Prosinec 15, 201014 r jinak Evers, v první chvíli jsem si říkal když jsem viděl foto, to bude dobré, to bude jen kosmetická vada, ale z toho co píšeš, to zrovna levné nebude . Ale hlavně že jsi celý a že máš havárko.
Prosinec 15, 201014 r no já měl předloni tohle (už jsem to tu jednou dával), bylo to poslední den v práci, před odjezdem na dovču a stálo to 35 litrů a ze svého , takže s tebou plně soucítím
Prosinec 15, 201014 r Si nedobrzdil ??? .... Mno tak jelikoz to mam psany na firmu tak budu doplacet DPH takze sem zvedavej
Prosinec 15, 201014 r ano a přede mnou stál kamion ... neměl na té traverze ani škráblou barvu byla to řetězovka 4 aut, já byl poslední a taky jediný, který neodjížděl po vlastní ose
Prosinec 15, 201014 r No tak povidej jak jste si to rozdelili... nebo kazej nafasoval auto pred sebou ?????
Prosinec 15, 201014 r flastr jsem dostal litr, ale ne proto že bych kamion někam natlačil, ten už stál a ani se nehl když jsem do něj drcnul, dokonce ani šofér se spolujezdcem nepoznal, že jsem do nich žduchl, až když vylezli s kabiny a ucítili chladící kapalinu, tak se šli podívat. Flastra tehdy dostal já a ten kamion přede mnou, páč před ním byla Sonáta, která to ubrzdila před náklaďákem před ním, ale ten kamion už to nedobrzdil a tak našoupl tu Sonátu na tu Aviu, takže Sonáta měla předek i zadek pomuchlaný. Policajtka tehdy říkala, že by nám flastr ani nedali, ale jak na potvoru jeli okolo nějací policejní papaláši a od nich dostali pojeb, že to dostatečně pružně neřeší, páč tam byla v mžiku šílená kolona (no jak jinak, v pátek a frekventovaná silnice Brno - Svitavy)
Prosinec 15, 201014 r Ách tááák, vím, že Fabia je kus solidního auta, ale nějak se mě nezdálo, že by s ní člověk mohl "přeparkovat" kamion... Dat Ti ale flastra mě přijde za daných podmínek stejně nefér...
Prosinec 15, 201014 r kuci tady mala inspirace - ted sem to ulovil takhle se parkuje v hybernske vemme si priklad z nasi policie 1. na zastavce 2. polovici auta na zastavce 3. posledni pan hnedka naproti - k tomu neni co dodat 4. vuz na leve straně v zadu si to naštorcoval rovnou na fairplace kde je vyhrazeno pouze pro taxi neni to nadhera Upraveno Prosinec 15, 201014 r od Evers
Prosinec 15, 201014 r Ách tááák, vím, že Fabia je kus solidního auta, ale nějak se mě nezdálo, že by s ní člověk mohl "přeparkovat" kamion... Dat Ti ale flastra mě přijde za daných podmínek stejně nefér... taky se mi policajtka omlouvala, že už jsem potrestaný už tak dost, když viděla aiuto naložené na odtahovce
Prosinec 15, 201014 r nejrovnější ... to tam byl ještě jeden za nima - ten stál prozměnu v križovatce
Prosinec 15, 201014 r Když jsou opravdu na zásahu, tak musí mít puštěné majáky Jenže oni si vymyslí milion výmluv, cože tam dělali a krásné u nich je, že si "s ohledem na charakter zásahu udělili vyjímku"...
Prosinec 15, 201014 r No jelikož vyskakali s kastrulkama z menzy tak to muselo bejt neco duleziteho...
Prosinec 15, 201014 r a myslíš že kdyby tam někdo zavolal měšťáky že by přijeli? A byli by to ochotni řešit? Spíš asi ne, že ... oni se raději hojí na řadovém občanovi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.