Září 4, 200817 r Autor Ty si blázen . A colins-jak je to s tím vánočním stromečkem? montasek, namiesto opovede jeden maly pikčr :
Září 4, 200817 r krasny obražtek som sa davno tak s chuti nezasmial a monty radsej nekukaj do slnka chlapci nech sa vam vsetko podari ja teraz ohladne auta idem robit generalku prednej napravy zase som vytrhal silentbloky zadne na ramenach a k tomu aj gulaky a riadiace tycky a este silentbloky na tyci stabilizatora. no nech sa paci penaze pojdu paaa-paaa ! a minuly tizden som menil lave predne a lave zadne lozisko. furt cosi ale nevadi mna to este bavi
Září 4, 200817 r Heslo je dobrý a ta generálka přední nápravy? Alepsoň máš za co utratit ty našetřené peníze za provoz na LPG. A do slunce se nedívám.(bylo u nás celý den zataženo )
Září 4, 200817 r a minuly tizden som menil lave predne a lave zadne lozisko. furt cosi ale nevadi mna to este bavi ty přední ložiska mě zajímají, budu se muset taky do nich pustit, páč mi háže volant při nižších rychlostech a při brždění je to jak kdybych měl křivé kotouče a to mám na nich jen 15t km. Dělal jsi je sám, nebo někdo cizí? Upraveno Září 4, 200817 r od Malta
Září 5, 200817 r Autor rano si idem do prace (veziem si prdelku v aute) naraz pocujem v radiu reklamu, ze mozem "vyhrať automobil Škoda Fabia na LPG pohon" !! ale Skoda nevyraba auta na plyn, nie ? ze by to bola F prerobena na LPG ? viacej tu : http://www.natankuj.sk/?submenu=spravy&sprava=783
Září 5, 200817 r Jen jestli tam jako cenu nedali tu amigovu 350 tis. km nalétanou fábuly. To by byla výhra
Září 6, 200817 r chlapi, teď mi říkal kamoš, co dělá u autoškoly, že budou kupovat new auto a že mají v merku VW Polo, které bude mít již z fabriky LPG ... pak teda nechápu, když VW toto podporuje a Škoda ne?
Září 6, 200817 r no ja uz aktivne sutazim so slovnaftom o novovu plynovu fabiu. na prospekte ju maju odfotenu v cervenom. za 20 litrov dostanes razitko a ked mas dve tak davas ustrizok do zlosovania. uz som tam hodil 4 a dalsie 2 mam v aute. aspon sa je na co tesit aj ked to tak ako vzdy nevijde. ale nevadi cloveku staci niekedy aj nadej. a k tym loziskam bola to prava strana a robili to v dielni zadne zvladnes aj sam ale predne musis vylisovat a nalisovat tam sa meni cely naboj nie len lozisko a cena je asi 1500 predne a 1600 zadne. no a k tomu som menil aj homo klb lavy a ten tiez zvladnes aj sam . ale mne to robili majstri a tak som dojednal aj opravu napravy. veci su kupene original skoda a dokonca na odporucanie som kupoval silentbloky ramena zadne zosilene hlinikove a nie gumenne su len o 40 penazi drahsie ale neporovnatelne trvacnejsie. v pripade nakupu sa treba zaujmat o tie. cena je 312 korun kus takze ok. no a v pondelok po praci asi vlitnu majstri na vec ked tak budem informovat.
Září 6, 200817 r Autor jake zosilene, hlinikove ? nemas objednavacie cislo, alebo urob fotku. len si tak hala-bala robis upgrade auticka a dokundamentaristika ide bokom... Upraveno Září 6, 200817 r od colins
Září 6, 200817 r mam to v aute skocim pozriet to cislo. ale ked nan pozries tak nemaju obal plastovy ale kovovy ako hlinik a su celkovo aj vnutri mohutnejsie. idem kuknut to cislo
Září 6, 200817 r chlapci chysta sa pekny vikend tak nechodte moc daleko : Motorkári v bare si rozprávajú príhody so sveta a z ciest. Jedna vtipná príhoda strieda druhú, až príde rad na chlapa, ktorý precestoval celú Afriku. Ten vytiahne z vrecka 20 cm veľkého živého chlapa a vraví mu: “No Rider, a teraz tuná chlapom povedz, ako si toho šamana v Botswane do piče poslal“.
Září 8, 200817 r Chlapi, čerpačky Shell mají zase akce "sleva 2Kč na litr" za smart body.... Nevíte, jestli se to vztahuje i na lpg načerpané na Shellce?
Září 8, 200817 r mam to v aute skocim pozriet to cislo. ale ked nan pozries tak nemaju obal plastovy ale kovovy ako hlinik a su celkovo aj vnutri mohutnejsie.idem kuknut to cislo Amigo, nie sú to náhodou silentbloky so Seatu leon Cupra? V sekcii podvozok je na to dlhé téma.
Září 8, 200817 r lukino neviem ale mechanik doporucil aby som si v kupoval zosilene RS silentbloky na fabiu a tieto mi predali aj ked mali aj obycajne asi o 40 korun lacnejsie tak som zvolil tieto a oprava sa odlozila az na stvrtok potom poviem ci pasovali.
Září 10, 200817 r Autor pani, kto mate felinu, pomozte bratovi v nudzi : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry867644
Září 11, 200817 r tak v sobotu se chystám proměřit, zda mi hážou kotouče, či náboj s ložiskem na Fábce.
Září 11, 200817 r normálka, číselníkovým úchylkoměrem (indikátor), mám ho již za tím účelem zapůjčený z firmy i se stojánkem Upraveno Září 11, 200817 r od Malta
Září 11, 200817 r cafte hosi, dlhsie som tu nebol a pozeram, ze sa nic nezmenilo akurat to, ze uz sa tu meraju nejake uchylky colins: tie silenbloky su zo seua ibiza cupra alebo audi A3 (myslim starsie rocniky), zhanal som ich z cenu mi povedali 800 Sk za jeden tak som na to kaslal, to bola riadna palka a lacnejsie som po ruke nemal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.