Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

vzdy som vedel ze je lepsie byt zdravy a bohaty ako chory a chudobny :palec2:

ale neviem kam patrim ja som len zdravy a chudobny :p a napriek tomu stastny :palec2:

malta a ostatni kamarati nech ste vsetci vzdy zdravi a stastni :palec2:

Tak tak...

To takhle přijde Karkulka neohlášená k babičce do chaloupky, celá rozjařená vrazí do dveří a vyděsí se:

"Babičko, proč máš tak veliké oči?"

"Ale kuš, smrade a zavírej! Nevidíš že seru...???!!!"

neco pro maltu na polechtani operacni jizvy :help:

Učiteľka vraví deťom v škole:

- Keď príde Móricko a povie nejaké neslušné slovo, dievčatá vstanete a

odídete z triedy.

A tak začala hodina. Učiteľka sa pýta detí:

- Tak detičky, kto mi povie, čo je nového v našom meste?

.........Móricko sa prihlási a povie:

- V našom meste sa stavia "Bordel".

Na to dievčatá vstanú a odídu. Móricko za nimi kričí:

- Kde utekáte, vy kurvy, ešte sú len základy lol

servus chalani, tak jsem zpět :palec2:. Děkuji vám všem za morální podporu kol5. Nakonec to nebylo až tak hrozné, jak jsem si představoval. O průběhu operace vám toho moc neřeknu, páč nevím proč ale nějak jsem to zaspal lol. Jinak žlučník už asi vyletěl komínem a na břiše mám celkem 6 štichů (3 pod hrudní kostí - první laparo nástroj,1 nad pupkem pro kameru,1 od drénu,1 od druhého laparo nástroje). Páteční operace trvala 1:22 jak jsem si stihl dnes rychle přečíst z operačního protokolu, než přišla velká vizita, operovala mě doktorka. Jinak pooperační průběh v pohodě, sám jsem byl překvapen jak mi bylo v pohodě. Nejhorší asi byla ta dvoudenní hladovka a čůrání do bažantu lol. Z holení také nebyl žádný erotický zážitek :p, páč žádná hezká sestřička, ale sanitář lol.

Vítaj mezi živýma - a dík za Sadraje - vyřízeno jinde...

Ahoj Martine, vítej po reinkarnaci :palec2: a pozdravuj sestřičky :prc:lol

Ale hlavně, že to dobře dopadlo... :palec2:

• Autor

laparo ??

to je ten novy sposob operovania pomocu lyziarskych palic,

ktore do teba strkaju ??

brrr..

no s klasikou by mě tak rychle nepustili a rozhodně bych nebyl tak pohyblivý :prc::smich:

nazdar kamarade :palec2: a nariadujem ti aspon mesiac oddychovat a zajebavat sa a hlavne nic nerobit a mysliet len na somariny a prasaciny :prc:

vdaka, ale tak dlho to asi nepojde ... nebral jsem si neschopenku a navíc by mi podřízení udělali z tej laboratoře kulničku na dříví a zvlčeli by :smich:

daj tam vebkameru a diriguj to z domu :palec2:

zrob ako ti je najlepsie hlavne ze si OK :palec2:

povedas taky home office ... možno jich preventivně dohukam vo čtvrtek lol, pojdem okolo, taká léčba šokom :smich:

• Autor

ozaj, kde ti to robili ? v Olmiku ??

moja najdrahsia navrhuje ist ta navstivit a ty myslis na prepadovku v praci....jejdanenky! lol

Upraveno od colins
gramatyka

Takového šéfa bych "miloval"... :p

nene, operovali mě v Boskovicích.

Nakonec jsem jel do Brna dnes, ale nestavil jsem se tam ;), nechal jsem je žít. Nakonec mi volali když jsem jel večer z Brna, ale stavovat jsem se tam nakonec nemusel, páč se problém pořešil naštěstí jen po telefonu. Ale já jim to říkal .... teda co vy budete dělat až já tady nebudu lol a vydrželo jim to dva dny a už volají ;)

• Autor

2 dni a uz volaju.

to su vazne Prokes s Koplikom take dreva ???? lol

áááá Lubošek mi posílal mail do práce a vrátila se mu automatická odpověď v nepřítomnosti co ;). No Koplík nee, to je můj šéf, ale Prokeš je takový nesamostatnější :p, holt je ještě mladý a bojí se rozhodnout, vždy čeká na rozhodnutí rady starších lol.

a jak chřipka, už jsi ji zdolal?

Mládí vpřed, stáří na svá místa... :)

Mladý se bojí rozhodnout a o šéfovi říct veřejně, že je dřevo, přeci jen nejde... lol

teda Honzíku, budu tě muset ostře pokárat před nastoupenou jednotkou :smich:

No jo no, už si dávám po hubě dobrovolně a sám :p

Upraveno od Wassermann

:smich:

a jak tunel Dobrovského, už se v kauze nějak pokročilo?

Kde žiješ, že nesleduješ zprávy? :) Kauza ukončena, daňové poplatníky stála hezkých pár mega a už se vesele kope dál ;)

Jen bych navrhoval propříště takovým přitroublým a hlavně notorickým stěžovatelům, co nesouhlasí vždy a se vším, ať se buďto dobrovolně odstěhují třeba na Mars, zastřelí anebo ať celé to nesmyslné zdržení zaplatí ze svého ;)

Jenže tak pokrokoví soudruzi tady nejsme ani víc jak 20 let po revoluci :feve:

víš, na podzim jsme měli seminář na management pracovní doby a tam nám bylo řečeno, že se na zprávy nemáme dívat, že jsou příliš depresivní, že to má negativní vliv na naši práci, že se máme raději dívat na Večerníčky a tak já se raději dívám na Vydrýska, Boba a Bobka, A je to lol

• Autor

a jak chřipka, už jsi ji zdolal?

chripku som dnes musel vyhlasit za ukoncenu, lebo manzelka by ma inak nepustila na futbal.

dal som 3 goly a jednu slivku.

a terazky lezim bezvladne v kyslikovom stane rozbity jak Fukusima a rozmyslam,

co ma na to kolektivnom sporte tak pritahuje.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.