sweet22 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 a výkon kW? jsem psala 65 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 aha, to sem přehlédl... sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 aha, to sem přehlédl... sry ne nic se neděje, navíc v tuhle hodinu se ani nedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Jestli můžu doporučit, tak se koukni do servisní knížky, jestli a kde to bylo pravidelně servisovaný (předpokládám, že celou dobu autorizák) a zavolej tam, pokud tam nebude sedět nějakej vůl, tak ti řekne, co se s autem za celou dobu dělalo a jestli byl někdy nějaký problém atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Jestli můžu doporučit, tak se koukni do servisní knížky, jestli a kde to bylo pravidelně servisovaný (předpokládám, že celou dobu autorizák) a zavolej tam, pokud tam nebude sedět nějakej vůl, tak ti řekne, co se s autem za celou dobu dělalo a jestli byl někdy nějaký problém atd. jo zkusím to, díky, to je dobrá rada, servnisní knihu to má, prý tam byl dělaný servis jen jednou a to při 30 tis km. jinak přímo u autorizáku, kde to auto i koupil. ale nevím, jestli mi tam dají informace, dokud to auto ještě není moje... no uvidíme, možná se s nimi bude dát domlujvit a doufám, že tam budou mít informace o tom autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 ojeté, má naběháno 54 tis km je z roku 2005, tak proto se ptám, a co ty cívky zapalování? prý je to hodně náchylné na vodu, jsem slyšela Pokud tam jsou cívky ještě origo, tak je raději nech vyměnit, protože ty původní opravdu moc netěsnily a při kontaktu z vodou docházelo k výpadku válce. Novější typy cívek již jsou těsnější a OK. Osobně jsem si je nechal vyměnit (zadara ) Jinak motor je to myslím dobrej. Jen tam opravdu není takovej ten turbo efekt jako u dieslu. Někdy mám pocit, že těch 150k pořád někde spí, ale to je způsobeno jen pocitem, že ten motor táhne stále v kuse a není tam ten cukanec jak TDI. Jinak 100km/h tam je docela rychle. Hlavní výhoda je , že je to dvoulitr a na dálnici dáš 6-ku + tempomat a jede to kopec nekopec i se zapnutou klimou. Mám najeto cca 25000 km a vše ok, až na jedno spadnutí motoru do nouzáku. Vypnuto a znovu nastartováno a vše OK (již jsem to tady na foru někde psal). A na konec to AAA, bych raději oželel než za nějakou dobu zjistit, že tam je nějaká závada a oni přestanou reagovat!!! Přeji hodně šťastných kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tak jest... hlavně ta dálnice, tam se fakt pozná, že ten motor má sílu! btw. Thome, až pojedeš na dálnici, mrkni kolik točís ot. při tachometrových 130 km/h na 6. st. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) Pokud tam jsou cívky ještě origo, tak je raději nech vyměnit, protože ty původní opravdu moc netěsnily a při kontaktu z vodou docházelo k výpadku válce. Novější typy cívek již jsou těsnější a OK. Osobně jsem si je nechal vyměnit (zadara )Jinak motor je to myslím dobrej. Jen tam opravdu není takovej ten turbo efekt jako u dieslu. Někdy mám pocit, že těch 150k pořád někde spí, ale to je způsobeno jen pocitem, že ten motor táhne stále v kuse a není tam ten cukanec jak TDI. Jinak 100km/h tam je docela rychle. Hlavní výhoda je , že je to dvoulitr a na dálnici dáš 6-ku + tempomat a jede to kopec nekopec i se zapnutou klimou. Mám najeto cca 25000 km a vše ok, až na jedno spadnutí motoru do nouzáku. Vypnuto a znovu nastartováno a vše OK (již jsem to tady na foru někde psal). A na konec to AAA, bych raději oželel než za nějakou dobu zjistit, že tam je nějaká závada a oni přestanou reagovat!!! Přeji hodně šťastných kilometrů. aha díky za odpověď, tím, že ty nové cívky už těsní lépe, jsi mě uklidnil, nerada bych, aby to skratlo pokaždé, když se tam cákne trocha vody, jinak určitě se to vyměnit nechá, no s tím AAA bohužel tohle auto se moc neprodává a je ho těžké sehnat, takže proto ho beru z AAA, být to jakékoliv jiné auto, třeba Ford Mondeo, kterého je všude plno, tak ho jdu koupit někam jinam. navíc je to 3 roky staré, je po prvním majiteli a má to servisní knihu, takže si myslím, že by tam nemělo být nic tak závažného. Editováno: 15. Duben 2008, autor: sweet22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Jj taky mě to zajimalo kolik točí předokolka 2.0 FSI na dálnici, akorát radší bych byl za údaj ve 140km/h (tachometrovych), pač to vím přesně kolik točí moje 1.6 FSI a lépe by se mi to porovnávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 sweet22: Já bych ti doporučil se těm AAA zlodějům taky vyhnout a skusit auto jinde sehnat. A abych jen neremcal, tak TADY se skus mrknout po OII 2.0 FSI a třeba si vybereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 radší bych byl za údaj ve 140km/h (tachometrovych), pač to vím přesně kolik točí moje 1.6 FSI a lépe by se mi to porovnávalo počkej, neblbni... tobě to jede 140 km/h? ty máš turbo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 sweet22: Já bych ti doporučil se těm AAA zlodějům taky vyhnout a skusit auto jinde sehnat. A abych jen neremcal, tak TADY se skus mrknout po OII 2.0 FSI a třeba si vybereš to je sice pěkné, ale je to až někde v Plzni, to je ode mě daleko, tak kdyby něco, mám právníky na to, aby se handrkovali s připadnými problémy s AAA za mě. jinak díky za odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 počkej, neblbni... tobě to jede 140 km/h? ty máš turbo? Čeče jede, ale pouze po větru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 to je sice pěkné, ale je to až někde v Plzni, to je ode mě daleko, tak kdyby něco, mám právníky na to, aby se handrkovali s připadnými problémy s AAA za mě. jinak díky za odkazy No tak radší si zajedu do Plzně nebo klidně to tramtárie pro auto, hlavně když bude v pořádku, než se pak handrkovat se zloději z AAA (a je jedno, že na to máš právníky, za ty potíže to nestojí si myslím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 tak snad v áčkách neprodávaj jenom špatný auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 tak snad v áčkách neprodávaj jenom špatný auta ? Ne kromě špatných aut tam mají ještě upné zgerby. Podle mě, pokud mám auto v dobrém stavu, tak ho radší prodám soukromě a lidi mi budou ještě rvát ruce, tak proč ho dávat do aček aby ti ho odkoupili o 1/3 nižší cenu, než za kterou ho potom prodají... V áčkách jsou auta, které normalním způsobem nejdou prodat... Ale vlastní zkušenost nemám, takže je to jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 tak takhle tvrdě bych to asi neříkal... myslím, že tam jsou auta dobrá, špatná, kradená a na hovno... tohle snad bude patřit do skupiny "dobrá" což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Výkupčí jsou tam bestie, o tom žádná. Spousta lidí se dostane do finančních problémů a potřebují peníze teď hned a nemůžou čekat až se jim někdo ozve na inzerát. Pak odcházejí s pláčem, toho jsem byl svědkem. Na dobrý auto se tam dá určitě narazit, ale sraček je tam taky hafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Výkupčí jsou tam bestie, o tom žádná. Spousta lidí se dostane do finančních problémů a potřebují peníze teď hned a nemůžou čekat až se jim někdo ozve na inzerát. Pak odcházejí s pláčem, toho jsem byl svědkem. Na dobrý auto se tam dá určitě narazit, ale sraček je tam taky hafo. ty seš jak můj mluvčí, si napsal jinýmy slovy to sámé jako já o příspěvek výš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 ty seš jak můj mluvčí, si napsal jinýmy slovy to sámé jako já o příspěvek výš! no v poslední větě jooo, dobrá můžeš mi říkat Alex Cikrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 no v poslední větě jooo, dobrá můžeš mi říkat Alex Cikrt nn... budu ti říkat Alexička Opička :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 nn... budu ti říkat Alexička Opička :smich: chuchuchuchu..bééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 chuchuchuchu..bééé prosím k tématu jo? díky lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Ne kromě špatných aut tam mají ještě upné zgerby. Podle mě, pokud mám auto v dobrém stavu, tak ho radší prodám soukromě a lidi mi budou ještě rvát ruce, tak proč ho dávat do aček aby ti ho odkoupili o 1/3 nižší cenu, než za kterou ho potom prodají... V áčkách jsou auta, které normalním způsobem nejdou prodat... Ale vlastní zkušenost nemám, takže je to jen můj názor. ne ne, to nebylo přímo auto od aček, on tam byl jen v komisi, tzn. že majitel ho tam postavil jenom a čekal, až ho někdo koupí. takže tohle je takové malé plus, no jinak už ho mám doma, tak jsem zvědavá. myslím, že tam na tom nic takového nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Výkupčí jsou tam bestie, o tom žádná. Spousta lidí se dostane do finančních problémů a potřebují peníze teď hned a nemůžou čekat až se jim někdo ozve na inzerát. Pak odcházejí s pláčem, toho jsem byl svědkem. Na dobrý auto se tam dá určitě narazit, ale sraček je tam taky hafo. tak k tomuhle, výkupčí tam svině jsou, za naše auto, Ford Mondeo nám chtěli dát 10 tis, to auto se jinak prodává všude za 30 tis. takže v tomhle souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.