Listopad 15, 200816 r Drozdi a ostatni LPG machri: vid http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53354
Listopad 18, 200816 r Prvni ranní mail:) Přijde Pražak a říká: "Posuň se až k voknu!" Ostravák nereaguje. Pražák to zopakuje a zas nic, tak se naštve a říká: "Posuň se až k voknu,ty vole!" Ostravák se otočí a říká: "Tak kvokni, ty pičo!"
Listopad 18, 200816 r Tak dnes ráno v garáži menší šok, startoval jsem asi 10 sekund než to chytlo a odpoledne v práci totální mrtvola. Takže nová bateri za 1409,- kč(v auto kelly), záruka 3 roky a když dodám starou(baterku ) tak mi vrátí stovku
Listopad 18, 200816 r to mas aku bateriu? to bude nejaka tuskova za taku cenu u nas je bateria tak okolo 3t co je teda hodne brutus
Listopad 18, 200816 r Tak baterka padla po 6 letech ( ). Jinak výrobce je STARLINE( zespoda napsáno made in VARTA). A hlavně záruka 3 roky . U nás jde 44 baterka koupit od 1200,- do 2300,- u škodovky . Trochu humoru : V letadle se baví politici o těžké finanční situaci nás dole. Paroubek říká: "Otevřu okno a vyhodím 10 tisícovek, ať aspoň 10 lidí má radost!" Topolánek kontruje: "Já vyhodím 20 pětistovek, ať má radost 20 lidí!" Pilot se na ně otočí a povídá: "Vy čuráci, já vás vyhodím oba,ať mají radost všichni!"
Listopad 18, 200816 r Autor kolegovi v Nissan Almare vydrzala baterka 9 rokov kazdodenneho jazdenia do prace. bola to nejaka No name...kuvy japonske, takto trapit majitela, ci vydrzi 10 rokov, alebo aj viac...hnus Upraveno Listopad 18, 200816 r od colins
Listopad 19, 200816 r Autor dufam, ze ste to uz videli ! Vianoce sa blizia.... http://butik.skodahome.cz/
Listopad 19, 200816 r http://butik.skodahome.cz/ no super, len skoda ze jedine co sa mi tam paci su tie kalhotky teda neviem ci zrovna kalhotky alebo slecna, ale kazdopadne je to k
Listopad 19, 200816 r Autor hovori colins robkovi : colins: uz sa tesim, ako pridem domov a stiahnem manzelkine tangace ! robko : mas dnes slubene ciselko ? colins : nie, ale rezu ma do zadku....
Listopad 19, 200816 r tak to je super, mat auto od steniatka a aby bolo na LPG to je super ja som pisal predajcovi chevrolet a pytal som sa na pohon LPG a zaruku, dostal som odpoved ze v roku 2009 je mozne ze automobilka pride na slovensky trh aj s tymto pohonom (v niektorych krajinach sa predavaju uz davno) sa mi paci Lacetti model 2008 a keby bolo na LPG asi ani nezavaham fiat bravo som videl a tiez je pekny a ma super sedacky, teda aspom ten vystaveny mal
Listopad 19, 200816 r No výborně třeba sa aj škodovka chytne šance a v rámci zlevnování nabídne lpg se zárukou:)
Listopad 19, 200816 r no bude to vazna konkurencia postavenia skodoviek a daevo na slovenskom trhu ohladom schvalenia lpg. zacnem si asi setrit na nove bravo lpg.
Listopad 19, 200816 r dvoch jedno uno a jedno punto. a ked si odjazdili svoje tak boli vyhodne odpredane ale vsetka cest nedam na ne dopustit hlavne punto bolo gutt.
Listopad 19, 200816 r jsem clovek ktery vzesel se skromnych pomeru doma byla skoda 100 a pak skoda 105 a pak jsem si ja koupil faro fiat uno ked niekto dostane na 18 narodky od fotra BMW X5 tak sa mu fiat zda slaby
Listopad 19, 200816 r no nemyslel jsem to tak, že by to nebyly auta, ale spíše co do spolehlivosti a poruchovosti
Listopad 19, 200816 r tak ako som pisal na kazdom z nich mal som ich po 3 roky som spravil 240 tkm. a samozrejme udrzba bola nutna ale zas cena nahradnych dielov bola lepsia ako pri cenach u skody. ale v podstate je to to iste zodpoveda to kategorii nizsia stredna trieda. keby som sa mal teraz rozhodnut ktore si vezmem tak kvalitou fabiu a vykonom punto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.