Leden 21, 201114 r hlasim sa na oslavu este sa ozvem teraz idem vyriesit predaj fabie tak drzte palce
Leden 21, 201114 r kua my sme tu skoro vsetci jeden rocnik a kdo nie tak aj tak je nas kamarat ja som husakove dieta rocnik 70 ale vykat mi nemusite ja si na tom nepotrpim fabiu este mam ale zajtra asi pude a ked nie zajtra tak inokedy apotom jej na zahradke postavim pomnik za zasluhy:palec2:
Leden 21, 201114 r skusam samozrejme co najviac ale aby asi bol v obraze ako si zijeme na slovensku za dva litri evri si pridu do hodiny pre nu
Leden 21, 201114 r tak to je pěkná cena, však pokud si pamatuji, máš tam toho už spousty povyměňovaného ne? Co pamatuji tak tlumiče
Leden 21, 201114 r teď jsem jen tak juknul na Aukro a co nevidím eS šedesátka a pro tebe jen přes kopec , žádný Prágl http://aukro.cz/item...a_puvod_cr.html Upraveno Leden 21, 201114 r od Malta
Leden 21, 201114 r mam pocit ze tam je original motor karoseria a olejove vzpery kufru ostatne asi vsetko uz vymenene ale napriek tomu nedam na fabiu dopustit aby som to porovnal s citroenom tak fabia ma neporovnatelne slabsie loziska a homoklby. u citroena predna naprava aj loziska zatial bez problemov ale naposledy som riesil aktivne alternator pretoze sem tam blikol tak som kupil novy aj s kladkami spolu 300 evri a to kurva boli len zle ukostrene kable a cil mam novy alternator a dobry pocit na dusi
Leden 21, 201114 r to ja mam lepsiu naftu 5D teda petvalec 2,4 so zarucenym povodom v plnej vybave aj s kozou v zlatej metalize a dokonca levnejsi protoze je ....... a to dopisem ked ju budem mat doma
Leden 21, 201114 r ale zabudli sme na cosi vtipne myslienka na zaver dna "Každý muž potrebuje manželku, pretože je plno takých vecí, za ktoré jednoducho nemožno viniť vládu."
Leden 21, 201114 r este jeden zo zivota Aký je rozdiel medzi slovenským a kanadským drevorubačom? Žiadny. Každý si za týždeň zarobí na cestu do Bratislavy.
Leden 21, 201114 r Amigo, Amigo, kam ty na to chodíš Jinak jsem se začal bát, že se tu rozjela kroužkovaná a já jsem tu chudák sám, samotinký, mladinký a neokroužkovaný, nepolíbený a za ruku nevoděný... Ale snad mě za to nevyobcujete
Leden 21, 201114 r Wassermann - jestli pak víš, čím se správně kroužkujou ptáci? No přece RTĚNKOU .... lol
Leden 22, 201114 r waserman neboj na nas semuzes spolehnout jestli budes chtit my ti nejakou samicku najdeme
Leden 22, 201114 r Autor Jinak jsem se začal bát, že se tu rozjela kroužkovaná a já jsem tu chudák sám, samotinký, mladinký a neokroužkovaný, nepolíbený a za ruku nevoděný... Ale snad mě za to nevyobcujete pokojne priatelu ! mal by si vediet, ze muzi sa delia na 2 skupiny : na zenatych a na mudrych !!!!!
Leden 22, 201114 r Ekkar: přesně tak collins: tak ti nevím, ženatý stopro nejsem, to bych o tom musel vědět a na to druhé se taky nějak necítím Ale to bude asi tím, že s manželstvím je to prý tak, že kdo tam je, chce ven a kdo tam není, chce tam A nevěří ženáčům, když si stěžují, že není o co stát... Amigo, priaťel moj, normálně bych samozřejmě s díky odmítl, každý ať si hledá své štěstí sám, ale pokud poradíš, nasměruješ nebo alespoň pošeptáš, kde hledat takovou samičku, co se s ní budu i po 21 letech manželství vodit za ručičku, každý den ji boskat, nosit květy a s nadšením jí kupovat Volvo, tak takovou radu určitě neodmítnu...
Leden 22, 201114 r kazdopadne hledej na vesnici a ked nenajdes tak ti mozme ako kamarati poziciavat nase hlavne ked bude treba nieco nakupit a bude treba muzskeho sponzora.
Leden 22, 201114 r zdar panove tak to zhodnotime fabiu este mam a volvo este nemam a nalada vyborna popijam si domka vinko aj s maminu ale ta nastastie pije caj este som chcel napisat. dostal som navod ako si pridat priatelov tak to skusim tak nebudte prekvapeny ak tam budete alebo tam nebudete este neni vsem dnum konec pekny vecer vsetkym
Leden 22, 201114 r chlapci, chlapci den vás tu nechám bez dozoru a jedna perla za druhou , už dlouho jsme se s maminou tak moc nezasmáli
Leden 22, 201114 r a kde si bol ja som si ani nevsimol ze tu nie si mali ste vari celodennuoslavu vyrocia svatby ale hlavne ze uz si v poriadku spatky a pozdrav mamcu
Leden 22, 201114 r Malta: A to jako čemu? Mému hledání mé budoucí panímámy pro příštích minimálně 21 let na vesnici nebo Amigovým doporučením? Amigo: díky za nabídku Až budu pociťovat nutkavou potřebu tak u Vás zazvoním Takže počítej, že budu zvonit v pondělí, v úterý, ve středu...
Leden 22, 201114 r všemu co jste tu napsali .... no počkej, jaképak zvonění, pokud si dobře pamatuji, tak jsi byl v Chorvě zase se svojí navrátivší beruškou ne? Nebo už si zase sbalila kufírky a je pryč ?
Leden 22, 201114 r waserman ty si to vobec nepochopil zena nepotrebuje muza na ale na sponzorstvo takze nezvon zbytocne lebo som si isty ze v pondelok ,utorok stredu ju boli hlava v sobotu to uz bude lepsie ale to je rada na mne ako podakovanie zato ze som bol cely tyzden dobry ty tusim vidis na manzelstve len tie prijemnejsie veci a okrem toho po 21rokoch sa sulozi len v sebaorane
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.