nej.amant Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Při běhu motoru na volnoběh se z převodovky ozývá vrzání podobné prokluzujícímu klínovému řemenu. Při sešlápnutí spjky přestane, čím by to mohlo být? Že by se unášelo vypínací ložisko? Dá se nějak seřizovat spojka? Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: nej.amant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 jj. Mam podobny problem. Na volnobehu to chrasi, ale po zoslapnuti je klud. Neviem ci to je lozisko, dufam ze v tom lepsiom pripade pojde iba on , ale ten zvuk je u mnoho fabii. Takze ja som si zvykol, snad sa to nejak nerozasi, ale vies kamarat stale tvrdi ----nehas co ta nepali. ja je to 1,4MPi ale svojho casu ma to tiez dost rozculovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nej.amant Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Mimochodem jak je to s tou spojkou? Jak jsem na to tak koukal tak se opravdu asi nedá nijak seřizovat, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Mně to dělá hlavně v zimě, skoro píská. I když je tam rychlost. Po ohřátí motoru to přestane. Pomůže sešláplá spojka nebo neutrál. Přesně si nepamatuju. Kdyby to bylo spojkové ložisko, tak to píská jen při sešlápnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Mně to dělá hlavně v zimě, skoro píská. I když je tam rychlost. Po ohřátí motoru to přestane. Pomůže sešláplá spojka nebo neutrál. Přesně si nepamatuju.Kdyby to bylo spojkové ložisko, tak to píská jen při sešlápnutí. Stejny problem jsem mel na felicii a po vymene spojkoveho ložiska bylo vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.