Říjen 13, 200816 r a co robite teraz v tomto veku? uz si lestite ... hmm hmm len svojich milacikov? teda auticka?
Říjen 13, 200816 r robko, Maltovi mozes verit.ten ma natocene ine motohodiny, teda spravne mrdohodiny...ihihihihihihihi ... a také přicházím na to, že po vzoru eL Prezidenta je dobré trávit čo raz viac času v garáži
Říjen 13, 200816 r Autor robkov casovy paradox je v tom, ze on moze, ale my musime ! ked on bude musiet, my uz davno nebudeme moct....
Říjen 13, 200816 r ja o "tom" nechcem ani pocut !ja mam obrateny krvny obeh... tebe by dokazala otocit tvoj krvny obeh iba daka osemnactka ci Robkova Daniela
Říjen 13, 200816 r chlapci viete aky je hlavny rozdiel medzi mladym a starym chlapom ??? mlademu beha piča po rozume a staremu po chalupe !!!
Říjen 13, 200816 r ozval sa rovesnik , som rad ze som ta potesil no a kde sme my ? muzi v najlepsich rokoch ? my si uzivame aj z toho aj z toho a tak je to najlepsie
Říjen 13, 200816 r kua chlapi, vy o tom tak krasne pisete, ze vam to budem aj zavidet nie je čo, užívaj dokial možeš
Říjen 13, 200816 r ano rovesnik je akoze rovnako stary takze skor poklona ako urazka robko ked si zenaty tak normalne ked sa ti nechce tak nemusis a nevyzeras ako impotent len ako lenivec
Říjen 14, 200816 r toho se nebojím, že by to nešlo na záruku ... ale známe jak to chcou někdy mechoši odrbat ... hodí auto na válce, hópnó na pedál a řeknou co byste chtěl pane, vždyť to brzdí tak přesně jak jsem předpokládal. Na válcích dobré, pak s ním mechoši jeli ještě na válce na STKáčko, kvůli protokolu, samo že tam měli své známe. Pohópali to na válcích i na STK, také dobré. Pak mu dali do rukou fungláča, který měl 6km na tacháču. Šéf se rozjel, plný knedlík na jedničku a pak na to dupl, okamžitě se zděsil, páč brzdy jak když je namaže mýdlem a před ním zaparkovaná auta. Docela ho polil studený pot, při představě že to neubrzdí. Jinak mechoši se vyjádřili, že musí vydržet, že to trvá i třeba 1000km než se to zajede. Pánové, nevím jak vy, ale já když vyjel z Fábčou ze saloonu, tak brzdila okamžitě a dobře. Nedokáži si představit, že bych měl jezdit nějakou dobu než to začne brzdit. Jinak po návratu ze servisu: zřejmě uvolněný nějaký spoj na výfukové soustavě (má hlubší zvuk), při brždění z vyšší rychlosti, než dosednou desky na kotouč, tak kmitá volant a auto táhne doprava. Šéf je rozčarovaný a FORDa už vživotě ne
Říjen 14, 200816 r Ať zkusí jiný servis a pořád je otravuje. Jsou to kurv... a pokud je pořád neotravuješ, tak se na tebe vyserou
Říjen 14, 200816 r Autor mne nova Fabia zacala brzdit asi az po 200 km. Upraveno Říjen 14, 200816 r od colins
Říjen 14, 200816 r Ahoj kluci, no já když přesedl ze staré feldy do nové fábky v saloonu, tak jsem byl přímo unesen a okouzlen, jak to brzdí super, prostě generační rozdíl byl znát A ikdyby nová fabča brzdila prvních pár km decentně hůř, tak bych to v tu chvíli stejně nepoznal, protože v porovnání s předchůdkyní (předešlým autem, ne babou, ať zase neskončíte u ) to byl prostě pokrok
Říjen 14, 200816 r moja brzdi celkom fajn ale ked som jazdil na pezote206 tak to kurva brzdilo este lepsie. ale zase moja je lepsia jak dedova 105 ale s brzdami som spokojny. a vlastne s celou fabiou a najma s plynom colins tie dorazy na tlmicoch som vymienal pri vymene zadnych tlmicov su drahe jak svina asi 500penazi jeden ale dokial auto nepretazujes a nejazdis pariz dakar a planujes vymenu zadnych tlmicov tak by som to riesil spolu. ta praca neni moc zabavna.
Říjen 16, 200816 r kamarati nieco male na zasmatie po praci: Kupi mama dcere na 15ste narodeniny prve tanga na ktorych je v predu nakresleny holub. Je piatok a mama hovori dcerke: Anicka cely vecer si davaj pozor na holuba ... Dobre mami... Anicka pride po pol noci domov a mama sa jej pyta : No co ? ako holub ?... Holub dobre len hniezdo rozjebane ...
Říjen 18, 200816 r Tak taky něco na zasmátí: V kině: Můžu tě políbit? Mě ??? Vždyť jsem Ti ho teď vykouřila !? Mně ??? Krásná blondýnka v minisukni, pod kterou je "naostro", si u baru dá kávu. Dopije a zavolá číšníka, aby zaplatila: "Mám malou černou..." "To se nedá přehlédnout." říká číšník. "A stojí?" "Ano, všem okolo!" odpoví číšník. MYŠLENKA DNE: Nikdy nesmíš zadržovat větry, protože Ti to vyběhne přes páteř do mozku a odtud pak přicházejí ty nápady na hovno!!!!! Chlap stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýna a mile se usmívá... Docela se diví, zrovna k němu by se hlásila taková kočka... přesto jde k ní a aniž tušil, kam ji zařadit, říká: "Omlouvám se, ale my dva se známe??" Ona na to: "Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí..." Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný: "Sakra," říká, "to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé[/b] pánské jízdy den předtím, než jsem se oženil?? Ta, kterou jsem ošukal na kulečníkovým stole, zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatého celeru???" "Ne," odpoví žena, "já jsem třídní vašeho syna...." On: "Zlatíčko, spala jsi i s jinými muži?" Ona: "Miláčku, spala jsem jen s tebou. S ostatními jsem byla vzhůru..." Učitelka říká žákům ve škole: "Tak děti, dnes si budeme povídat o polibku. Víte, když se mají dva lidi rádi..." V zadní lavici se přihlásí Pepíček: "Paní učitelko, ti co už šukali můžou jít ven kouřit?" Upraveno Říjen 19, 200816 r od montas
Říjen 19, 200816 r monty teraz uz vieme naco ty furt myslis. dalo by sa povedat ze ti beha piča po rozume to znamena ze si este mlady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.