Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Evers: koukám, vy jste si v té firmičce všichni nějak blízcí... :):p

Upraveno od Wassermann

• Autor

tak tak, eL Presidento, ten se tu neukázal už od 15.září ... dostal papíry na motorku a zběh

Prostě fšici zběhli a tady to umřelo :rip:

odvalil som nahrobny kamen a vidim tu samych pesimistov.

takze zaklapnem ho a idem si lebedit do teplucka a ticha.

Upraveno od colins

vitaj Luboško, tak ako sa maš? Čo nového u teba?

To víš, Malta, náš El Prezidento si splnil sen, koupil mašinu, dostal čerstvý řidičák a naučil se už řadit i tu šestku a vyrazil... :scooter: Jen mu v predajni neřekli, kde to má brzdy, no tak se tady chvíli neukázal a čekal, než mu dojde bendelín... :p

:)) až takovej je to satan jo ?? :)

To víš, Malta, náš El Prezidento si splnil sen, koupil mašinu, dostal čerstvý řidičák a naučil se už řadit i tu šestku a vyrazil... :scooter: Jen mu v predajni neřekli, kde to má brzdy, no tak se tady chvíli neukázal a čekal, než mu dojde bendelín... :p

vidíš Honzo, to mě nenapadlo :doh a má to svoju logiku :D

To Malta: jj, v našem okolí se to zatím všude drží na stabilních 14,90Kč (jak píšeš - Lipůvka, já doplňuji Boskovice, Ráječko). Jinak D1 dnes 15,50-15,90, ale nejlepe se mi zatím tankovalo v Prostějově za 12,80 (FLAGA). To je potom ještě větší radost jezdit :-)

Bejvávalo a hodně dlouho se to tam drželo. Jezdím jen do Držovic k Mechanice a dnes 13,90. minulý měsíc to rostlo z 13,10 na 13,50 a předtím to bylo po celý rok 12,90. Tou Flagou za 12,80 asi myslíš tu druhou čerpačku Mechaniky co je u vjezdu do Domamyslic na křižovatce s Plumlovskou. Tak tam jsem brával začátkem roku, ale rychle jsme se na to vykašlal. Pumpa dlouho stála mimo provoz a zřejmě tam byl v zásobnících bordel a není tam zdaleka takový obrat jak jinde. Já to odnesl zasranými filtry. Holt jsem zvyklý jezdit až do dna.

Unááás se to drží okolo 15,- tak doufám že už je to strop ...

Co nového kucí ? :)

co nového? naša Fabča dnes pokořila bajnou hranici 200 000km. Bohužel se tak stalo ale za mé nepřítomnosti :aggressive:, když jela manželka z práce. A největší paradox je že si toho ani nevšimla :smich: a já na to čekám už jak dlouho,abych si vyfotil ten stav kdy se to změní ze 199 999 na 200 000 :kol-82::kol-35:. Tak alespoň přikládám foto z mé odpolední jízdy, kdy už jsem přišel 16km s křížkem po funuse ;).

post-3505-034793900 1290194942_thumb.jpg

Zdravim plynarov

Nuz, nove toto - statistika:

O necelych 700 km to bude presne 10 000 km odo dna ked som prestaval auto na plyn( 9/9/2010). Denne robim priemerne 133 km oproti predpokladanym 90 az 100km, doba navratnosti bude teda kuuurna kratsia nez som predpokladal. Este uvidim ako zamiesa ceny to zvysenie spotrebnej dane od januara. Tankujem teraz za 0.43 Eura, ked vidim na pumpe cenovku 1.26 a podobne za benzin, tak mam z plynu super pocit, mal som to nechat prestavat uz davno.

Na aute uz chodim aj na latrinu. :palec2:

Malta: gratulujííí :palec2: No nezbývá, než to zkusit znovu při 300t km... :p Třeba budeš mít větší štěstí a mamina Tě nechá svézt lol

Slant: to už tak býva, myslím, že všichni, co jsme překopali auta na plyn, jsme začali jezdit víc :)

díky Honzíku ... nezbývá než doufat :) ... ikdyž tam mám spíš starost, aby auto ještě jezdilo ;)

Slant: taktak, jak říká Wasřík ;) , když už tam je jednou plyn, tak neřešíš když vezmeš plnou za pět šest stovek, jestli je to sto kiláků nebo 300. Já s autama na plyn najezdil ročně tak okolo těch 20t km, no a když se k tomu přidalo i dojíždění do práce (denně 90km) hned z toho bylo 45 000km ročně ;):p

No, tak to už jsi pěkný extrém... :)

To Slant, který jezdí i na latrínu tolik nalítáno nemá... :p To ty už snad v tom autě i spíš :) a :prc: a kdoví co ještě... :plol

ale neboj další roky jsem to stahoval, druhý byl už jen 40 000, třetí 35 000 a čtvrtý necelých 30, to už byla Felda. Teď už toho není tolik, polovic to má do práce blíže (jen 20km, tedy 40 denně), naopak vytíženější, na mé ježdění do práce, je Felda. Tu máme 2 a tři čtvtě roku a mám na ní už 53 000km :) .

Kuci ja to foukám okolo 35tkm rocne , z predpokladane navratnosti 1 rok uz je to zpet za 8 mesicu :)

S tim hajzlikem jste me fakt dostali , zatim to teda chodim pesky ale zkusim se nad tim zamyslet. Furt mi to ale prijde jako blbost kdyz je to 5m od gauce v obyvaku :)

Evers: :smich: Nebóój, blbost to vůbec není, zkus to taky a uvidíš, že se ti to zalíbí :palec2::)

Malta: no jóóó, to neplatí, to jsou fígle toto, mít 2 káry a rozmělňovat.... :p To se nedělá, kdybys nerozmělňoval, tak už máš beztak namotáno tak půl mega... lol A trhl bys rekord v soutěži o nejzajetější HTPečko.... :p:palec2:

Upraveno od Wassermann

Kuci ja to foukám okolo 35tkm rocne , z predpokladane navratnosti 1 rok uz je to zpet za 8 mesicu :) ...

skoro jsi se trefil, teď jsem to dohledával a na jaře, kdy jsem to měl 5 roků, tak jsem měl lehce kolem 180 000, což je 36t km ročně.

Wassi , je to bliz nez k autu :)

... Malta: no jóóó, to neplatí, to jsou fígle toto, mít 2 káry a rozmělňovat.... :p To se nedělá, kdybys nerozmělňoval, tak už máš beztak namotáno tak půl mega... lol A trhl bys rekord v soutěži o nejzajetější HTPečko.... :p:palec2:

zas tak horké by to nebylo ... bylo by tam o těch 50t km více, takže jen čtvrt mega a myslím že zajetější ju tady mají jiní ... nevím jak teď a jestli jí ještě má, ale uživatel JaKr nyní Jar_da, měl namotáno 200t km když já měl nějakých 164 000km :p , takže skoro by mě zajímalo, zda tu haťapku ještě má a kolik má namotáno

tak to není co řešit, páč kdyby jsi měl hnačku, tak zdržovat se ještě vyzvednutím auta ... lol:smich: :smich:

Jaryn ma fordíka S-Maxe :) nebo tak něco ... aspon teda na poslednim srazu co sem byl mel .)

hm, tak pak by mě zajímalo, kolik měla když šla z domu :feve:

No, tak to už jsi pěkný extrém... :)

To Slant, který jezdí i na latrínu tolik nalítáno nemá... :p To ty už snad v tom autě i spíš :) a :prc: a kdoví co ještě... :plol

Ale hej, my mame latriny aj v praci, to mam 45 km ;) rano obcas byvaju na ceste situacie ktore zvysuju nielen krvny, ale aj crevny tlak.

Boli casy ked som tam aj :prc: , ale brucho uz rastie, zistujem ze je to pohodlnejsie na posteli :palec2:

Ale inak skoro si trafil, lofim v aute od 2 do 3 hodin denne :help:

Upraveno od slant

hm, tak pak by mě zajímalo, kolik měla když šla z domu :feve:

Možná z domu nešla... Mám takového tucha, že jsem někde při prolízání fóra narazil na info, že ji snad přenechal na ježdění některému ze svých zaměstnanců, tak možná u něj lítá stále, ikdyž svoje vlastní pozadí už si vozí v lepším... ;):)

Tak to je ovšem pádný důvod... :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.