Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Ty si blázen :p:p:p . A colins-jak je to s tím vánočním stromečkem? :p

montasek, namiesto opovede jeden maly pikčr :

:p:p:p

post-27-1220528379_thumb.jpg

krasny obražtek som sa davno tak s chuti nezasmial :palec2:

a monty radsej nekukaj do slnka :p

chlapci nech sa vam vsetko podari

ja teraz ohladne auta idem robit generalku prednej napravy zase som vytrhal silentbloky zadne na ramenach a k tomu aj gulaky a riadiace tycky a este silentbloky na tyci stabilizatora. no nech sa paci penaze pojdu paaa-paaa !

a minuly tizden som menil lave predne a lave zadne lozisko. furt cosi ale nevadi mna to este bavi :p

nove heslo a vsetko sa podari : :palec2:

post-12625-1220540787_thumb.jpg

Heslo je dobrý a ta generálka přední nápravy? Alepsoň máš za co utratit ty našetřené peníze za provoz na LPG.

A do slunce se nedívám.(bylo u nás celý den zataženo :p:p )

a minuly tizden som menil lave predne a lave zadne lozisko. furt cosi ale nevadi mna to este bavi :p

ty přední ložiska mě zajímají, budu se muset taky do nich pustit, páč mi háže volant při nižších rychlostech a při brždění je to jak kdybych měl křivé kotouče a to mám na nich jen 15t km. Dělal jsi je sám, nebo někdo cizí? :help:

Upraveno od Malta

• Autor

rano si idem do prace (veziem si prdelku v aute) naraz pocujem v radiu reklamu,

ze mozem "vyhrať automobil Škoda Fabia na LPG pohon" !!

ale Skoda nevyraba auta na plyn, nie ?

ze by to bola F prerobena na LPG ?

viacej tu : http://www.natankuj.sk/?submenu=spravy&sprava=783

:help::help:

Jen jestli tam jako cenu nedali tu amigovu 350 tis. km nalétanou fábuly. To by byla výhra :p:p

chlapi, teď mi říkal kamoš, co dělá u autoškoly, že budou kupovat new auto a že mají v merku VW Polo, které bude mít již z fabriky LPG :unsure: ... pak teda nechápu, když VW toto podporuje a Škoda ne?

No on folkiš vždycky dělal něco jiného a škodovce to nedovolili. Viz Tudor a pod. :kuk::feve:

no ja uz aktivne sutazim so slovnaftom o novovu plynovu fabiu. na prospekte ju maju odfotenu v cervenom. za 20 litrov dostanes razitko a ked mas dve tak davas ustrizok do zlosovania. uz som tam hodil 4 a dalsie 2 mam v aute. aspon sa je na co tesit aj ked to tak ako vzdy nevijde. ale nevadi :p cloveku staci niekedy aj nadej. :palec2:

a k tym loziskam bola to prava strana a robili to v dielni zadne zvladnes aj sam ale predne musis vylisovat a nalisovat tam sa meni cely naboj nie len lozisko a cena je asi 1500 predne a 1600 zadne. no a k tomu som menil aj homo klb lavy a ten tiez zvladnes aj sam . ale mne to robili majstri a tak som dojednal aj opravu napravy. veci su kupene original skoda a dokonca na odporucanie som kupoval silentbloky ramena zadne zosilene hlinikove a nie gumenne su len o 40 penazi drahsie ale neporovnatelne trvacnejsie. v pripade nakupu sa treba zaujmat o tie. cena je 312 korun kus takze ok.

no a v pondelok po praci asi vlitnu majstri na vec ked tak budem informovat.

• Autor

jake zosilene, hlinikove ?

nemas objednavacie cislo, alebo urob fotku.

len si tak hala-bala robis upgrade auticka a

dokundamentaristika ide bokom... :D

Upraveno od colins

mam to v aute skocim pozriet to cislo. ale ked nan pozries tak nemaju obal plastovy ale kovovy ako hlinik a su celkovo aj vnutri mohutnejsie.

idem kuknut to cislo

je to fotene mobilom tak bude nizsia kvalita

post-12625-1220692446_thumb.jpg

post-12625-1220692471_thumb.jpg

post-12625-1220692498_thumb.jpg

post-12625-1220692520_thumb.jpg

• Autor

uz si to viem predstavit.

vyborne, vdaka !

-_-

chlapci chysta sa pekny vikend tak nechodte moc daleko :

Motorkári v bare si rozprávajú príhody so sveta a z ciest. Jedna vtipná príhoda strieda druhú, až príde rad na chlapa, ktorý precestoval celú Afriku. Ten vytiahne z vrecka 20 cm veľkého živého chlapa a vraví mu:

“No Rider, a teraz tuná chlapom povedz, ako si toho šamana v Botswane do piče poslal“. :p:palec2:

Chlapi, čerpačky Shell mají zase akce "sleva 2Kč na litr" za smart body.... Nevíte, jestli se to vztahuje i na lpg načerpané na Shellce? :help:

mam to v aute skocim pozriet to cislo. ale ked nan pozries tak nemaju obal plastovy ale kovovy ako hlinik a su celkovo aj vnutri mohutnejsie.

idem kuknut to cislo

Amigo, nie sú to náhodou silentbloky so Seatu leon Cupra? V sekcii podvozok je na to dlhé téma.

lukino neviem ale mechanik doporucil aby som si v kupoval zosilene RS silentbloky na fabiu a tieto mi predali aj ked mali aj obycajne asi o 40 korun lacnejsie tak som zvolil tieto a oprava sa odlozila az na stvrtok potom poviem ci pasovali.

tak v sobotu se chystám proměřit, zda mi hážou kotouče, či náboj s ložiskem na Fábce.

• Autor

Malta, ako to odmerias ? je na to nejaka chytra masinka ?

normálka, číselníkovým úchylkoměrem (indikátor), mám ho již za tím účelem zapůjčený z firmy i se stojánkem :)

Upraveno od Malta

• Autor

úchylkoměrem ?

to by si mohol zmerat montasove úchylky .....hehehehehehe ! lollollol

cafte hosi,

dlhsie som tu nebol a pozeram, ze sa nic nezmenilo lol akurat to, ze uz sa tu meraju nejake uchylky :prc::p

colins: tie silenbloky su zo seua ibiza cupra alebo audi A3 (myslim starsie rocniky), zhanal som ich z cenu mi povedali 800 Sk za jeden tak som na to kaslal, to bola riadna palka a lacnejsie som po ruke nemal

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.