Duben 9, 201114 r martine s radosti kdys nemam co na praci myslim jen na tebe a vzhuru do bezvedomi pomoci fernetu a hlavne to zdravi kamarade
Duben 10, 201114 r Dodatečně též všechno nejlepší Ať se Ti vše v životě daří a slouží Ti zdraví i všechno ostatní, co sloužit má
Duben 11, 201114 r Že ses ani nepochlubil, Malťane - tak teda ode mne: Přeju Ti všecko nejhorší na světě (ať se Ti vyhejbá!!!) a ať už se Ti nikdy nepostaví (nic špatnýho do cesty!!!) Ekkar
Duben 11, 201114 r Malta, nazdravie. Mozes oslavit, ale nie takto: http://www.topky.sk/cl/13/1261601/FOTO-Opity-Anglican-na-Skode-Na-troch-kolesach-presiel-6-5-km- Upraveno Duben 11, 201114 r od slant
Duben 12, 201114 r dyk se néni ani čém chlubit ale i tak vám hošani děkuji . A slavit tímto způsobem bych věru nechtěl
Duben 12, 201114 r malta kdys nemuzes chlastat tak to oslav poctivou praaaaci a my si chlastnem za tebe na tvoje zdravi chlapci je pol tretej tak sup sup domov a zajebavat sa
Duben 12, 201114 r kůrňa chodí si ak riaditel na deviatou a pol tretej domov a ja aby som drel do piatej vecer
Duben 12, 201114 r No co se divíš, pracovní řády už se nerozdávají ani nenosí, pytel plnej a když musíš, tak musíš, no tak valí Tedy jestli jsou mé znalosti slovenčiny dostačujúce a dobře jsem to pochopil...
Duben 12, 201114 r mali ste sa lepsie ucit a mohli ste pracovat len do druhej honziku zajebavat sa znamena nic nerobit a len tak sa potulovat a uzivat si zivot a okrem toho ja uz mam dnes narok odkrutil som si svojich 320km a zarobil kopec penazi
Duben 12, 201114 r 320km? To jsi nedělal nic jiného než jen řídil aby jsi stihl jet o půl třetí domů ne? A kdy jsi teda vydělával ty money?
Duben 12, 201114 r ja za to ze ridim dostavam penize no a popri tom este neco malyho zavezu a muzu jit do domuuuu
Duben 13, 201114 r hosi mam na vas jednu prosbu, pri dnesnych cenach benzinu velmi uvazujem nad montazou LPG. potreboval by som poradit firmu na sk, s ktorou mate dobre skusenosti a hlavne ktora montovala LPG do trojvalca. diky
Duben 13, 201114 r tak možná by neškodilo, aby jsi aspoň blíže specifikoval region, těžko asi pojedeš udělat přestavbu z Košic do Blavy že
Duben 13, 201114 r domino neviem ti poradit kolega jazdi do Malej Mače pri Sladkovicove mechanik sa vola ĆAMBAL. Na mojom montovali v brezne malta ti nevidis podla znacky ze TT-TTTTT je TORONTO ale asi skor Trnava
Duben 13, 201114 r aha, avataru jsem si nevšiml ... taky kdo se má v těch vašich miliónech okresů vyznat, kde každá dědina je okresní město
Duben 13, 201114 r tak tak kazda dedina je zaroven okres a bratislava je nasa hlavna dedina ... a tak ako pise amigo, moja rodna dedina je trnava, ale za kvalitnym servisom sa nebojim vycestovat aj dalej
Duben 13, 201114 r poznam poznam, ved sme sa aj parkrat stretli a pokecali a dik za radu, hned sa ho idem spytat, kde to jemu montovali
Duben 14, 201114 r akorát že on má podtlak, takže je otázkou, jaké mají zkušenosti v "jeho" servisu se sekvencem a na tříhrnek
Duben 14, 201114 r myslim ze kazdy mechanik montuje aj sekvenc inak by nemal sancu sa zivit montazou LPG. A dobry mechanik je karel lpg podla toho co tu citam tak ten tomu rozumie ja som u mechanika nebol asi 5 rokov ja som kupoval auto aj s plynom a klop klop mal som stastie a nejebe sa to a malickosti riesim sam dokial to funguje tak do toho nerypem a neriesim to
Duben 14, 201114 r no jasně to nepopírám, že montuje aj sekvenc, ale ne každý ho dobře udělá a hlavně naladí a u tříhrnku je to obzvlášť citlivé na naladění, takže tam chce fakt kápnout na dobrého fachmana
Duben 14, 201114 r tak ako vravi malta, treba najst dobreho fachmana na trojvalec... ja by som siel aj kareloviLPG, len neviem ci je to mozne potom zlegalizovat na slovensku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.