Říjen 20, 200816 r tak mě v pátek vypekla Felda, když jsem jel z práce . Nastartuji na benál, rozjedu se, bylo tam takové malé zaváhání ale nakonec se rozjela no a po 100m se najednou dusila a zdechla. No a už jsem nenastartoval. Zkoušel jsem prohodit relátko na paliv.čerpadlo, ale nepomohlo. Tak jsem to tak obhlížel prohlížel, přemýšlel co a jak, nakonec jsem volal servisákovi na LPG, jestli se to dá nastartovat nouzově na LPG (Lovtec na mé předchozí Feldě to tak měl), tak že jo, ale mám jen 5 pokusů. Tak se mi to asi na druhý nebo třetí pokus podařilo natočit na LPG a odjel jsem domů asi s půlhodinovým spožděním. Samo že cestou mi docházel plyn a chybělo mi už tak asi 1km k čerpačce. No už se to tak dusilo a nejelo, že jsem to musel přepnout na beneli a hle jelo bez problémů. Nabral jsem LPG, nastrtoval normálně na B. a po rozjetí přepl na LPG. Pak jsem se stavil u našich, pobyl tam asi hoďku a půl a už jsem na B zase nenastartoval. Opět nouzově na plyn a frčel jsem domů. Doma jsem to pak ještě asi po 2h co pochládlo zkoušel natočit na B a nic. V sobotu jsme byli v Práglu, takže nic, ale v neděli jsem ji opět zkoušel natočit a nic. Přemýšlím na co se vrhnout . Paliv.čerpadlo, paliv.filtr ...?? Do toho ještě problémy s Fábkou, asi jsem natankoval nějaký šunt plyn, ráno jsem bral plnou v Boskách u Shellky, auto jelo. Pak jsme pozdě večer odjížděli z Práglu a po přepnutí na plyn mi parkrát zablikala kontrolka checku motoru a pocukalo si. Pak už dobrý, až zase na D1 držím plyn na konstantních 120km/h a najednou takové přidušení asi na 2 vteřiny, zablikání checku a pak to se to zase rozjelo jako kdyby nic. Dotankoval jsem ještě na benzínce u Vel Mezu a pak mi to začalo občas na volnoběh zhášet, ne pravidelně, ale občas dojíždím do křižovatky a zhasne to. Tak nevím, jestli budou zasr..né vstřikovače? Upraveno Říjen 20, 200816 r od Malta
Říjen 20, 200816 r jedine co viem ze ked sa to ma pojebat tak sa to dojebe vsetko naraz. malta zelam silne nervy a dobre oko aby si to nasiel. potom daj vediet.
Říjen 20, 200816 r a nieco po praci na zasmatie kamarati. Na spoločenskom podujatí sa mladý lovec priplichti k dobre vyzerajúcej dievčine a nadväzuje rozhovor: - Tancuješ? - Tancujem, plávam, lyžujem, korčuľujem... - Čo to sem pletieš? - Pletiem, vyšívam, háčkujem, štopkám... - Áááá do riti!!!.... - Do riti, do piči, do huby, rukou...
Říjen 21, 200816 r tak mám chlapci opraveno včera jsem nastudoval materiály, jako DP, Felicia-Jak na to .... a cestou domů volám mladé (myšleno 11letá dcera ) aby se teple oblékla a přišla dolů s klíčkama od Feldy. Uklidím Fábku do garáže a šli jsme na ni. Prvně jsem odklopil zadní sedačky oddekloval víčko nad nádrží a položil ruku na čerpadlo, povídám mladé otoč klíčkem, čerpadlo vrnělo, pak ještě několikrát, vždy jelo, tak říkám otoč klíčkem a zkus nastartovat ... nic . No nic, říkám si půjdu po trase a aniž bych něco víc rozdělával, tak říkám zkusím jestli ještě cvaká elmag ventil za nádobkou s aktivním uhlím. Obejmu jej rukou a povídám mladé zkus otočit klíčkem ... cvak, vypni a znovu zapni ... zase cvak, tak si říkám sakra kde je problém? Tak říkám zkus nastartovat, cvrnk a motor běžel . Tak vypnout, do garáže pro kontox, odpojit konektor od ventilu, prostříknout, zpět nasadit. Několikrát nastartovat ... vždy na drc ... takže Felda už zase šlape děkuji vám chlapci za morální podporu Upraveno Říjen 21, 200816 r od Malta
Říjen 21, 200816 r Fábule vypadá že to rozjezdí, konzultoval jsem to včera ze servisákem, tak mi jen potvrdil že nejsem sám co má problémy z Boskovskou Shellkou, takže natankoval jsem v neděli na ONO před V.Mýtem (tam jsem problém zatím nikdy neměl) a vypadá že se to zlepšuje, včera už mi to nezhaslo nikde, takže asi se to obejde bez čištění vstřikovačů
Říjen 21, 200816 r Tak to vypadá dobře. já jsme minulý týden bral na Agipu v Olomouci a plyn je super, dokonce jsem měl asi o 25 km větší nájezd km na nádrž. tak uvidím. Dnes jsem zase vzal plnou ( za 520,- Kč )
Říjen 21, 200816 r jen jestli se ti ten vyšší nájezd neprojevuje delší jízdou na beneli před přepnutím
Říjen 21, 200816 r Ale nehoupu, měl jsem teď spotřebu 7,5 a normálně mívám 8,5. Navíc se mi zdá že to i lépe jede.
Říjen 21, 200816 r ale jo, věřím, prostě je to jak u benzínu či nafty, natankuješ šunt, nejede to, vyšší spotřeba ... není nadto, když čék objeví takovou spolehlivou čerpačku
Říjen 21, 200816 r Konečně jsem tě přesvědčil. Já vůbec netankuju na Shelkách(malý nájezd km) a to samé je i u Grizlygasu.
Říjen 21, 200816 r super chlapci ? mozem skonstatovat ze vdaka nasej sikovnosti su vsetky nase auta vporiadku. jednoducho sme smajstri od LPG
Říjen 21, 200816 r no chlapci a po praci vtipek alebo dva: Do banky vbehne ozbrojený lupič v čiernej kukle a reve: “Všetci na zééém a tam tá pokladníčka ku mne!!“ Roztrasená pokladníčka prišla k chlapíkovi v kukle, ten si rozopol zips na nohaviciach, vytiahol vtáka a rozkázal: „Fajči!!!!!“ Pokladníčka začala usilovne fajčiť. Vtom si lupič stiahol masku a vraví: “Aháá !! Tak predsa to ide!!!“ “Ale doma nemôžeme - doma nám to je protivné...!!!“ Chlap mal zlatú žilu a bol na vyšetrení u lekára. Večer v krčme sa chlapi pýtajú, ako prebiehalo to vyšetrenie. A chlapík hovorí: "No, lekár ma chytil odzadu ľavou rukou za ľavé plece a ukazovák pravej ruky mi strčil do zadku .... nie, nie, nie, počkajte – počkajte..... pravou rukou ma chytil odzadu za pravé plece a do zadku mi strčil ukazovák ľavej ruky .... nie, nie, moment.....“, chlapík sa bezducho zahľadí do neznáma a vraví: „Oboma rukami ma chytil zozadu za plecia a ...... to je hajzel !!!“
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.