Leden 5, 201114 r Autor tu je cely cennik v I. cenovej skupine : pokec o sadzobniku a tu je download : download P.S.: budte radi chlapi usati, ze je tam tento ministerko, ktori sa snazi priblizit ceny nemeckym, lebo ten jebusko predtym, dostal za ulohu stlacit pocet nehod dolu za akukolvek cenu, aj za cenu velkeho bica na soferov. Upraveno Leden 5, 201114 r od colins
Leden 5, 201114 r Tak do Vaší politiky nevidím a ani vidět nechci, mám toho dost u nás... Tak jen věřme, že dosáhne kýženého efektu a nerozdmychá třeba korupci policajtov...
Leden 5, 201114 r Autor dobre si trafil ! vsetky auta mali mat kamery, aby sa zabranilo korupcii, ALE nebudu....lebo cena, lebo, bla bla.... ale ani u vas to nevyzera ruzovo, ak zase noviny neklamu... trestanie piratov
Leden 5, 201114 r Což o to, oni páni zakonodarcovia vždycky chcú niečo dobré pre nás.... len "občas" z toho vyjde (ne)pěkný paskvil.... Takže uvidíme.... řekl slepý a stoupl do ho*na....
Leden 7, 201114 r Autor nechcete nikto "zazrak" modernej fyziky ? ..."Spaliny přestanou vytvářet charakteristický zápach,obzvláště při naftě a LPG".... ...."znizenie spotreby Oktavia 1,6 LPG z 10.9 ma 9.2" magnetizer-expander Upraveno Leden 7, 201114 r od colins
Leden 7, 201114 r Přijde blondýna v Rakousku do supermarketu a na prodavačku vychrlí "Máte tady tužkový baterky???" Prodavačka se německy vyciví: "Wie, bitte?" "Né, nabitý, ty krávo...!
Leden 7, 201114 r nechcete nikto "zazrak" modernej fyziky ? ..."Spaliny přestanou vytvářet charakteristický zápach,obzvláště při naftě a LPG".... ...."znizenie spotreby Oktavia 1,6 LPG z 10.9 ma 9.2" magnetizer-expander nekup to za 419,- Kč ... nechápu těch 14 zoufalců co už to koupili
Leden 11, 201114 r majstri nieco na zlepsenie nalady Recept roka 2010 v súvislosti so zvyšovaním životných nákladov dovoľujem si zaslať jednoduchý a lacný recept na rýchle výživné jedlo, ktoré dobre pomáha kompenzovať súčasný nárast cien. Odporučili mi ho na MF SR, takže asi vedia, o čom hovoria... Potrebujete: Za 50 centov cibule, za 50 centov octu a liter horúcej vody. Postup: Cibuľu pokrájajte, pridajte ocot a horúcu vodu. Všetko vlejte do lavóra a sadnite si do toho holou riťou. Takto získate dve teplé šunky, dve vajcia natvrdo, utopenca s cibuľou a octom. A kto má k tomu rád tatarku, môže sa trochu pohrať s utopencom ... ______________________________________
Leden 11, 201114 r este jeden sofersky Ide chlap s nákladiakom po diaĺnici, zle odhahne výšku nákladu a zasekne sa pod mostom. O chvíľu dorazí policajné auto, jeden policajt príde ku kabíne v ktorej sedí naštvaný šofér a pýta sa : Tak čo pán šofér, zasekli ste sa, že ? Nie, veziem most a práve mi došla nafta ! ____________________________
Leden 11, 201114 r nieco aktualne pre nas starsich Vedecká definícia plešiny: Dialektická premena hlavy na riť keď sa najprv mení forma a potom obsah!
Leden 14, 201114 r Autor Malé děvčátko se ptá své matky: "Mami, můžu vzít psa na procházku kolem našeho domovního bloku?" Matka odpoví, "Ne, protože hárá." "Co to znamená?" zeptá se dítě. "Běž se zeptat tatínka. Myslím, že je v garáži." Malé děvčátko jde do garáže a říká: "Tati, můžu vzít Belle na procházku kolem našeho domovního bloku? Ptala jsem se maminky, ona ale řekla, že pes hárá a abych se šla zeptat tebe." Otec řekl: "Přiveď Belle sem." Vzal hadr, namočil jej do benzínu, potřel jím zadní část psa, aby zakryl zápach a řekl: "Dobrá, můžeš jít. Ale drž Belle na vodítku a obejdi s ní blok jenom jednou." Malé děvčátko se psem odešlo. Za několik minut se ale vrátilo a pes na vodítku chyběl. Překvapený otec se zeptal: "Kde je Belle?" Malé děvčátko odpovědělo: "Asi v polovině cesty kolem bloku jí došel benzín a nějaký pes se ji teď snaží dotlačit domů... pani plynari dufam prepacia vtip o benzine !!!
Leden 15, 201114 r colins cim si starsi tym myslis na vecsie kokotiny a to sa mi velmi paci ty si moja krvna skupina asi si necham narast fuuuuzy
Leden 15, 201114 r Za totáče u moře v Bulharsku se ptá vnouček své babičky: "Babi, můžu si hrát s tvejma prsama?" "No můžeš, Petříčku, ale nechoď s nima nikam daleko...!" V téže době na Rujáně na FKK (nudapláž) se ptá asi 4letá holčička své matky: "Mami, co to má támhle ten chlapeček mezi nohama dole na bříšku...?" Matka se mírně zarazí, čím uspokojit zvědavost malé treperendy po anatomii opačného pohlaví a pak vyhrkne: "Ále to je jen taková píšťalka..." Malá odběhne, ale vcuku letu je zpátky a hlásí: "Ale mami, ta píšťalka mu nepíská...!"
Leden 18, 201114 r Autor Paule, nemluvil tam i tvůj šéf ? ..."vyšší životnost motorového oleje"... myslite ze je to pravda ?
Leden 18, 201114 r Teorie, kterou slýchám léta... Na druhé straně misky vah je zase známá věc, že olej rychleji degraduje, když se jezdí převážně na krátké vzdálenosti, což je můj případ. Takže pro mne, sumasumárum, ježdění na lpg mi životnost oleje prodlouží, trajdání na krátké vzdálenosti zase zkrátí, takže ve výsledku dodržuju intervaly výměny oleje, které předepisuje výrobce a jsem na svým... Ale u svého zánovního auta bych ani jinak neměl odvahu s intervalem výměny oleje šachovat a natahovat jej, ať je teorie jakákoliv. Vždyť je to krev motoru a záleží na ní hodně
Leden 18, 201114 r Me ten clanek prijde ujetej. To vypada, ze autor ho napsal uz loni, a teprve ted mu to vydali ... Cena 15 Kc/litr LPG... kdeze ty casy jsou ; No pak tvrzeni o rozdilu cca 1 Kc nakladu na jednom kilometru
Leden 18, 201114 r nazdar uličníííííci .) no nazdar, čéče, že se taky ukážeš ... válel sis šunky na Bahamách nebo co? se budu muset zeptat ještě jednůc, páč si ještě neodpověděl ... kolik stála oprava toho tvého žlutého ďábla ... teda jestli to není tajné
Leden 18, 201114 r Me ten clanek prijde ujetej. To vypada, ze autor ho napsal uz loni, a teprve ted mu to vydali ... Cena 15 Kc/litr LPG... kdeze ty casy jsou ; No pak tvrzeni o rozdilu cca 1 Kc nakladu na jednom kilometru třeba myslel průměrnou roční cenu, ale jinak souhlas, kdybych byl neLPGéčkař, tak v toto roční období bych sakra zvažoval zda plyn dát či nee. Upraveno Leden 18, 201114 r od Malta
Leden 18, 201114 r jj, kdybych uz nemel LPG, tak na zaklade tohoto clanku se rozhodne nehrnu do prestavby... ted perlicek autora je tam vic A podle me si vycucal z prstu i ty odpovedi uzivatelu (ne servisaku) .... treba - hned ten prvni, pan Navratil: .... predpoklada, ze se mu investice brzo vrati... myslim ze kazdy kdo uvazuje o prestavbe si udelal kalkulaci, tak to snad mohl uvest konkretni cislo... nebo dalsi ... castejsi meneni svicek - otazka korun ... pokud vymeni 4 svicky do 100 Kc, tak je to otazka korun... ale svicka je cca 100 Kc takze pak uz je to otazka stokorun ... kde ma cenu za dalsi emise na LPG? ... proste clanek k nicemu, resp. neni pro ty, ktere by mel presvedcit o vyhodnosti prestavby. Upraveno Leden 18, 201114 r od ekimcz
Leden 18, 201114 r třeba to byl článek na zákázku vlády ... nalákejte co nejvíc plynařů a až vás bude hodně, my vám za to zvedneme spotřební daň na LPG
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.