Srpen 18, 200817 r Když já jsem si ho představil jak v dnešní horúčavě leze v bílém tílku a červených trenclích po horách a fotí chrobáčiky
Srpen 19, 200817 r Když já jsem si ho představil jak v dnešní horúčavě leze v bílém tílku a červených trenclích po horách a fotí chrobáčiky a este ma so sebou aj psa, mozno aj ten psik ma biele tielko a cervene trencliky
Srpen 19, 200817 r to je Colins čistý kokr, nebo je křížený? Zdá se mi že má krátký čumák (jako kdyby tam bylo něco od čínského nebo pekingského nevímco ) ale je to jinak pěkný mazel Upraveno Srpen 19, 200817 r od Malta
Srpen 19, 200817 r Colins že by byl čistý kokr? To snad nee Co já vím je to roztomilý strejda v bílém tílku, červených trenkách, s knírkem pod nosem a žigulíkem v pozadí... Upraveno Srpen 19, 200817 r od Wassermann
Srpen 19, 200817 r roztomily mozno je, ale tie trenky som este nevidel inak by som ho neradil ku kokrovi, ale skor k nejakemu druhu jazvecika dlhofuzateho
Srpen 19, 200817 r Jasněěěě Ale paní Colinsová už se ho ujala, co by si bez ní počal? Upraveno Srpen 19, 200817 r od Wassermann
Srpen 19, 200817 r ... tady aby se čék bál si vzít dovolenou a mít omezený přístup na net, nebo žádný , načisto ho tady roznesou na kopytech
Srpen 19, 200817 r radost to tu citat furt sa najde niekto s koho si robit kozy. malta ty na tej fotke permonika sa podobas na Ludka Sobotu- neni ste vy rodina ?? COLINS- podla fotiek vieme koho mas v rodine najradsej, alebo kto ta najmenej sere Robko ty sa nauc za mlada aj zaebavat a nerob furt . montas vy ste to zas jaku korupcnu aferu spackali v tej armade, ze vam neni hanba furt mate malo waserman ty si nejaky stidlivy ze sem chodis tak malo
Srpen 19, 200817 r amigo to tady zase zhrnul z jedné vody na čisto nee Luděk Sobota nejni do rodiny, možná ale škoda .... pro něj Upraveno Srpen 19, 200817 r od Malta
Srpen 19, 200817 r tu je chlapcicosi na zasmatie: Gynekológ v pondelok prijíma novú sestričku do svojej ambulancie. Okrem bežných otázok sa jej zrazu opýta: - Slečna, koľko ste mali sexuálnych partnerov? - Päť, alebo šesť... - hovorí po chvíľke rozmýšľania sestrička. - No, to nie je príliš veľa. - konštatuje lekár. - Máte pravdu, pán doktor, bol to taký nudný víkend.
Srpen 19, 200817 r montas vy ste to zas jaku korupcnu aferu spackali v tej armade, ze vam neni hanba furt mate malo A to jsem z toho nic neměl . Dobře jim tak, kdyby se rozdělili-všechny by nás nezavřeli Upraveno Srpen 19, 200817 r od montas
Srpen 19, 200817 r Takže pánové, dnes jsem zabloudil do teska a mají tam výprodej obalů na rezervu za 29,- kč(už tady byly někde fotky od Maltičky). Takže kdo máte zájem, tak si tam vyražte Jinak ve čtvrtek jedu do Prahy a budu se zastavovat pro nějaké věci na vrakáči u JendyT4, tak kdyby jste někdo něco chtěli Upraveno Srpen 19, 200817 r od montas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.