Přejít na obsah

Haldex Sport software

pade

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Zdarec chlapi,

uz jste se nekdo pidili po tomdle?

http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...rt-software_598

Nesehnal jsem nikoho, kdo by to uz zkusil, popr. vedel jestli staci jen nekde flashnout standardni SW...

na neco podobneho sem se dival,delaji to v plzni a na palubce mas tlacitko s tremi mody pouza predek,auto-standart,a staly pohon vsech kol,cena 25tis ale i tak je to hodne penez,ale bral bych to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na neco podobneho sem se dival,delaji to v plzni a na palubce mas tlacitko s tremi mody pouza predek,auto-standart,a staly pohon vsech kol,cena 25tis ale i tak je to hodne penez,ale bral bych to

A kterýpa maséří to u nás v Plzni dělaj? :)

Editováno: , autor: pade
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Tez na sve OI 4x4 zadne zvuky pri pripojeni Haldexu neslysim, nakopnuti zezadu je citelne, ale plynule.

O te "sportovni" rj Haldexu jsem taky uvazoval, ale 30k (za tolik jsem ji v lete nekde videl na netu) je hodne penez. Myslim, ze by sikovny radioamater dokazal upravu udelat, ale zadneho neznam :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...