Únor 15, 200817 r uz som myslel ze sa tu nikto neukaze, ten stredny je dobry, ani neviem ako som to spravil ak mas nejake navrhy na upravu tak len pis, aspom mame teraz nejake odrazove mostiky a mozno sa dopracujeme k uspesnemu zaveru hele zkus Robko ještě upravit ten prostřední obrázek tak, že nahraď šachovnici nějakým plamenem (jen tak pro zajímavost jak by to vypadalo)
Únor 15, 200817 r Autor tak neutrální by mohl být třeba tento. Kritici omluví zhoršenou kvalitu obrázku, přece jenom kreslit to ve Wordu ... žádný medtvar vystihuje vršek chromové masky a v logu je také vše co El Presidento požadoval to "www" zo zaciatku adresy vyhod !
Únor 15, 200817 r hele zkus Robko ještě upravit ten prostřední obrázek tak, že nahraď šachovnici nějakým plamenem (jen tak pro zajímavost jak by to vypadalo) no skusal som nieco zosmolit v praci, ale nedari sa, nemam tu potrebne nastroje (programi) az ked sa dostanem za svoj pocitac, ale preco plamene? to co som skusal sa mi moc nepacilo s plamenmi, tam je ta sachovnica dobra
Únor 15, 200817 r hele zkus Robko ještě upravit ten prostřední obrázek tak, že nahraď šachovnici nějakým plamenem (jen tak pro zajímavost jak by to vypadalo) tak len taka rychlovka popri praci a s obmedzenymi moznostami
Únor 15, 200817 r no skusal som nieco zosmolit v praci, ale nedari sa, nemam tu potrebne nastroje (programi)az ked sa dostanem za svoj pocitac, ale preco plamene? to co som skusal sa mi moc nepacilo s plamenmi, tam je ta sachovnica dobra no že by tam byla určitá symbolika s plynem
Únor 15, 200817 r jo to je přesné myslel som si ze sa ti to bude pacit ja si myslim ze ta sachovnica je dobra, ked tam dame plamene, tak si kazdy bude mysliet ze nam to tam vyhori
Únor 15, 200817 r Autor Hotový raketový pohon Skoro jako v Collinsově avataru aspon konecene vidite, ako ma vyzerat poriadny 4 valec !
Únor 15, 200817 r aspon konecene vidite, ako ma vyzerat poriadny 4 valec ! co 4 valec? tam dali len jeden valec a aj ten mal len 0.5, si predstav 4 naraz to by bol rachot
Únor 15, 200817 r myslis nieco taketo? To je foceno na zlatých pískách? Jsem nevěděl že Slovensko má svou vrtnou plošinu. :p :p
Únor 15, 200817 r Autor robko : skus ten stredny obrazok upravit. napr. podla tej spodnej krivky tej zastavy napasovat napis forum. skoda.bla.
Únor 15, 200817 r robko : skus ten stredny obrazok upravit. napr. podla tej spodnej krivkytej zastavy napasovat napis forum. skoda.bla. vecer sa s tym pohram a nieco vymyslime budem na tom tvrde pracovat, uz som mal nejaky navrh a vyzeralo to dobre
Únor 15, 200817 r To je foceno na zlatých pískách? Jsem nevěděl že Slovensko má svou vrtnou plošinu. :p :p tak co Monty, budeš zítra mávat? ... jedu zase pro dceru(mladší) a rodiče do Malé Morávky
Únor 15, 200817 r tak co Monty, budeš zítra mávat? ... jedu zase pro dceru(mladší) a rodiče do Malé Morávky . Budu tam stát celý den a ty pojedeš jinudy? Asi se budu celý den válet a odpočívat po náročném týdnu v zaměstnání.
Únor 15, 200817 r . Budu tam stát celý den a ty pojedeš jinudy? Asi se budu celý den válet a odpočívat po náročném týdnu v zaměstnání. ty musíš být teda zedřený, budu se muset zmínit nadřízenému aby tě tak nehonil
Únor 15, 200817 r ty musíš být teda zedřený, budu se muset zmínit nadřízenému aby tě tak nehonil to bys byl strašně moc hodný :worthy :worthy :worthy . A když už s ním budeš mluvit, tak mi zkus zkrátit prac. dobu :p :p
Únor 15, 200817 r to bys byl strašně moc hodný :worthy :worthy :worthy . A když už s ním budeš mluvit, tak mi zkus zkrátit prac. dobu :p :p ... a peníze bys nechtěl přidat???
Únor 15, 200817 r ... a peníze bys nechtěl přidat??? ty vole, na ty jsem zapomněl. :worthy :worthy :doh
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.