Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám dotázek hlavně na majitele dotyčných motorů: potřebuju si ujasnit, kde začíná na otáčkoměru červené pole a kde zabírá omezovač u jednotlivých motorizací.

Ve většině mám jasno, tak mě kdyžtak jen opravte:

červ. pole/omezovač

1.2 HTP 6v/12v 5700/6000

1.4 44kW/50kW 5700/6000

1.4 55kW 5700/6000

1.4. 74kW 6500/6800-6900

1.9 SDI,1.4TDI 4500/4800

1.9TDI/RS 4750/5000

2.0 ?/?

Zaujímavá otázka, môžem vedieť na čo to potrebuješ? Robíš štatistiku? alebo ťa oslovil Reso?

• Autor

Ne souvisí to s tím jak jsem zjišťoval ty převodové poměru. Z těchto údajů zjistím přesné rychlosti v jednotlivých otáčkách motor a nepotřebuju ani GPS :palec2: a hravě tak odhalím podvod, když někdo bude tvrdit jel jsem tolik a tolik atd.

Prostě jsem hračička a zajímá mě to :)

1,2 HTP 12V tak 6150-6250

• Autor
1,2 HTP 12V tak 6150-6250

Až jo? to jsem nečekal. Dík. :palec2: A další prosím. ;)

Ne souvisí to s tím jak jsem zjišťoval ty převodové poměru. Z těchto údajů zjistím přesné rychlosti v jednotlivých otáčkách motor a nepotřebuju ani GPS :palec2: a hravě tak odhalím podvod, když někdo bude tvrdit jel jsem tolik a tolik atd.

Prostě jsem hračička a zajímá mě to :)

http://niceone.mysteria.cz/calculator.html

Zaujímavá otázka, môžem vedieť na čo to potrebuješ? Robíš štatistiku? alebo ťa oslovil Reso?

niesom jediny koho to zaujima :D

Upraveno od Reso

a 1,2 HTP 6 V nema ani na 6000tis cca 5800-5900 :)

Potvrzuji to MPI ;)

• Autor

Dík ;)

pre 1,4 16V 55kW cervene cca 5700-5750ot. a obmedzovac ako kto a asi zalezi aj od roku ale povedzme ze od 5800-6000

cez 6000 to nepreleze podla mna sice som to neskusal ale pochybujem by som sa bal ze vyleti 16 nabojov ventilov) s pod kapoty :)

• Autor

A co mám potom říkat já, když červené mám od 4750 a dostal jsem to na II z kopce v omezovači do 5400ot. :feve: a to je ropák :help:

houmr: ničeho se neboj :)

MELLO: by mě docela zajímal ten zvuk lol

• Autor

To radši ani nechtěj vědět, naštěstí to byl jen mžik. ;)

pre 1,4 16V 55kW cervene cca 5700-5750ot. a obmedzovac ako kto a asi zalezi aj od roku ale povedzme ze od 5800-6000

cez 6000 to nepreleze podla mna sice som to neskusal ale pochybujem by som sa bal ze vyleti 16 nabojov ventilov) s pod kapoty :)

kdo se bojí nesmí do lesa, samozřejmě, že se nic nestane, proto je to omezovač

• Autor
kdo se bojí nesmí do lesa, samozřejmě, že se nic nestane, proto je to omezovač

Přesně tak, motor co jednou za čas neokusí omezovač - nežije. lol

prostě naráz jakoby tomu došla šťáva, hodí tě to dopředu a nejede to ;)

• Autor

Zásah omezovač u nafty je mnohem příjemnější a přirozenější než u benzínu. U nafťáku to prostě přestane táhnout, ale nehodí tě to dopředu a necuká to. :palec2:

záleží na kterej rychlostní stupeň, pokaždý je projev jiný

1.4 16V 55kw mr04. 6120 otacek/min omezovac, zjisteno z logu Vagu na 5 rychlostni stupen

• Autor

To určitě, nicméně na kterýkoliv rychl. stupeň je zásah omezovače v nafťáku příjemnější než v benzíňáku. ;)

u to je nejako moc nie ? to ked sa tu riesilo ze kolkosa da tocit 16V 55kW ta zaver bol taky ze max je 6000ot a cez to to nepreleze a dokonca niekto dal iba 5800 a hned ho vyhodilo.

• Autor

Záleží na okolnostech, já mám omezovač standartně na cca. 5000-5100ot, ale podařilo se mi to dostat z kopce na II při plné akceleraci na 5500ot. :help:

• Autor

Tak co lidi, další motorizace? To NIkdo aspoň občas netočíte do omezovače? A ta 2.0 má červené pole od kolika?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.