Březen 4, 201114 r si nepozeral spravy predvcerom na jojke mame u nas pytliaka a ja som rybar tak bude volaka kuracina ta je teraz lacna ked je jedovata ja zrazene nemam nic moc par vtakov jednu kocku a dve vevericky a to mi celkom staci za tie roky
Březen 5, 201114 r ak je drevokocur veverka tak mam dve trofeje a zabudol som jedneho cyklistu ale bol na vine v noci neosvetleny tak som ho riadne zjebal ze chodi jak kokot a ked nema na svetlo nech sedi doma a ani necekol asi uznal ze mam pravdu alebo videl ze som silnejsi
Březen 5, 201114 r Taky mám jedného "drevokocúra" - ale to už je asi 20 let, jinak několik zajíců (jeden byl obzvlášť dobrej - na víně s knedlíčkem.... ), jednoho bažanta, pár slepic a moc nechybělo a měl jsem ještě jako šoférské ucho (řidičák asi měsíc!!) "na kontě" srnku - ale ubrzdil jsem to, jen jsem do ní žďuchnul - šla mi v noci na poslední moment přes silnici celá tlupa srnčího a tahle se nějak opozdila, vyskočila z pankejtu skoro až těsně před autem... naštěstí jsem začal brzdit už když jsem viděl ve světlech jít přes silnici srnce, asi 90m před sebou... Ale zatímco ty menší "oběti" jen zaramplujou dole o nápravnici nebo nanejvýš o nárazník, tak ta srnka by byla až na haubně a možná i v čelním skle - autí byla rodičovská šáde 120, tam by to asi bolelo dost... Než jsem začal brzdit, měl jsem tam dobrých 90...
Březen 5, 201114 r tak to ja pridam s fiatom som odtrhol zigulaku predok a za mesiac po oprave som oktavii zlomil predne koleso a mne na fiatiku odtrhol chladic a avetko sa predalo jak nove neburane a keby boli este styri aj tie sa predaju taky bol zaujem ked je dobra cena este vam stem pripomenut ze dnes je sobota tak nezabudnut umyt kozku ,oholit, navonat, dat si za jeden a sup na prasacinky
Březen 5, 201114 r No jak to tak čtu, tak mám pocit, že u Amigů doma je veselo hlavně ve středu a v sobotu...
Březen 5, 201114 r Něco málo inspirace (nejen) na sobotní večer (nejen) pro Amiga: http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/226779-lekce-milovani-nejen-pro-sobotni-vecer.html Tak hlavně šup, šup kluci :prc:
Březen 5, 201114 r Unas je veselo furt aj ked sa neprca ale to je preto ze ja sa viem potesit z kazdej malickosti viete chlapci ako je potom krasne na svete ja som dllllllho zenaty ale este som sa doma nehadal zena sa aj chcela ale zistila ze to nema zmysel je krajsie sa usmiat a pohladit ako si robit zle krasny vecer kamarati a zajtra mozte spinkat az do 10tej nejde sa do prace malta co bude k obedu neco srnci ekar a u vas drevokocur na smetane s knedlickem
Březen 5, 201114 r malta neda mi to nereagovat tak ako ja reagujem ale pises ze srnci by mamina nepolkla nic si s toho nedelej moje taky nechce polikat dobrou kamarati musim na kute
Březen 6, 201114 r nazdar majstri tak ako si uzivate nedelu to je pohodicka ja som rano za tri hodky stihol spracovat cele vlonajsie uctovnictvo aj s penaznym dennikom a vypisat danove priznanie som jednoducho borec ale kurva co ma velmi mrzi ze sa zas tym nenazratym kurvam neuslo nic z mojich penazi kto vie ci aj v pohode zaspim no a este k vcerajsku ja som sice isiel spinkat ale ked prisla spat zena tak ma presvedcila ze uz je nedela a nie sobota a ja sa nehadam tak som zaspal s tvrdym vtakom a s dlhym nosom ale uz som to rozchodil ale zato dnes som plny elanu a mozem si ho zasanovat na zajtra do prace
Březen 6, 201114 r Jsem jen nepochopil, jestli si chces do te práce zasanovat vtáka lebo elán... No je pravda, že manželství, jak tak koukám, mám svoje kouzla Asi ještě chvíli odolám těmto "svodům". Zvlášť proto, že mě teď stejně nikdo nesvádí a k manželství už vůbec nee
Březen 7, 201114 r no včera jsme se ráno vzbudili po osmé a tak jsme přemýšleli zda se nepojedem podívat do Prahy. Nakonec jsme rychle něco hodili za škraň a vyrazili jsme. V Mýtě u Tank ONO nabrali plnou za 16,50 a valilo se. Zpátky jsem stařenku Andělu protáhl, stoupl jsem jí na krk, teda chvíli jí to trvalo , ale těch 180 ještě dá, dokonce i pokojstr v TDIčku to vzdal (ale myslím to byl též tříhrnek v jednačtyřce, páč jednadevítka by mě udělal ani bych nemrkl). Jen jsem furt sledoval špígl, zda se nepohybuje po okolí pašík třišestka. Když jsem jeli do Práglu ráno, potkal jsem jak hradečáky tak i pražáky a obojí měli vždy někoho odstaveného .
Březen 7, 201114 r to jen tacho , reál je někde jinde a nemysli že jsem je držel 10km, tak jsem stařenku zase trápit nechtěl
Březen 7, 201114 r Jen aby se při takovýchto zkouškách chudák stařenka Andělka vůbec dočkala svého svátku, jmenin, narozenin, či jak to u Vás v rodině s ní vlastně máte... A to ani nemluvím o tom, že už je to tento pátek...
Březen 7, 201114 r los amigos, zase som si isiel oci vyocit, ale strieborny citrolen berlingo som nevidel. zato videl supertajny feldaradar a to rano aj poobede a dve oficialne policajne auta. zacina nam to byt nejak o drzku., clovek aby furt cumel na tachac.
Březen 7, 201114 r slan az teraz som sa vratil z tn tak preto si ma nevidel inak rano o pol osmej uz radarova felicia jazdila smerom na tn. oni kurvy asi potrebuju peniaze musime sa lepsie kontrolovat
Březen 7, 201114 r tak tu druhou jsem ti smázl ... když je to jenom 2x to je ještě v pohodě, ale v sekci ostatní jsem viděl dnes jeden příspěvek 7x
Březen 7, 201114 r Jen aby se při takovýchto zkouškách chudák stařenka Andělka vůbec dočkala svého svátku, jmenin, narozenin, či jak to u Vás v rodině s ní vlastně máte... A to ani nemluvím o tom, že už je to tento pátek... no řeknu ti to přesně jak to Anděla má ... jak píšeš, jmeniny má v pátek a to půjde na technickou , jinak narozky slavíme až 15.3., to je když jsme si ji dovezli domů, před 6 lety. Jinak ona je zvyklá, že jí občas protáhnu faldíky ... to aby nezlenivěla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.