Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se:

Proboha, kolik ti je let?

No přece tolik, na kolik vypadám!

Mě neser, tak dlouho člověk nežije! :feve:

Syn se chce oženit a nechal si vyhledat partnerku počítačem. "Synu, mně se zdá nevhodné, aby tvé manželství řídil stroj" zrazuje ho otec.

"No a jak ty jsi se seznámil s maminkou?"

"Normálně, vyhrál jsem ji v pokru."

:feve:

- Pán vodič, nesvieti vám pravý reproduktor!

- Snáď reflektor, nie?

- Hmm, no teda, vy ste nejaký suvenír!

(poučenie: používať cudzie termity je veľké rizoto /

Žena smaží volské oko, když v tom momentě do kuchyně vtrhne muž a začne křičet: "POZOR !!! POZOR !!! VÍC OLEJE !!! POTŘEBUJEME VÍC OLEJE !!!! ... POZOR !!!! OTOČIT,OTOČIT, OTOČIT.... RYCHLE !!! POZOR!!! ZBLÁZNILA SI SE ??? TEN OLEJ !!!! JEŽIŠI, SŮL !!!! NEZAPOMEŇ NA SŮL!!!!"

Žena už to nevydrží a úplně vynervovaná se ptá: "Co tak řveš ?!? Myslíš si že neumím udělat volské oko ????"

Muž klidným hlasem odpoví:

"To já jen abys měla představu jaké to je, když řídím"

chlapci dnes som investoval do auta kupil som mu sviecky Brisk silver 4 ks za 407sk a dal som mu zimne gumy lebo uz boli strasne hladke a bal som sa o technicak a hlavne to kluzalo. doteraz som jazdil vzdy barum alebo matador teraz som dal goooood year UG7 a neskutocna zmena ja sa citim jak na vzduchovom polstari. ja ani nepocujem kolesa, uplne super tiche a som zvedavy ci vydrzia v takomto case aspon do januara. prezutie 500sk. kua furt ktosi chce penaze :aggressive:

to si dobre kupil, som cital, ze tie gumy su velmi dobre

inak uz si zistil ako to kolecko skontrolovat?

ja som to mal rozobrate ked som tam menil podsvietenie, ale teda poviem ti nic moc :aggressive:

je to zavisle na lankach ktore maju na konci take debilne uchytky, ku ktorim sa dostanes az ked zlozis cely stredny diel palubky, ja som sa k tomu inak nevedel dostat, takze som rozobral kvoli takej blbosi ako su LEDky skoro pol auta :smich::smich::smich:

inak mam pocit, ze na tejto strane kde je teplota je to sprevodovane a je tam ozubene kolecko (ked to budes nahodou rozoberat tak su davaj pozor aby ti nieco odtial nevypadlo a nestratil si to)

nezistil a ani sa mi nechce rozoberat ked na to trochu zatlacim tak to funguje a dokial to trochu ide tak ma to netrapi . zacnem to riesit mozno v lete ked nebude treba kurit. :palec2:

ale vcera som si pri prezuvani vsimol ze uz maju dost brzdove dosticky . kua zas mam robotu na sobotu aj sviecky aj dosky. :help: ale aspon zdrhnem z domu a nebudem musiet vysavat chalupu lol

lepsie auto ako vysavac lollollol

aspom si pri vymene dosticiek skotrolujes aj brzdy, ja ich cistim vzdy pred zimou a po zime :palec2:

no a hlavne uz treba aj skontrolovat tekutiny a dat skrabku na lad do kufra a nasilikonovat gumy. nech je dobry pocit ze sa o to auto aj staram :smich:

kua vidis, silikon som zabudol a ja ze uz mam vsetko na zimu prichystane :smich::smich::smich:

robko ale nie vsetky gumy co doma najdes!!!

len tie co su na dverach a na kufri, aby neprimrzali :palec2:

akurat som hladal v mojom archive kolko stoja brzdove dosticky kedysi davno som ich kupoval za 1250 a dnes mi to vybavili u znamosti za nakup 740 . to su kurva obchodnici a potom kriza na svete do pindy :aggressive:

ale aj tak vydrzali strasne vela ani sa mi nechce verit viac ako rok to znamena 120tkm :palec2:

mazat treba vsetko, vies ako sa vravi, kto maze ten jede lol:prc::prc::prc:

nekupuj brzdove dosticky, je to zbytocne ja som tam dal tie gumyzky z bycikla co su na rafiky :smich::smich::smich:

a drzi to v pohode lol

ked budem velky tak by som sa chcel s tebou povozit na tvojom aute :palec2:lol

nemozem tam dat gumicky to by kurevsky smrdelo. :help:

chlapci a kde je malta ? davno tu nebol !

nepovedali ste mu nejaku hovadinu, neurazil sa ???

malta a urazit sa? to snad nie, skor si myslim, ze ma tyzden manzelskych povinnosti :prc::prc::prc:

• Autor
akurat som hladal v mojom archive kolko stoja brzdove dosticky kedysi davno som ich kupoval za 1250 a dnes mi to vybavili u znamosti za nakup 740 . to su kurva obchodnici a potom kriza na svete do pindy :aggressive:

ale aj tak vydrzali strasne vela ani sa mi nechce verit viac ako rok to znamena 120tkm :palec2:

chces povedat, ze spravis za rok 120 tkm ?????

:o :o :o

som tu ;) , sledujem vas z povzdali :palec2: . Bol tu taky pruser v robote niekto tu sdielal na servere pecko a 18GB hudby, tak tu bolo take halo, tak som vzdy len nakukol aby som zbytocne neiritoval "ajťaky" lol , velky bratr sa totiz pozeral a robil top ten hriesnikov

tiez som menil dosky a kotuce po 120t km :palec2: ... pravda bolo to ale za dva a tri ctvrte roka.

inak doma som mal terazky pruser ;) , menil som na Felde gumy na zimne a zabudol som dotiahnut na krev posledne koleso (leve predne) a polovic vyrazila po nakupoch a ... no zacalo ji to tam klepat, tak sa vratila domov, no a byl jsem nařčen že jsem se jí chtěl zbavit :feve: .

Tak jsem kolo utiahol, pre istotu som zkontroloval vsetky ostatne no a uklidil Fabuli do garaze a isiel domov. Rano som zistil, ze som nechal Feldu celu noc otvorenu s klucami v zapalovaniu :feve: ... toto som jej radsi uz ani nepovedal, lebo by som uz bol mrtvy muz ;)

zacinam byt sam sobe nebezpecny :help:

Upraveno od Malta

ty mas toho veru dost na rovasi :smich::smich::smich:

hlavne, ze polovicka je v poriadku, felina prezila a ty zatial nespis v garazi :palec2::palec2::palec2:

No až budeš měnit brzdy snad se ten atentat nebude opakovat, aby na tebe neposlala policajty:) :ph34r:

no sám nevím jak je to možné, už jsem tolikrát měnil kola a ještě se mi to nestalo :feve:

holt asi stárnu :huh: a ten němec ;) úřaduje čím dál častěji

• Autor

Maltik, nevies vykluckovat ?

poviem, ze som mal prescasy a ze som navyse zhanal pre nu darceky na vianoce

a ze som taky rozbehany, ze mi to jedno koliesko utieklo.

ze som uprednostnil sledovanie svojho oblubeneho TV serialu pred jej kolesami, ze som pri tom prechladol, boli ma z toho chrbat a ze si picungy nezasluzim, ze nech si skusi objednat sa do pneu servisu, nech s tym stravi sama kopec casu....atd

end of lesson number one

lol

Upraveno od colins

vdaka za lekciu, ale zas taka tragedia to nebola ;)

spíš si mě tím teď dobírá, nakonec byla ráda, že tato těžká vada, kterou jsme se snažili po nejednom telefonátu diagnostikovat, typem třeba, odkud to jde? z motoru?, dělá to i když zastavíš a necháš motor běžet?, je to plechový zvuk nebo spíše dutý, když otevřeš kapotu (a kde se otvírá? ;) ) vidíš tam něco? (jo vidím motor, baterku :) ) atd. ...... že to odstranilo utažení čtyř šroubů lol

• Autor

nedovoli by som si ta skolit, ber to ako zaklady sebeobrany.... :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.