Září 29, 200816 r my sa venujeme alkoholu a nie vinu hrozno pouzivame len ako ovocie. vypijes 2 litre a striezvy akurat plne brucho a furt chodit curat to si dam radsej pol litrika a je veselo. ale ja som sofer takze takto to robia normalni ludia v nasom kraji. a cil cosi na pobavenie. - Ujo, vy ste policajt? - pýta sa Peťko muža v uniforme. - Nie chlapče! Som železničiar. To som sa len tak blbo tváril.
Září 29, 200816 r Něco pro pobavení : Chlápek leží na smrtelném loži a chraplavým hlasem volá manželku: "Marie - jsi tady?" Ona: "Ano drahý, jsem u tebe." On: "Vzpomínáš, tenkrát ve 48mém, když nám znárodnili fabriku, ...byla jsi se mnou." "Když mne v šedesátémosmém zavřeli, ...byla jsi tam." " Když nám v devadesátémdruhém hořel dům, držela jsi mne za ruku... "...dneska tady umírám a jsi zase u toho..."...tak mne napadlo, ...jestli mi ty pičo celý život nepřinášíš smůlu!!!"
Září 29, 200816 r tu su nejake testy spolahlivosti " http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/index....y-spolehlivostije tam aj Fiesta, aj Fusion. a da sa to nastavit, aby ti to porovnalo s Fabiou. ADAC – udává, jak často jsou povoláváni k jednotlivým typům aut němečtí žlutí andělé. Přehled za různé typy aut a roky 2000–2005 http://www.autorevue.cz/default.aspx?article=8398 J.D.Power – statistika sestavená firmou J.D.Power. Jedná se o výsledek výzkumu mezi britskými řidiči, kteří v něm hodnotili různé atributy svého auta. Je tedy hodně subjektivní a ze tří známých statistik spolehlivosti asi nejméně vypovídající. Žebříček z roku 2005 najdete na : http://automix.centrum.cz/clanek.phtml?id=6646 Tak tomu říkám informace :worthy Vivat El prezidento
Září 30, 200816 r Něco na dnešní den - Chytí rybář rybku a ta mu nabídne splnění přání , když ji pustí Rybář na to: "Vzdyť já uz všechno mám, nic nepotřebuju....víš ty co? Mám na Slovensku kamaráda, věčně s něčím nespokojeného, splň mu to, co ráno vysloví jako první, kdyz vstane z postele." Rybka souhlasí. Druhý den ráno vstane slovenský kamarád, vyleze před chalupu, protáhne se, promne si oči a povídá: "Jááááááááj, sto kokotou do riti a hrdzavá kotva do chrbta....!"
Září 30, 200816 r hezkyyyyy !!!! akurat monty pise sa kokotoV- nie U v- piseme ked je ten kokot U- piseme ked je ta kokot. pochopene.
Září 30, 200816 r tak jeden aj odo mna. ucitelka sa pyta deti kam pojdu na dovolenku: Janka hovori , u nas doma hovorime po nemecky asi pojdeme do nemecka. Petko hovori, u nas hovorime po anglicky asi pojdeme do anglicka. Moricko hovori, u nas hovorime dost vulgarne , asi pojdeme do piče !!!
Září 30, 200816 r vsetko zo zivota mladej pane. my si tu tak zijeme. dnes ma postretla takato hlaška: Taku ti jebnem , že ta ani guuugl nenajde !!!
Září 30, 200816 r JJ, já ji slyšel včera na Evroipě 2. Řekl to Mareš Hezuckýmu a ten dostal asi 10 minutovej záchvat smíchu
Září 30, 200816 r jo jo jsou to perly aj nieco ako ulice alebo velmi krehke vztahy. by ma jeblo to sledovat este ze mozem chodit na ryby.
Říjen 1, 200816 r taky přihodím jeden na středu Stary poštár odchádzal do dochodku. Už roky roznášal po svojom rajóne poštu, a tak ho všetci poznali. Prišiel jeho posledný pracovný deň. Ludia sa s nim lúčili. Jedna rodina mu dala klúčenku, druha podarovala na pamiatku pero. Odrazu, keď zazvonil pri jedných dverách, otvorila prekrásna sexi blondínka, vtiahla ho za ruku dovnútra, vyzliekla a stravili dve hodiny milovánim v tých najnemožnejších akrobatických polohách.Potom si dali sprchu, senzačné raňajky (vajičko, slaninka, džus a všelijaké dobrotky) a nakoniec mu blondínka dala aj 5 korún. Ohromený poštár sa pýta: "Ako je to možné, že sa ku mne takto krásne správate, čo sa stalo?" A blondínka odpovedá: "Včera som povedala manželovi, ze náš poštár odchádza do dochodku, že by bolo dobre niečo mu dať na pamiatku. A manžel odpovedal: 'Ale, jebať ho, daj mu 5 korún'. No a raňajky to bol moj nápad". Upraveno Říjen 1, 200816 r od Malta
Říjen 1, 200816 r a jeden odo mna pro hanaky Mladík z Olomooooca se odváží do bordelu, tak doma vybere kasičku. Přijde, zaklepe na dveře a zevnitř se ozve, že co jako chce. Tak on říká, že chce ojebat. Hlas zevnitř: "Dobře, tak strč pod dveře pět stovek." Mladík šoupne prachy pod dveře, čeká minutu, dvě, a nic. Tak začne bušit do dveří a křičí: "Já chci ojebat!!" A zevnitř se ozve: "Cože? Estě jednou?"
Říjen 3, 200816 r Autor montas : blahozelame !! nemas nejaky sumar, co vsetko sa pojekazilo pocas jazdenia na LPG ?
Říjen 3, 200816 r pozname ale najprv vtip: Dnes je vonku taký krásny deň - bolo by hriechom nesedieť v krčme pri okne...
Říjen 3, 200816 r a este na dobru noc : Dve najväčšie radosti Slováka: 1. Keď niečo ukradne. 2. Keď príde na to, na čo mu to môže byť. Tri priateľky, prostitútky, sa medzi sebou chvália: - Ja som za jednu noc urobila z chlapa impotenta! - A ja som za jednu noc urobila z impotenta chlapa! - A ja dokážem za minútu jazykom poskladať Rubikovu kocku! Viete, aký je rozdiel medzi pudlíkom a pittbulom odbavujúcim sa na vašej nohe? Pittbula to necháte dokončiť.
Říjen 4, 200816 r Co se týká plynu tak kromě seřízení nic. A jinak? Kromě kostí a termostatu ještě něco jiného? Brzdy jsi už dělal? Co tlumiče? ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.