Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo
Zdarec chlapi,

uz jste se nekdo pidili po tomdle?

http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...rt-software_598

Nesehnal jsem nikoho, kdo by to uz zkusil, popr. vedel jestli staci jen nekde flashnout standardni SW...

na neco podobneho sem se dival,delaji to v plzni a na palubce mas tlacitko s tremi mody pouza predek,auto-standart,a staly pohon vsech kol,cena 25tis ale i tak je to hodne penez,ale bral bych to

Vloženo (editace)
na neco podobneho sem se dival,delaji to v plzni a na palubce mas tlacitko s tremi mody pouza predek,auto-standart,a staly pohon vsech kol,cena 25tis ale i tak je to hodne penez,ale bral bych to

A kterýpa maséří to u nás v Plzni dělaj? :)

Editováno: , autor: pade
Vloženo
Haldex má vlastní řídící jednotku?

Ano něco na ten způsob, dostává informace z ABS o otáčkách kol a podle toho přiřadí/odpojí zadní náhon, bere v úvahu i zataženou parkovací brzdu atd.

• o 3 týdny později...
Vloženo
Ja myslim , že zvuk zapnutia Haldexu by som tiež definoval ako "rozkmitnutá pružina..."

to nevim ja vubec zadny zvuk neslysim ani trhnuti podivej se na ulozeni kardanu jestli neni nekde vychozene,schvalne se na to zamerim ale urcite ztam zadny zvuk nemam,slysim kazdou blbost

Vloženo

Tez na sve OI 4x4 zadne zvuky pri pripojeni Haldexu neslysim, nakopnuti zezadu je citelne, ale plynule.

O te "sportovni" rj Haldexu jsem taky uvazoval, ale 30k (za tolik jsem ji v lete nekde videl na netu) je hodne penez. Myslim, ze by sikovny radioamater dokazal upravu udelat, ale zadneho neznam :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...