sakin Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Nazdárek pánové,nenašel by se nekdo šikovnej v okolí Hodonínska co opravdu umí delat se škodovjenkama? potřeboval bych skontrolovat autíčko--konkrétne mne to blbe startuje za studena a taky my to pár krát spadlo do nouzáku.Múj známej co to delá na mne pořád nemá čas a už ho naháním přes měsíc aby se my nato koukl. Chlapi,už sem to tu před nedávnem psal,ale páni moderátoři my to z nepochopitelného dúvodu zamkli. Takže je to stále aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Taky mám něco podobného, za studena to horší chytá a někdy to doslova zatřepe s autem , jako kdyby to nechytlo na všechny válce.První co mě napadlo, a to mě radili i jiní, že žhavící svíčky, ale kámoš mi je proměřával a prej jsou dobré.Díval se mi i na předvstřik a prý taky je tak jak má být, tak fakt nevím , co se děje. Nejvíc mi na tom vadí, to jak to zadýmí když nastartuju.Očividně to špatně zapálí a dostane se do výfuku asi nafta, protože ten smrad, je jiný, než jak má diesel smrdět. Definoval bych to tak, jako když se škrkne benzínovým zapalovačem a on nechytne, ten smrad z toho zajiskření kamínku. Jinak jsem z Veselí n/Moer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Žhavičky sem už vyměnil všechny ,znatelne se to zlepšilo ale pořád to není ono, stále za studena jakoby na 3 válce a koudel dýmu jak ze starého traktoru. Ale ohledne toho dýmu se domnívám že tam nemám asi ten olej co tam byl před tím,dal sem tam 5W-40 a ono se my za cca 12000 km stratilo púl litru oleja.Takž mne ted čeká výmena a dám tam 10W-40 a uvidíme či to nejak pomúže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Hoši stále aktuální,nikde nikdo z Hodonínska??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Taky mám něco podobného, za studena to horší chytá a někdy to doslova zatřepe s autem , jako kdyby to nechytlo na všechny válce.První co mě napadlo, a to mě radili i jiní, že žhavící svíčky, ale kámoš mi je proměřával a prej jsou dobré.Díval se mi i na předvstřik a prý taky je tak jak má být, tak fakt nevím , co se děje. Nejvíc mi na tom vadí, to jak to zadýmí když nastartuju.Očividně to špatně zapálí a dostane se do výfuku asi nafta, protože ten smrad, je jiný, než jak má diesel smrdět. Definoval bych to tak, jako když se škrkne benzínovým zapalovačem a on nechytne, ten smrad z toho zajiskření kamínku. Jinak jsem z Veselí n/Moer. Sice nevím kolik máš nalítáno, ale asi budeš mít špatný některý vstřik, možná i všechny. Jestli máš možnost od někoho půjčit tak to vyzkoušej, ale na devadesát procent je v háji vstřik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 muže byt i vzbehany starter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Sice nevím kolik máš nalítáno, ale asi budeš mít špatný některý vstřik, možná i všechny. Jestli máš možnost od někoho půjčit tak to vyzkoušej, ale na devadesát procent je v háji vstřik. Já vím,ono to múže delat cokoliv, ale právje proto potřebuju sehnat nekoho kdo tomu opravdu rozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Těch podobných problémů s tím startováním je tady docela dost, nemůže to být i naftou? Myslím třeba tím , přidáváním té bio do normální nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Třebovák Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Těch podobných problémů s tím startováním je tady docela dost, nemůže to být i naftou? Myslím třeba tím , přidáváním té bio do normální nafty. Ne nemyslím bude to určitě tím starterem--je to už odzkoušeno..přesně jak rikal lupíno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ne nemyslím bude to určitě tím starterem--je to už odzkoušeno..přesně jak rikal lupíno Startérem?? o tom dost pochybuju, v léte to je maximálne v pořádku a jak se ochladí od 8-0 stupňú tak to blbne.Teťkon když je venku -3 tak to chytí na šupu a bez drncání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Je to určitě tím strartérem.I když ti to připadá jako hloupost.Známáho 1.9 TDi to začala dělat při 170 000Km taky.Už má opravu asi dva měsíce hotovou a Ok Zkoušel pro mě jednu dovozovku 1.9 TDi a hned mi říkal že budu muset (pokud ji koupím) udělat ten startér taky-jako on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Chlapi, opravdu je to nutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Stále nikdo???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Stále nikdo???????????? jestli ti to tam nikdo nechce zpravit znam vic lidi od uh co sou dobri,sice je to asi 60km ale jinak ti nepomuzu,prece tam u vas musi byt nejaky servis ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Žhavičky sem už vyměnil všechny ,znatelne se to zlepšilo ale pořád to není ono, stále za studena jakoby na 3 válce a koudel dýmu jak ze starého traktoru. Ale ohledne toho dýmu se domnívám že tam nemám asi ten olej co tam byl před tím,dal sem tam 5W-40 a ono se my za cca 12000 km stratilo púl litru oleja.Takž mne ted čeká výmena a dám tam 10W-40 a uvidíme či to nejak pomúže. Ano vyměň 10W40 mělo by to pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 jestli ti to tam nikdo nechce zpravit znam vic lidi od uh co sou dobri,sice je to asi 60km ale jinak ti nepomuzu,prece tam u vas musi byt nejaky servis ne Jo ono servisú je tady dost,ale co když sou to samí lempli a alchimisti. Jestli máš na mysli Uherské Hradište, tak to by šlo. UH je odemne cca 30km.Takže když budeš tak hodnej šupni mi sem nejaký kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 takze autoservis elis 603480752 servis je v tucapech v podstate to mas po ceste kdyz pojedes pres jezov,pak autoservis hastik 777556594 ten je z hluku k tomu jezdim ja,jinak je tady toho vic ale tyto dva sou asi nejlepsi tady v uh a okoli oba znam,jinak je jeste dobry servis mannitech primo v uh-maratice sou to byvali zamestnanci skodovky co si udelali vlastni servis parkrat sem tam byl a spokojeny ale osobne tam nikoho neznam cislo na ne nemam najdes na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 takze autoservis elis 603480752 servis je v tucapech v podstate to mas po ceste kdyz pojedes pres jezov,pak autoservis hastik 777556594 ten je z hluku k tomu jezdim ja,jinak je tady toho vic ale tyto dva sou asi nejlepsi tady v uh a okoli oba znam,jinak je jeste dobry servis mannitech primo v uh-maratice sou to byvali zamestnanci skodovky co si udelali vlastni servis parkrat sem tam byl a spokojeny ale osobne tam nikoho neznam cislo na ne nemam najdes na netu Dík za info.Skusím se na to podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.