Listopad 21, 200816 r malta nechci se te dotknou ale staci ze fabii vyskousela mamina tak o tom nic neviem, lebo nema kedy, s Fabiou jezdim stale ja, leda ze by .... vcera? , budem si muset na nu davat vetsi pozor , akorat jeste neviem ci na Fabiu ci na manzelku
Listopad 21, 200816 r Vedeli ste o tomto ? http://natankuj.sme.sk/c/4105736/nezabudni...ne-oznacit.html Ja mam este stare oznacenie, a neviem ako je to v CR.
Listopad 21, 200816 r Už sem potkal asi 2 auta co to měli, na značku sem se nedíval, jen sem si pomyslel, že je to asi nějaká novota. V každém případě ta původní se mi líbí víc:) Upraveno Listopad 21, 200816 r od WLK111
Listopad 21, 200816 r Chtělo by to někde vysondovat, ať mě příští rok slovenští bratři něškolí v Bratislavě při cestě na/z dovolené
Listopad 24, 200816 r s tou nalepkou to vyzera blede, vobec sa mi nepaci neviete ju niekto zohnat? ale potrebujem na nalepenie z vonku
Listopad 24, 200816 r Autor s tou nalepkou to vyzera blede, vobec sa mi nepaci neviete ju niekto zohnat? ale potrebujem na nalepenie z vonku na Flaga pumpach je zadara. ked u nich nacerpas. ale asi bude vnutorna, nie vonkajsia
Listopad 25, 200816 r kua chlapi, jestli to takto pojde dalej, tak sami o chvilu neoplati chodit na plyn , včera N95 23,90 Kč, LPG pořád 15,50Kč
Listopad 25, 200816 r U nás lpg od pondělí slevnilo. Z 15,50 na 14,90. Není to žádný zázrak ale aspoň něco
Listopad 25, 200816 r nojo vy jste tam na pomezí, tak je velká konkurence přes kopec, kde nemají spotřební daň , tak jim asi nic jiného nezbylo než slevnit
Listopad 25, 200816 r Njn ale konkurence přes kopec prodává za 14, ale slovenských! Jinak pumpař vždycky vzpomíná jak před zavedením daně prodával za 9,90 a ze slovenska jezdili někteří 3x týdně
Listopad 25, 200816 r něco pro ranní rozjezd # Návod pre mužov: # 1.Zastavte auto až pri bankomate. # 2.Stiahnite okno na aute. # 3.Vložte kartu do bankomatu a zadajte PIN kód. # 4.Zadajte, akú hotovosť chcete vybrať. # 5.Vyberte kartu, hotovosť a zoberte si potvrdenku. # 6.Zavrite okno na aute. # 7.Odíďte. # Návod pre ženy: # 1.Zastavte auto až pri bankomate. # 2.Cúvnite kúsok späť, tak, aby ste zastavili priamo pri bankomate. # 3.Znovu naštartujte zhasnutý motor. # 4.Nájdite kabelku, vysypte celý jej obsah na sedadlo spolujazdca a nájdite # kartu. # 5.Nájdite púzdro s make-upom a skontrolujte si make-up v spätnom zrkadle. # 6.Stiahnite okno. # 7.Pokúste sa vložiť kartu do bankomatu. # 8.Otvorte dvere auta, aby ste sa dostali k bankomatu a dosiahli kartou na príslušné miesto. # 9.Vložte kartu. # 10.Vložte kartu správnym spôsobom. # 11.Znovu vyberte kabelku. Vysypte jej obsah na sedadlo spolujazdca a nájdite diár, v ktorom máte na vnútornej strane napísaný PIN kód. # 12.Zadajte PIN. # 13.Stlačte Cancel a zadajte správny PIN kód. # 14.Zadajte požadovanú čiastku hotovosti. # 15.Skontrolujte si make-up v spätnom zrkadle. # 16.Znovu vyprázdnite kabelku, nájdite peňaženku a schovajte do nej peniaze. # 17.Potvrdenku vložte do šekovej knižky. # 18.Skontrolujte si make-up. # 19.Podíďte dopredu o dva metre. # 20.Vráťte sa späť k bankomatu. # 21.Vyberte kartu. # 22.Vysypte kabelku, nájdite obal na kartu a vložte ju do nej. # 23.Skontrolujte si make-up. # 24.Naštartujte zhasnutý motor a vytiahnite okno. # 25.Prejdite 3 až 4 kilometre. # 26.Uvoľnite ručnú brzdu.
Listopad 25, 200816 r Ženská je u zubaře. Pusa otevřená a zubař tam cosi pozorně vrtá. Vtom jí zazvoní mobil. Když vyzvání popáté nasranej zubař ho popadne a řve: "Kdo jste?" "Manžel." "Tak poslouchej manžílku! Budu za chvilku hotovej, ona to vyplivne, vypláchne si hubu a pak ti zavolá!!" ...
Listopad 25, 200816 r amigo amigo, to je predsa o zubarovi, ale tento je o Lekár poučuje nastávajúceho otca: - S vašou tehotnou ženou sa môžete milovať, ale odporúčam vám vlčiu polohu. - A to je aká? - Ľahnúť si vedľa diery a zavýjať.
Listopad 25, 200816 r Vy volové, dneska jsem seděl u zubaře hodinu s otevřenou hubou. A vy si tady z toho děláte pr..l. Jediný plus byla moc sexy sestřička na záskok Upraveno Listopad 25, 200816 r od MichalJ
Listopad 25, 200816 r michalJ tak to hezky vyplivni a vyplachni si hubu. !!! ty si vlastne ani nemal bolave zuby ty si len chcel vydiet peknu sestricku
Listopad 25, 200816 r tak chlapi, kto z vas sa v tomto aspom trocha najde? Ako sa sprchuje muz Vyzlečie sa už v spálni a nechá svoje veci rozhádzané na zemi pri posteli. Do kúpeľne ide nahý. Ak stretne cestou svoju priateľku, vybafne na ňu a zamáva svojím "mackom". Pozrie sa na seba do zrkadla, zatne biceps, skontroluje veľkosť penisu a... poškriabe sa v rozkroku. Až potom vlezie do sprchy. Nezaujíma sa tím, že by hľadal špongiu. Aj tak ju nepoužije. Stačí mydlo, ak je zrovna k dispozícií. Umyje si nohy. Umyje si rozkrok. Umyje si podpažie. Pritom sa vymočí do odpadu. Tiež si nahlas uľaví, aby vedel, ako to v sprche znie a ozvene sa zasmeje. Našampónuje si vlasy, vytvaruje účes pankáča, odhrnie záves a pozrie sa na seba do zrkadla. Pri tej príležitosti si zopakuje grimasy, ktoré robil na dievčatá už v základnej škole. Nakoniec si vlasy ľahko spláchne. Keď vylezie zo sprchy, zistí, že na podlahe je veľa vody, pretože zabudol zahrnúť záves. S myšlienkou, že to skôr, či neskôr uschne, sa zbežne utrie, mokrý ručník potom prehodí cez tyčku závesu. Ešte než vyjde s kúpeľne, kde nechá svietiť svetlo, pozrie na seba do zrkadla, zatne svaly a skontroluje veľkosť penisu. Ak stretne svoju priateľku cestou do spálne, odhrnie si ručník a pochváli sa, aký je "voňavý". Za necelé dve minúty je oblečený a pripravený na všetko. I na to, aby sa znova vyzliekol a mohol sa milovať v sprche.
Listopad 25, 200816 r chlape mne sa to vobec nepodoba ale dufam ze nie som zenska radsej sa idem pozriet na toho macka je tam
Listopad 26, 200816 r no dnes som mal volno a kua dobre ze tak rano pozeram defekt v kolese srob tak nech sa paci do pneuservisu a bez cakacky ale 260 korun v prdeli ale ked som bol akoze rozbehnuty tak som si vymenil aj brzdove platnicky a olej a dalsich milion kilometrov pred sebou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.