Alesss Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 (editace) Zdravím všechny, potřeboval bych poradit nevím jak odpojit konektor z váhy vzduchu O1 1,6i, zkoušel jsem to různě, ale mám strach abych ho neulomil, nevím co tam zas může být za fintu. Poraďte díky Editováno: 5. Prosinec 2007, autor: Alesss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Shora a zespoda konektoru jsou takové plastové výčnělky: Zmáčknout je a vytáhnout konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesss Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Shora a zespoda konektoru jsou takové plastové výčnělky: Zmáčknout je a vytáhnout konektor Super díky, toho spodního výčnělku jsem si vůbec nevšiml. Myslíš zmáčknout proti sobě? že ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Super díky, toho spodního výčnělku jsem si vůbec nevšiml. Myslíš zmáčknout proti sobě? že ju Jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesss Vloženo 8. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Jasně. ¨ Tak jsem na to koukal, a mám tam výčnělek pouze jeden, na hoře. Tam jsem zkoušel různě mačkat a nic. tak envím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 ¨Tak jsem na to koukal, a mám tam výčnělek pouze jeden, na hoře. Tam jsem zkoušel různě mačkat a nic. tak envím to je divný, mě to šlo samo.. chce to trochu škovnosti - jednoduše ten výčnělek zmáčkni a současně s tím táhni takovou tu malou plastovou packu směrem, kam konektor vytahuješ. Zkus si s tím pobojovat klidně i celej den = musí to jít. Trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Takze zmackni ten vycnelek a zatlac do konektoru jakoby smerem do vahy a pak to pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 to je divný, mě to šlo samo.. chce to trochu škovnosti - jednoduše ten výčnělek zmáčkni a současně s tím táhni takovou tu malou plastovou packu směrem, kam konektor vytahuješ. Zkus si s tím pobojovat klidně i celej den = musí to jít. Trpělivost To se nedivim ze vaha stoji v Kladne 5tis, kdyz jen konektor tahas cely den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) attachment=50893:konektor.JPG] ¨Tak jsem na to koukal, a mám tam výčnělek pouze jeden, na hoře. Tam jsem zkoušel různě mačkat a nic. tak envím Sice nevím kterou 1,6 máš ale u 74kw (a většina konektorů je podobných) stačí pokud to nejde jen rukou vzít tenký šroubovák, strčit do mezery viz foto a lehce zapáčit-lup zatáhnout a je venku. Samozřejmě to chce ten konektor nejdříve dotlačit, pak odjistit a vytáhnout. Foto mírně mázlé ale už se mi do garáže nechce. Editováno: 28. Prosinec 2007, autor: milix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesss Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Sice nevím kterou 1,6 máš ale u 74kw (a většina konektorů je podobných) stačí pokud to nejde jen rukou vzít tenký šroubovák, strčit do mezery viz foto a lehce zapáčit-lup zatáhnout a je venku. Foto mírně mázlé ale už se mi do garáže nechce. Ok, dík zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 ) Já když ho sundaval, tak to taky udělalo "lup". Samozřejmě se mi ulomila ta pacička, ale na funkci to nebude mít vliv. Taky jsem to jemně páčil šroubovákem, jinak jsem s tim lomcoval půl hodiny na všechny strany a nic. Dělal jsem to u tdi a tam to vypadá o fous jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 ) Já když ho sundaval, tak to taky udělalo "lup". Samozřejmě se mi ulomila ta pacička, ale na funkci to nebude mít vliv. Taky jsem to jemně páčil šroubovákem, jinak jsem s tim lomcoval půl hodiny na všechny strany a nic. Dělal jsem to u tdi a tam to vypadá o fous jinak. Tak to jste nemehla chlapci! Mám-li být upřímný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 ) Já když ho sundaval, tak to taky udělalo "lup". Samozřejmě se mi ulomila ta pacička, ale na funkci to nebude mít vliv. Taky jsem to jemně páčil šroubovákem, jinak jsem s tim lomcoval půl hodiny na všechny strany a nic. Dělal jsem to u tdi a tam to vypadá o fous jinak. to nas...... , jedině zkusit sehnat z vrakáče a ten konektor přehodit. Na funkci to vliv nebude mít, jen aby se při jízdě konektor nevytřepal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Sice nevím kterou 1,6 máš ale u 74kw (a většina konektorů je podobných) stačí pokud to nejde jen rukou vzít tenký šroubovák, strčit do mezery viz foto a lehce zapáčit-lup zatáhnout a je venku. Foto mírně mázlé ale už se mi do garáže nechce. Tyto rady jsou opravdu tak jak to nejlépe ulomit Správně to říká TDIfun. Konektor dotlačit ,tím se zajišťovací pacička odlehčí a potom to jde snadno odjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Tyto rady jsou opravdu tak jak to nejlépe ulomit Správně to říká TDIfun. Konektor dotlačit ,tím se zajišťovací pacička odlehčí a potom to jde snadno odjistit. OK omlouvám se za nevhodnou radu. Myslel jsem to dobře a chtěl pomoci a ne uškodit. Mě to bohužel jen tak rukou taky nešlo a pomohl až ten šroubovák. Samozřejmě to chce ten konektor nejdříve dotlačit, pak odjistit a vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 OK omlouvám se za nevhodnou radu. Myslel jsem to dobře a chtěl pomoci a ne uškodit. Mě to bohužel jen tak rukou taky nešlo a pomohl až ten šroubovák. Samozřejmě to chce ten konektor nejdříve dotlačit, pak odjistit a vytáhnout. Pokud si to dokážeme v klidu vysvětlit je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Pokud si to dokážeme v klidu vysvětlit je to OK JJ- upravil jsem i původní příspěvek. Někdo to taky nemusí dočíst až sem, tak snad to bude lepší k pochopení a nepoškodí si konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Hele jen aby bylo jasno, tak mě to křuplo ještě, než jsem začal číst tohle téma. Jen aby si třeba někdo nekladl za vinu, že mi špatně poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.