Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hlasim sa na oslavu este sa ozvem teraz idem vyriesit predaj fabie

tak drzte palce :help:

kua my sme tu skoro vsetci jeden rocnik a kdo nie tak aj tak je nas kamarat :palec2:

ja som husakove dieta rocnik 70 ale vykat mi nemusite ja si na tom nepotrpim :p

fabiu este mam ale zajtra asi pude a ked nie zajtra tak inokedy apotom jej na zahradke postavim pomnik za zasluhy:palec2:

skusam samozrejme co najviac ale aby asi bol v obraze ako si zijeme na slovensku za dva litri evri si pridu do hodiny pre nu :palec2:

tak to je pěkná cena, však pokud si pamatuji, máš tam toho už spousty povyměňovaného ne? Co pamatuji tak tlumiče

mam pocit ze tam je original motor karoseria a olejove vzpery kufru lol ostatne asi vsetko uz vymenene ale napriek tomu nedam na fabiu dopustit :palec2: aby som to porovnal s citroenom tak fabia ma neporovnatelne slabsie loziska a homoklby.

u citroena predna naprava aj loziska zatial bez problemov ale naposledy som riesil aktivne alternator pretoze sem tam blikol tak som kupil novy aj s kladkami spolu 300 evri a to kurva boli len zle ukostrene kable lol:p a cil mam novy alternator a dobry pocit na dusi :help:

to ja mam lepsiu naftu 5D teda petvalec 2,4 so zarucenym povodom v plnej vybave aj s kozou v zlatej metalize

a dokonca levnejsi protoze je ....... a to dopisem ked ju budem mat doma :palec2:

ale zabudli sme na cosi vtipne

myslienka na zaver dna

"Každý muž potrebuje manželku, pretože je plno takých vecí, za ktoré jednoducho nemožno viniť vládu." lol

este jeden zo zivota

Aký je rozdiel medzi slovenským a kanadským drevorubačom?

Žiadny.

Každý si za týždeň zarobí na cestu do Bratislavy. lol

lol Amigo, Amigo, kam ty na to chodíš lol

Jinak jsem se začal bát, že se tu rozjela kroužkovaná a já jsem tu chudák sám, samotinký, mladinký a neokroužkovaný, nepolíbený a za ruku nevoděný... :feve:

Ale snad mě za to nevyobcujete :p

Wassermann - jestli pak víš, čím se správně kroužkujou ptáci?

No přece RTĚNKOU .... lol lol lollol

waserman neboj na nas semuzes spolehnout jestli budes chtit my ti nejakou samicku najdeme :palec2::)

• Autor

Jinak jsem se začal bát, že se tu rozjela kroužkovaná a já jsem tu chudák sám, samotinký, mladinký a neokroužkovaný, nepolíbený a za ruku nevoděný... :feve:

Ale snad mě za to nevyobcujete :p

pokojne priatelu !

mal by si vediet, ze muzi sa delia na 2 skupiny :

na zenatych a na mudrych !!!!!

lol

Ekkar: přesně tak :palec2:

collins: tak ti nevím, ženatý stopro nejsem, to bych o tom musel vědět a na to druhé se taky nějak necítím :) Ale to bude asi tím, že s manželstvím je to prý tak, že kdo tam je, chce ven a kdo tam není, chce tam ;) A nevěří ženáčům, když si stěžují, že není o co stát...:feve::)

Amigo, priaťel moj, normálně bych samozřejmě s díky odmítl, každý ať si hledá své štěstí sám, ale pokud poradíš, nasměruješ nebo alespoň pošeptáš, kde hledat takovou samičku, co se s ní budu i po 21 letech manželství vodit za ručičku, každý den ji boskat, nosit květy a s nadšením jí kupovat Volvo, tak takovou radu určitě neodmítnu... :p:palec2::)

kazdopadne hledej na vesnici :palec2:

a ked nenajdes tak ti mozme ako kamarati poziciavat nase :p hlavne ked bude treba nieco nakupit a bude treba muzskeho sponzora. :help:

zdar panove tak to zhodnotime

fabiu este mam a volvo este nemam lol a nalada vyborna popijam si domka vinko aj s maminu ale ta nastastie pije caj :p

este som chcel napisat. dostal som navod ako si pridat priatelov tak to skusim tak nebudte prekvapeny ak tam budete alebo tam nebudete :help: este neni vsem dnum konec

pekny vecer vsetkym

chlapci, chlapci den vás tu nechám bez dozoru a jedna perla za druhou :palec2:, už dlouho jsme se s maminou tak moc nezasmáli :smich:

a kde si bol ja som si ani nevsimol ze tu nie si :p

mali ste vari celodennuoslavu vyrocia svatby :prc:

ale hlavne ze uz si v poriadku spatky a pozdrav mamcu kol5

Malta: A to jako čemu? :feve: Mému hledání mé budoucí panímámy pro příštích minimálně 21 let na vesnici nebo Amigovým doporučením? :p

Amigo: díky za nabídku :palec2: Až budu pociťovat nutkavou potřebu :prc: tak u Vás zazvoním lol

Takže počítej, že budu zvonit v pondělí, v úterý, ve středu... :p

všemu co jste tu napsali .... no počkej, jaképak zvonění, pokud si dobře pamatuji, tak jsi byl v Chorvě zase se svojí navrátivší beruškou ne? Nebo už si zase sbalila kufírky a je pryč :help:?

Dvakrát nevstoupíš do jedné řeky... ;)

waserman ty si to vobec nepochopil zena nepotrebuje muza na :prc: ale na sponzorstvo

takze nezvon zbytocne lebo som si isty ze v pondelok ,utorok stredu ju boli hlava :help:

v sobotu to uz bude lepsie ale to je rada na mne :prc:lol ako podakovanie zato ze som bol cely tyzden dobry

ty tusim vidis na manzelstve len tie prijemnejsie veci a okrem toho po 21rokoch sa sulozi len v sebaorane :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.