Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

martine s radosti :palec2: kdys nemam co na praci myslim jen na tebe :p

a vzhuru do bezvedomi pomoci fernetu :palec2:

a hlavne to zdravi kamarade :palec2:

tak to mě těší :) ... akorát bohužel ještě musím nějakou chvíli abstinovat :feve:

Dodatečně též všechno nejlepší -_-

Ať se Ti vše v životě daří a slouží Ti zdraví :palec2: i všechno ostatní, co sloužit má :prc:kol11:scooter:

Že ses ani nepochlubil, Malťane - tak teda ode mne:

Přeju Ti všecko nejhorší na světě (ať se Ti vyhejbá!!!)

a ať už se Ti nikdy nepostaví (nic špatnýho do cesty!!!)

Ekkar

dyk se néni ani čém chlubit lol:smich:

ale i tak vám hošani děkuji -_- . A slavit tímto způsobem bych věru nechtěl :smich:

malta kdys nemuzes chlastat tak to oslav poctivou praaaaci :palec2:

a my si chlastnem za tebe na tvoje zdravi :palec2:

chlapci je pol tretej tak sup sup domov a zajebavat sa lol

kůrňa chodí si ak riaditel na deviatou a pol tretej domov a ja aby som drel do piatej vecer ;)

No co se divíš, pracovní řády už se nerozdávají ani nenosí, pytel plnej a když musíš, tak musíš, no tak valí :prc:

Tedy jestli jsou mé znalosti slovenčiny dostačujúce a dobře jsem to pochopil... :p:)

mali ste sa lepsie ucit a mohli ste pracovat len do druhej lol

honziku zajebavat sa znamena nic nerobit a len tak sa potulovat a uzivat si zivot :palec2:

a okrem toho ja uz mam dnes narok odkrutil som si svojich 320km a zarobil kopec penazi :p

320km? To jsi nedělal nic jiného než jen řídil aby jsi stihl jet o půl třetí domů ne? A kdy jsi teda vydělával ty money?:p

ja za to ze ridim dostavam penize :palec2: no a popri tom este neco malyho zavezu a muzu jit do domuuuu :p

hosi mam na vas jednu prosbu, pri dnesnych cenach benzinu velmi uvazujem nad montazou LPG. potreboval by som poradit firmu na sk, s ktorou mate dobre skusenosti a hlavne ktora montovala LPG do trojvalca.

diky

tak možná by neškodilo, aby jsi aspoň blíže specifikoval region, těžko asi pojedeš udělat přestavbu z Košic do Blavy že ;)

domino neviem ti poradit kolega jazdi do Malej Mače pri Sladkovicove mechanik sa vola ĆAMBAL.

Na mojom montovali v brezne

malta ti nevidis podla znacky ze TT-TTTTT je TORONTO ale asi skor Trnava lol

aha, avataru jsem si nevšiml ... taky kdo se má v těch vašich miliónech okresů vyznat, kde každá dědina je okresní město lol

tak tak kazda dedina je zaroven okres a bratislava je nasa hlavna dedina :) ... a tak ako pise amigo, moja rodna dedina je trnava, ale za kvalitnym servisom sa nebojim vycestovat aj dalej ;)

poznam poznam, ved sme sa aj parkrat stretli a pokecali ;) a dik za radu, hned sa ho idem spytat, kde to jemu montovali

akorát že on má podtlak, takže je otázkou, jaké mají zkušenosti v "jeho" servisu se sekvencem a na tříhrnek

myslim ze kazdy mechanik montuje aj sekvenc inak by nemal sancu sa zivit montazou LPG.

A dobry mechanik je karel lpg :palec2: podla toho co tu citam tak ten tomu rozumie

ja som u mechanika nebol asi 5 rokov ja som kupoval auto aj s plynom a klop klop mal som stastie a nejebe sa to a malickosti riesim sam dokial to funguje tak do toho nerypem a neriesim to :p

no jasně to nepopírám, že montuje aj sekvenc, ale ne každý ho dobře udělá a hlavně naladí a u tříhrnku je to obzvlášť citlivé na naladění, takže tam chce fakt kápnout na dobrého fachmana :palec2:

tak ako vravi malta, treba najst dobreho fachmana na trojvalec... ja by som siel aj kareloviLPG, len neviem ci je to mozne potom zlegalizovat na slovensku...

no právě, to už mě taky napadlo, že by tam mohl být legislativní problém :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.