Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

smazáno, Amigovi uděluji důtku a myslím si budu muset pozvat rodiče :smich:

jinak Evers, v první chvíli jsem si říkal když jsem viděl foto, to bude dobré, to bude jen kosmetická vada, ale z toho co píšeš, to zrovna levné nebude :feve: . Ale hlavně že jsi celý a že máš havárko.

Maltaku , uvidime no :))

no já měl předloni tohle (už jsem to tu jednou dával), bylo to poslední den v práci, před odjezdem na dovču a stálo to 35 litrů a ze svého :feve: , takže s tebou plně soucítím

post-3505-0-70548300-1292403369_thumb.jp

Si nedobrzdil ??? .... Mno tak jelikoz to mam psany na firmu tak budu doplacet DPH takze sem zvedavej :)

ano a přede mnou stál kamion ... neměl na té traverze ani škráblou barvu

• Autor

este ze nemam renault !!! lol

post-27-0-13747500-1292404941_thumb.jpg

ano a přede mnou stál kamion ... neměl na té traverze ani škráblou barvu

byla to řetězovka 4 aut, já byl poslední a taky jediný, který neodjížděl po vlastní ose

jaj takze celej flastr si dostal ty vid ? :)

Za to žes natlačil před sebou kamión a odhodil ho na další auta před ním??? :blink::wacko::feve:

No tak povidej jak jste si to rozdelili... nebo kazej nafasoval auto pred sebou ?????

flastr jsem dostal litr, ale ne proto že bych kamion někam natlačil, ten už stál a ani se nehl když jsem do něj drcnul, dokonce ani šofér se spolujezdcem nepoznal, že jsem do nich žduchl, až když vylezli s kabiny a ucítili chladící kapalinu, tak se šli podívat. Flastra tehdy dostal já a ten kamion přede mnou, páč před ním byla Sonáta, která to ubrzdila před náklaďákem před ním, ale ten kamion už to nedobrzdil a tak našoupl tu Sonátu na tu Aviu, takže Sonáta měla předek i zadek pomuchlaný. Policajtka tehdy říkala, že by nám flastr ani nedali, ale jak na potvoru jeli okolo nějací policejní papaláši a od nich dostali pojeb, že to dostatečně pružně neřeší, páč tam byla v mžiku šílená kolona (no jak jinak, v pátek a frekventovaná silnice Brno - Svitavy)

Ách tááák, vím, že Fabia je kus solidního auta, ale nějak se mě nezdálo, že by s ní člověk mohl "přeparkovat" kamion... :p

Dat Ti ale flastra mě přijde za daných podmínek stejně nefér... ;)

kuci tady mala inspirace - ted sem to ulovil takhle se parkuje v hybernske vemme si priklad z nasi policie :)

1. na zastavce

2. polovici auta na zastavce

3. posledni pan hnedka naproti - k tomu neni co dodat

4. vuz na leve straně v zadu si to naštorcoval rovnou na fairplace kde je vyhrazeno pouze pro taxi :)

neni to nadhera :)

post-29106-0-39486900-1292410661_thumb.j

Upraveno od Evers

byly asi na zásahu....na bezdomáče :) :)....

Ách tááák, vím, že Fabia je kus solidního auta, ale nějak se mě nezdálo, že by s ní člověk mohl "přeparkovat" kamion... :p

Dat Ti ale flastra mě přijde za daných podmínek stejně nefér... ;)

taky se mi policajtka omlouvala, že už jsem potrestaný už tak dost, když viděla aiuto naložené na odtahovce

njn Evers, všichni jsme si při parkováni rovni, něktří však rovnější lol

nejrovnější ... to tam byl ještě jeden za nima - ten stál prozměnu v križovatce

Když jsou opravdu na zásahu, tak musí mít puštěné majáky ;)

Jenže oni si vymyslí milion výmluv, cože tam dělali a krásné u nich je, že si "s ohledem na charakter zásahu udělili vyjímku"... :p

No jelikož vyskakali s kastrulkama z menzy tak to muselo bejt neco duleziteho...

Si piš, že bylo... lol

Upraveno od Wassermann

Tak to se teda hluboce omlouvam ... sem netusil :)

a myslíš že kdyby tam někdo zavolal měšťáky že by přijeli? A byli by to ochotni řešit? Spíš asi ne, že ... oni se raději hojí na řadovém občanovi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.