Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a co robite teraz v tomto veku?

uz si lestite ... hmm hmm len svojich milacikov? teda auticka? :prc::smich:;)

robko, Maltovi mozes verit.

ten ma natocene ine motohodiny,

teda spravne mrdohodiny...ihihihihihihihi

... a také přicházím na to, že po vzoru eL Prezidenta je dobré trávit čo raz viac času v garáži ;):smich:

• Autor

robkov casovy paradox je v tom, ze on moze, ale my musime !

ked on bude musiet, my uz davno nebudeme moct....

:prc:

• Autor

ja o "tom" nechcem ani pocut !

ja mam obrateny krvny obeh... lol

Koukám že jste opět skončili u :prc::prc::p

• Autor

aspon vidis, ze kazdy plynar ma aspon 2 semestre jebacinologie.... :p

ja o "tom" nechcem ani pocut !

ja mam obrateny krvny obeh... lol

tebe by dokazala otocit tvoj krvny obeh iba daka osemnactka ci Robkova Daniela ;)

chlapci viete aky je hlavny rozdiel medzi mladym a starym chlapom ???

mlademu beha piča po rozume

a staremu po chalupe !!! :palec2::p

:doh:smich::smich:

Amigo ty přijdeš jednou za čas, ale zato je to vždy perla :palec2:

ozval sa rovesnik , som rad ze som ta potesil :palec2:

no a kde sme my ? muzi v najlepsich rokoch ? my si uzivame aj z toho aj z toho a tak je to najlepsie :palec2:

kua chlapi, vy o tom tak krasne pisete, ze vam to budem aj zavidet :smich::smich::smich:

kua chlapi, vy o tom tak krasne pisete, ze vam to budem aj zavidet :smich::smich::smich:

nie je čo, užívaj dokial možeš ;)

ano rovesnik je akoze rovnako stary takze skor poklona ako urazka :palec2:

robko ked si zenaty tak normalne ked sa ti nechce tak nemusis a nevyzeras ako impotent len ako lenivec :p

toho se nebojím, že by to nešlo na záruku ... ale známe jak to chcou někdy mechoši odrbat ... hodí auto na válce, hópnó na pedál a řeknou co byste chtěl pane, vždyť to brzdí

tak přesně jak jsem předpokládal. Na válcích dobré, pak s ním mechoši jeli ještě na válce na STKáčko, kvůli protokolu, samo že tam měli své známe. Pohópali to na válcích i na STK, také dobré. Pak mu dali do rukou fungláča, který měl 6km na tacháču. Šéf se rozjel, plný knedlík na jedničku a pak na to dupl, okamžitě se zděsil, páč brzdy jak když je namaže mýdlem a před ním zaparkovaná auta. Docela ho polil studený pot, při představě že to neubrzdí. Jinak mechoši se vyjádřili, že musí vydržet, že to trvá i třeba 1000km než se to zajede.

Pánové, nevím jak vy, ale já když vyjel z Fábčou ze saloonu, tak brzdila okamžitě a dobře. Nedokáži si představit, že bych měl jezdit nějakou dobu než to začne brzdit.

Jinak po návratu ze servisu: zřejmě uvolněný nějaký spoj na výfukové soustavě (má hlubší zvuk), při brždění z vyšší rychlosti, než dosednou desky na kotouč, tak kmitá volant a auto táhne doprava.

Šéf je rozčarovaný a FORDa už vživotě ne :aggressive:

Ať zkusí jiný servis a pořád je otravuje. Jsou to kurv... a pokud je pořád neotravuješ, tak se na tebe vyserou :kuk:

• Autor

mne nova Fabia zacala brzdit asi az po 200 km.

Upraveno od colins

Ahoj kluci,

no já když přesedl ze staré feldy do nové fábky v saloonu, tak jsem byl přímo unesen a okouzlen, jak to brzdí super, prostě generační rozdíl byl znát :)

A ikdyby nová fabča brzdila prvních pár km decentně hůř, tak bych to v tu chvíli stejně nepoznal, protože v porovnání s předchůdkyní (předešlým autem, ne babou, ať zase neskončíte u :prc: ) to byl prostě pokrok ;)

moja brzdi celkom fajn ale ked som jazdil na pezote206 tak to kurva brzdilo este lepsie. ale zase moja je lepsia jak dedova 105 :help: ale s brzdami som spokojny. a vlastne s celou fabiou a najma s plynom :palec2:

colins tie dorazy na tlmicoch som vymienal pri vymene zadnych tlmicov su drahe jak svina asi 500penazi jeden ale dokial auto nepretazujes a nejazdis pariz dakar a planujes vymenu zadnych tlmicov tak by som to riesil spolu. ta praca neni moc zabavna.

kamarati nieco male na zasmatie po praci:

Kupi mama dcere na 15ste narodeniny prve tanga na ktorych je v predu nakresleny holub. Je piatok a mama hovori dcerke: Anicka cely vecer si davaj pozor na holuba ... Dobre mami... Anicka pride po pol noci domov a mama sa jej pyta : No co ? ako holub ?... Holub dobre len hniezdo rozjebane ... :prc::palec2:

Tak taky něco na zasmátí:

V kině:

Můžu tě políbit?

Mě ???

Vždyť jsem Ti ho teď vykouřila !?

Mně ???

Krásná blondýnka v minisukni, pod kterou je "naostro", si u baru dá kávu.

Dopije a zavolá číšníka, aby zaplatila: "Mám malou černou..."

"To se nedá přehlédnout." říká číšník.

"A stojí?" "Ano, všem okolo!" odpoví číšník.

MYŠLENKA DNE:

Nikdy nesmíš zadržovat větry, protože Ti to vyběhne přes páteř do mozku a odtud pak přicházejí ty nápady na hovno!!!!!

Chlap stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj

opodál mává blondýna a mile se usmívá... Docela se diví, zrovna k němu by

se hlásila taková kočka... přesto jde k ní a aniž tušil, kam ji zařadit, říká:

"Omlouvám se, ale my dva se známe??"

Ona na to: "Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí..."

Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet,

kdy byl v životě nevěrný:

"Sakra," říká, "to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé[/b]

pánské jízdy den předtím, než jsem se oženil?? Ta, kterou jsem ošukal na kulečníkovým stole, zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou natí

z řapíkatého celeru???"

"Ne," odpoví žena, "já jsem třídní vašeho syna...."

On: "Zlatíčko, spala jsi i s jinými muži?"

Ona: "Miláčku, spala jsem jen s tebou. S ostatními jsem byla vzhůru..."

Učitelka říká žákům ve škole:

"Tak děti, dnes si budeme povídat o polibku.

Víte, když se mají dva lidi rádi..."

V zadní lavici se přihlásí Pepíček:

"Paní učitelko, ti co už šukali můžou jít ven kouřit?"

Upraveno od montas

monty :palec2::smich: teraz uz vieme naco ty furt myslis.

dalo by sa povedat ze ti beha piča po rozume :prc: to znamena ze si este mlady. :p

Mladej ale už jen asi duchem :p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.