsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 já to vím, já tam byl. Je to khaki košile, hnědý kalhoty, hnědej klobouk a šátek s koženým turbánkem. A perla všeho je lilie s psí hlavou, jako znak na prsou. přesně... a na zadku má buď TDI anebo FSI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 nabízím zajímavé srovnání... Octavia Scout 2.0 TDI vs. 2.0 FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 JJ, taky vás oba moc miluju - a kdeže jsi to byl, že všechno víš??? na Cubě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 na Cubě Scautem tak leda v kriminále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.